Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina z lisciem na glowie

czy dotyk zbliza?

Polecane posty

mezczyzna jest niesmialy. Gdy zaczne go dotykac przypadkiem w reke, w ramie, to osmieli sie i zacznie odwzajemniac tym samym. Jak to bylo u Was?

Gość zorza polarna na niebie
ja sie odwazylam i polozylam mu reke na ramieniu, aby nie stracic rownowagi. Nie musialam tego robic, bo na pewno bym tej rownowagi nie stracila, ale.. sie odwazylam. Widzialam ze mu sie ten moj dotyk podoba. Nie musialam dlugo czekac na rewanz - objal moja dlon, pomagajac mi podtrzymac przedmiot ktory trzymalam w rekach

czy dotyk zbliza? zlapalem Ja wowczas za dlonie swoimi. A dzis? Jest prawie moja zona :) wiec My sie przekonalismy:)

Gość zorza polarna na niebie
tak pieknie sie to czyta :)

Gość dzisiaj poza krajem
dotyk czyni cuda :P

Gość sdsfer
zły dotyk boli ałaaaa

Gość taki jeden facet 28
nieśmiały facet = niedojrzały chłopiec wiem po sobie i myślę ,że nie warto sobie takim zaprzątać głowy do póki on sam się nie "przeistoczy" w prawdziwego faceta.

Gość taki jeden facet 28
co do samego tematu to owszem dotyk zbliża. i owszem możesz spróbować go dotknąć ,ale tylko RAZ zainicjuj to jak będzie potem on ten dotyk odwzajemniał sam z siebie to OK ,a jak to będzie wiecznie na zasadzie ,żę ty jego musisz "rozruszać" to sobie daruj bo się będziesz męczyć. Każdy sam musi dojrzeć i zrozumieć.

dobrze mówisz. A my się tak dotykamy wzajemnie. Raz on, raz ja. Widać, że mu się to podoba, bo taki szczęśliwy :)

Gość Zuzanna Amelia & 13
Dokladnie. Dotyk moze zblizyc lub oddalic w zaleznosci od wielu czynnikow. Sprobowac zawsze mozna - oczywiscie jesli nie jest to dotyk ktory druga osoba uzna za zbyt intymny / nie poklepuj go po dupie na samym wstepie/ Ale jesli reakcja na Twoj dotyk bedzie negatywna , a tym bardziej jesli ten dotyk bedzie potem negatywnie komentowany to raczej sobie odpusc bo mozesz sie sama zle z tym poczuc , a to chyba nie ma sensu.

Gość Zuzanna Amelia & 13
fikusna - taka mala porada. Nie dotykaj nikogo jesli nie czujesz sie do tego na silach. Ale jesli przekonasz sie ze chcesz , ze masz odwage, ze gotowa jestes zaryzykowac - to na pewno wtedy sprobuj. Dotyk rzadzi sie swoimi prawami.

Gość Zuzanna Amelia & 13
Kafe sie pieprzy

Gość Zuzanna Amelia & 13
Fikusna - sprobuj spojrzec na to od innej strony: Co bys pomyslala gdyby facet zwykle dotkniecie do reki uznal za molestacje ?

Gość Zuzanna Amelia & 13
A co to dla Ciebie jest ?

Gość Zuzanna Amelia & 13
1 Ten brunet na razie jeszcze nie jest Twoj 2 Z czym sie odkrywasz dotykajac kogos do reki ?

Gość sdadsdds
taki jeden facet 28 nieśmiały facet = niedojrzały chłopiec wiem po sobie i myślę ,że nie warto sobie takim zaprzątać głowy do póki on sam się nie "przeistoczy" w prawdziwego faceta. 8 A śmiały facet to niby dojrzały prawdziwy facet? ilu jest takich śmiałych co porzuca kobietę w ciąży? i oni są dojrzałymi prawdziwymi facetami? Nieśmiały oznacza w większości, że brakuje mu kontaktu z kobietami i dotyk tu bardzo pomaga tylko nie można za szybko jechać i ważne jest by to była odpowiednia kobieta , przy której facet czuje się dobrze.

Gość Zuzanna Amelia & 13
sd - zdefiniuj okreslenie "odpowiednia kobieta" Jaka kobiete Ty sama uznalabys za odpowiednia

Gość okularw3
uwazam ze dotyk zbliża, nie pozwala na zanik uczuc..../tłumczę czasami to mojemu facetowi, choc ostatnio przestalam/Na poczatku, przez pierwsze pol roku, dotykał mnie w kazdej mozliwej chwili, zaczepiał, szturchał:p,przytulał itd.Potem cos zdechło- łapałam go na tym, ze potrafił przez cały dzien nie dotknąc mnie, co było dziwne.Dlatego tez od jakiegos czasu tez nie dąże do tego by byc dla niego czuła- i co słysze? "dlaczego mnie nie dotykasz?nie czuję twoich dłoni..."- powiedziałam mu-" Ty mi tego nie dajesz, to ja robie to samo".

Gość taki jeden facet 28
sdadsdds a co ma piernik do wiatraka. to co piszesz to zupełnie inna bajka. nieśmiałość to swego rodzaju ograniczanie przez samego siebie , które uważam ,że trzeba w życiu pokonać. Fiku miku Łapanie za rękę ma wyjść naturalnie spontanicznie tylko wtedy zadziała. Zawsze możesz stanąć bliżej niego i np tylko tam musnąć ręką o jego rękę. Możesz mu zacząć sugerować ,że np taka ładna pogoda jest ,a ty lubisz np spacery itp ..to są już dosć wyraźne sygnały i każdy kumaty facet to powinien zrozumieć jak nie będzie bez reakcji to znaczy ,że albo jest niezainteresowany ,albo to dupa wołowa ,a takiego chyba nie chcesz co nie ?

Gość taki jeden facet 28
okularw3 no ,ale ty chcesz uczucia komuś tłumaczyć ? widocznie nie mial potrzeby dotyku

Gość Zuzanna Amelia & 13
Fiku - a moze wlasnie wtedy bedziesz mocniejsza ?

Gość okularw3
no własnie nie chce....dlatego to kwiestia czasu- bo ja byle czego nie chce ciagnac....