Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maluśka35

szukam kogoś do pogadania - na dłużej

Polecane posty

Gość gośćiowa
Dzień dobry:) chociaż ze słoneczną pogodą będzie problem do południa przynajmniej. Również pozdrawiam

Gość gość
Dobrego dnia i przynajmniej pogody ducha jeśli słonko za oknen zawodzi. ...

Gość gośćiowa
:) dzisiaj u mnie wietrznie przede wszystkim. Pogoda ducha zwykle mnie nie zawodzi, ale gdyby jeszcze piękne słońce na niebie...udanego dnia

Gość gość
Mając na uwadze twój wpis z 15.31 mniemam iż nie jestem dla ciebie osobą od ktorej oczekujesz konwencji. ...

Gość gość
Najprzyjemniejsza rzecz na świecie,na początku jest trochę ciężko się przyzwyczaić do nagości i otaczających nas golasów, ale gdy się człowiek zaczyna już zbierać do domu to zaczyna się dziwnie czuć w ubraniu. A pływanie bez stroju w morzu jest rewelacyjne.Polecam rejestrację na forum naturystyka com.

Gość gośćiowa
Nie masz pojęcia czego od ciebie oczekuję....

Gość gość
To może warto mnie oświecić?

Gość gość
We wcześniejszym wpisie miałem na myśli konwersację. ..

Gość gośćiowa
Więcej niż możesz mi dać:) nie wiem o co co chodzi? Przecież cały czas rozmawiamy. Uważasz że ja tu na kogoś poluję?:D

Gość gość
Nie wiem czy na kogoś polujesz i nic takiego nie sugerowałem ale najpierw mowiąc iż piszemy od dawna a potem pisząc że: jeśli wpadłabym tu na kogoś. .....;jednoznacznie stwierdzasz iż nie jestem osobą która może zainteresować cię jako rozmówca. ..

Gość gośćiowa
Nie dziwi mnie twoje niezrozumienie mnie, absolutnie. Gdybyś mnie nie zainteresował to bym tu zwyczajnie nie zaglądała (bo zaglądam głównie z naciskiem na ten temat). Chciałbyś być taki jak tamten? Fakt, że jesteś chyba jego przeciwieństwem wcale nie ujmuje ci niczego. Jakiś czas temu chciałam zaproponować przejście na maila...ale nie wiem czy wypada, po oczach bije twój dystans, no i pewnie ja musiałabym podać tu mail....podejrzewam że odebrałbyś to nie tak pod każdym względem:) ot tyle mojego tłumaczenia

Gość gucio przyjaciel
Pogadam z kimś na GG, wiek, płeć, wygląd i lokacja nieistotna, za to bardzo ważna inteligencja. Podajcie GG, jestem teraz dostępny na pogawędke o wszystkim .... i niczym.

Gość gość
Dobrze że to napisałaś. ....pytasz czy chciałbym być taki jak tamten, tzn. jaki? Ja tu jestem sobą i nie kreuję się na nikogo a że gdybyś miała dokonać wyboru zawsze wybrała byś moje przeciwieństwo, cóż, nic na to nie poradzę

Gość gośćiowa
Hm, chciałbyś przejść ze mną na mail?

Gość gość
Jeśli podasz napewno odpiszę tylko w zasadzie nic o sobie nie wiemy ani wiek ani oczekiwania a może to jest właśnie dobry powód aby przejść na@ ?

Gość gośćiowa
Podam za kilka minut...

Gość gośćiowa
gosciowazkafe@tlen.pl

Gość gość
gość 2015 06 16 Zaglądasz tu jeszcze?

Gość gość
Czasem. ...kogo to ciekawi?

Gość gość gosciowi gosciem
Chetnie popisze z jakas pozytywnie nastawiona do zycia duszyczka, czasami milo poznac kogos nowego,nawet jesli jest to "tylko" wirtualnie. PS.To nie ja pytalam wczesniej :D

Gość gość
Dzień dobry. Ja też chętnie porozmawiam z kimkolwiek. Temat jest zachęcający. Jestem tu nowa tzn na tym forum zaledwie od kilku dni, ale do tej pory nikogo do rozmowy takiej po prostu nie znalazłam, więc próbuję dalej. Udanego dnia wszystkim...

Gość ona nova
Tu też nikt nie zagląda już?

Zaglada,zaglada, tylko dzis urwanie glowy...cos sie dzieje :) Nowa kolezanko- jak trafilas na forum? Zwykle klikanie czy jakas historia sie za tym kryje? ;)

Gość ona nova
Nie mam z kim pogadać w ciągu dnia. Wpisałam w wyszukiwarkę"forum" i między innymi znalazłam kafeterię. Forum dla kobiet...więc weszłam i szukałam jakiegoś tematu w tym stylu właśnie:)

Pracujesz samotnie czy raczej zostajesz sama w ciagu dnia przy pilnowaniu domowego ogniska? ;) Mi rowniez brakuje kogos do pogadania, na kafe zagladam,ale zwykle nie pisze. Milego wieczoru- u mnie wreszcie wyszlo slonce po deszczowym dniu.

Gość ona nova
Raczej to drugie. Jestem na urlopie wychowawczym i nic się nie zmieni jeszcze przez ok dwa lata, gdyż nie mam z kim dzieci zostawić. Także dopiero kiedy drugie pójdzie do przedszkola, ja wrócę do pracy. Mąż dopiero wraca więc ogólnie cały dzień jestem sama. Dziękuję i również miłego wieczoru życzę.

Hej, czyli jeszcze troszke pobedziesz sobie w domu :) jak zgaduje-znajomi sie wykruszyli jak pojawily sie dzieci? Sorry,ze tak Cie wypytuje... Mi wpadl do glowy szatanski plan wyjazdu do slonka i ciepla, zobaczymy co z tego wyjdzie...najpierw musze sie zorientowac gdzie bym chciala pojechac ;)

Gość ona nova
No wiadomo, że obecne życie bardzo odbiega od tego sprzed pojawienia się dzieci, ale wszystkiego mieć nie można. Z tymi znajomymi to nie do końca tak...na pewno grono uległo zmniejszeniu, ale ja raz w miesiącu mam wieczór/noc kiedy wychodzę tylko z koleżankami, bo mąż jest w stanie już od kilku miesięcy ogarnąć naszą dwójkę i wie że ja potrzebuję takiego resetu. Często po prostu zapraszamy znajomych do siebie. Mieszkamy poza miastem, więc jakieś imprezy itp jak najbardziej. Mogę spokojnie dzieci położyć spać i posiedzieć. Ale w ciągu dnia każdy raczej pracuje, choć oczywiście jeśli pogoda jest ładna to u ja ruszam tyłek z domu, żeby nie było;) zazdroszczę ci trochę. My na wakacje może dopiero w przyszłym roku gdzieś dalej bo młodszy mój urwis nie znosi dłuższych podróży, niestety.

czesc :) Wyglada na to,ze towarzyska z Ciebie osoba :) Super,ze masz mozliwosc wyjscia czasami, Girls night out potrzebne jak najbardziej :) W jakim wieku sa dzieciaczki? I gdzie chcialabys pojechac,gdybys nie bylo zadnego "ale"? :) U mnei zimno,pochmurno, no lato w pelni ;)

Gość ona nova
Cześć:) fajnie, że tak o mnie pozytywnie pomyślałaś. Wydaje mi się, że utrata kontaktów ze znajomymi, źle wpłynęłaby i na moją psychikę i samopoczucie przez te lata spędzone w domu:) moje dzieciaczki mają: jedno skończone 3 latka a drugie roczek:) zaplanowana była taka różnica wieku, gdyż jeśli chciałam wrócić do pracy to już na dłużej niż rok czy dwa. Mam super szefa i zwyczajnie to mi się opłaca bo nie wiem czy umiałabym się po iluś latach zdecydować na ponowne wejście w pieluchy. Więcej dzieci nie planujemy. Co do wyjazdu...moim marzeniem są Indie, ale nie mam odwagi wsiąść do samolotu:) pewnie jeśli gdziekolwiek pojedziemy dalej niż nad nasze morze, to tylko tam, dokąd można samochodem dojechać. A ty już coś zaplanowałaś na wakacyjny, urlopowy wypad? U mnie też brzydka pogoda, niestety siedzenie w domu:)