Gość Manawan Napisano Maj 5, 2019 Witam, może zastanawiała się pani nad Mercedesem, mamy wiele salonów a ja swojego mam z mercedes trucks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość refi Napisano Maj 23, 2019 jak używane auto to trzeba zwrócić uwagę na przebieg, stan techniczny. W dobrym stanie i duży wybó aut mają w auto loco. JA tam kupiłem swój wóz prawie 2 lata temu i do tej pory nic się z autem nie dzieje, ale przebieg nie był kręcony, auto było w dobrym stanie. No i mają też tam normalne ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość steve Napisano Maj 29, 2019 refi słyszałem też o tym auto loco że właśnie mają spory wybór i dobry stan. Muszę się tam z ciekawości przeejchać i zobaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bozena88 0 Napisano Maj 29, 2019 Najlepiej to nowe ze salonu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tomasz Napisano Maj 30, 2019 nowe z salonu ok tylko zalezy jakie masz finanse. Mi byloby szkoda na nowe auto któe za 3 lata starci dużo na wartości i nie sprzedam już za taką cenę. Muszę zobaczyć auta w ym auto loco, bo nie słyszałem o salonie. Szukam auta tak maksymalnie do 40 tys kilkuletnie bez kręconego przebiegu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szanka Napisano Czerwiec 2, 2019 zerknij sobie na ofertę salonu Carolina Toyota Wola. Oni mają świetne oferty, bardzo korzystne. No i ja ci rekomenduję toyotę yaris albo toyote aygo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bożecka Napisano Czerwiec 29, 2019 Suzuki kupowalam używane w salonie aso MMCaras w Zabrzu na Wolności, sprawdzony salon, ceny dobre, kompetentni sprzedawcy. Zadowolona jestm bardzo z wyboru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość majkaaa Napisano Czerwiec 30, 2019 szkoda kasy na nowy samochód. Przecież zaraz po zakupie jego wartość rynkowa spada... o wiele lepiej kupić używany samochód np. w salonie. Carolina Toyota Włochy ma taką opcje u siebie a przy tym kupujesz sprawdzony model Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BosenkaWawik Napisano Lipiec 22, 2019 Dnia 1.07.2019 o 00:16, Gość majkaaa napisał: szkoda kasy na nowy samochód. Przecież zaraz po zakupie jego wartość rynkowa spada... o wiele lepiej kupić używany samochód np. w salonie. Carolina Toyota Włochy ma taką opcje u siebie a przy tym kupujesz sprawdzony model Salon bardzo dobry. Miła obsługa, rozsądne ceny, auta ze stosunkowo małym przebiegiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolendra 0 Napisano Lipiec 22, 2019 Ja zanim kupiłam auto, to przeglądałam dużo ofert. Serwisy lokalne takie jak https://www.czestochowiak.pl/ były dla mnie dużym wsparciem. Znałam ceny, modele i byłam na bieżąco z ofertami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość methi Napisano Lipiec 22, 2019 trzeba najpierw pooglądać, zobaczyć jakie są teraz ceny i dopiero kupować. JA pojechałem z polecenia znajomego do auto loco koło Leszna i kupiłem tam auto w bardzo dobrym stanie i cenie - forda focusa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fela Napisano Lipiec 28, 2019 Yaris dwójka jest świetny. Ja mam 1.0 w benzynie i nie wydaję dużo na utrzymanie. Spalanie niskie i a do tego jest mało awaryjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rekka Napisano Lipiec 29, 2019 ja miałam Yarisa przez prawie 5 lat i rzeczywiście mało palił. Teraz kupiłam skodę fabię i też mało pali. Auto fajnie się prowadzi, bardzo wygodne. Ale też kupiłam w bardzo dobrym stanie bogato wyposażone w Auto loco pól roku temu. Polecam salon jak i skodę Fabię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość haaf Napisano Sierpień 4, 2019 Może coś ze stajni ssanga? Nie są drogie, a jakościowo dorównują konkurencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kanarek33 0 Napisano Wrzesień 3, 2019 ja bym szła w kierunku małego zwinnego samochodu, który mało pali :) nie dość że utrzymanie będzie tanie to nie będzie też problemu z parkowaniem ;) zerknij sobie na ofertę używanych samochodów w salonie Carolina Toyota Włochy. Możesz wejść sobie do nich na stronę, nie musisz się fatygować do nich osobiście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jola Napisano Wrzesień 6, 2019 W tej cenie to nie ma co się pakować w duze auta, bo to zawsze większe koszta. Sama jeżdżę yarisem dwójką 1.4 d-4d. Auto nie jest duże, ale dość solidne i nie wymaga koszztownych napraw. Z jego 90 KM, bez problemu można się na krajówkach poruszać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olenka Napisano Październik 2, 2019 jeśli zależy czy na małym, zwinnym samochodzie to toyota aygo albo yaris te modele są tanie w eksploatacji i nie ma z nimi jakiś problemów. Zerknij sobie na stronę salonu Carolina Toyota Włochy - może mają u siebie jakiś używany model aktualnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Darek Napisano Październik 16, 2019 Fajną opcją jest też tivoli. Takiego miejskiego suva mozna mieć niedrogo, szczególnie że nawet nowe nie są drogie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaAgnieszka 0 Napisano Październik 16, 2019 Alfie Romeo 156 to naprawde spoko pomysl, sama taki mialam , 3 mieisace temu sprzedalam i kupilam Rv4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eilllka 0 Napisano Styczeń 29, 2021 Mnie akurat podoba się nowa Honda Jazz Crosstar, samochód nowoczesny wyglądem i wnętrzem. Technologia zastosowana e:HEV zaprojektowana w celu zapewnienia optymalnego zużycia paliwa. Teraz można otrzymać spory rabat na ten samochód, z tego co pamiętam 10 000 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach