Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byłam na spotkaniu klasowym

byłm na spotkaniu klasowym - szok!

Polecane posty

Gość my Egipt
dla mnie to bezsensowne i nie chodzę

jezdze na takie zloty szkolne co 5 lat...moja szkola ma juz taka tradycję i powiem szczerze ze ludzie sie niewiele zmieniają :P

Gość agata zakupoholiczka
bylam 2x, 5lat po zakonczeniu ekonomika i potem 10 lat po, wiekszosc dziewczyn to mega zadbane laski, po 2-3 ciazach, ale naprawdę laski, az fajnie popatrzec, wokoł mnie babki po 30-stce to jakas masakra

Gość gasdfgjkl;&
ja dlatego sie na takie spotkanie nie wybieram. Po co maja mi tylek obrabiac. Z najwazniejszymi osobami nadal sie kumpluje (15 lat po szkole :), a reszty nie potrzebuje. Poza tym skad wiesz ze tak swietnie wygladasz :P Dla ciebie moze byc swietnie, bo jestes pewna siebie, a ktos inny powie ze nie umiesz sie ubrac.

Gość byłam na spotkaniu klasowym
wiesz, te spotaknia nie sa dla zakompleksionych panieniek, takie niech rzeczywiscie siedza w domu:D tylko dla dziewczyn przebojowych z ciekawym zyciorysem:D

Gość kafe z rana
Nie wiem, jakos moje kolezanki z lat szkolnych nie zmieniaja sie na gorsze, nie dosc, ze za duzo sie nie postarzaly, to dla nich wlasnie posiadanie meza/partnera jest napedem do dbania o siebie. chociaz jedno jest faktem-na fejsie czy nk panuje lans i szpan, kazdy wrzuca najbardziej korzystne foty a najlepiej, jesli sa zrobione profesjonalnie u fotografa. wiec jak sie zobaczy taka osobe na zywo, to czasem mozna sie zdziwic. Ja brzydka nie jestem, ale jak zrobie sobie fajne zdjecie, tym bardziej u fotografa, to wygladam jak laleczka.

Gość kafe z rana
Pitolisz glupoty. spotkania dla przebojowych lasek, jasne-chyba dla tych, ktore chca zaszpanowac przed bylymi kolezankami :D Ja na spotkania klasowe nie chodze, bo po co? By ludzie potem mi dupe obrobili? Akurat nie mam sie czego wstydzic, ale z kim chce, to nadal mam kontakt, ustawki, gdzie kazdy chce wiezc prym mnie nie interesuja.

Gość bylam na spotkaniu klasowym
nie oto mi chodzi, chodzilo oto, by mieć o czym z ludźmi rozmawiać a nie o zupkach i kupkach jak na kafe:D

Gość wczoraj na imprezie spotkałam
kolegę z którym chodziłam do technikum... :D tanczyłam z nim, a ten zaczął do mnie zarywać :D byłam pewna, ze wie z kim sie bawi , ale myliłam sie :D jak sie dowiedział, ze ja to ja , stwierdził że meeega się zmieniłam oczywiście na duzy plus :)

Gość wczoraj na imprezie spotkałam
My spotkania klasowe mamy dość często. Są osoby, z którymi mimo, ze może wcześniej, za czasów szkoły się nie trzymałam, teraz za to bardziej .. Niektórzy własnie wkurzają mnie, ze ciągle jakieś foty wstawiają - gdzie to nie byli, jacy to piękni nie są:P Ciągle mi sie pytają dlaczego od pol roku zadnej foty nowej nie wstawiłam, ale po co ? Samym fejsem człowiek nie zyje, nie wchodzę codziennie i nie wstawiam 100 tych samych fot :P Duzo osób szpanuje, a za chwilę w rozmowie wychodzi,ze tak na prawdę foty przy kominku nie są u niej w domu, a samochód przy którym ma tyle zdjęć juz sprzedany bo kasy brakowało... to się tyczy wszystkich, nie tylko osob z klasy.. No ale tacy ludzie ;)

Gość gddsgdgs
dobrze wiedziec! pójde do fryzjera, wydam kase na buty i pożycze strój od siostry zęby pokazac sie jaka to gwiazda jestem, niewazne czy wychowuje dobrze dzieci, czy czytam ksiazki wydawnictwa osolineum, liczy się lans: -pracujesz? -tak mamy firmę(tzn ja gotuję obiady, a mąż naprawia samochody, biegam za dziećmi, ale firma jest na mnie) albo: -studiujesz, pracujesz? -juz nie(po prywatnym licencjacie nie ide nigdzie dalej) czy: -o jakie fajne malce(łobuzy wyhodowane na cartoon network, rzucające sie bakuganami) - o jaka śliczna ta twoja córeczka(jezu biala jak pipa blondyny!w tatusia taka różowa parówka) te w nawiasie to nasze rzeczywiste mysli, przy nieszczerej rozmowie.

Gość gddsgdgs
single:panie -byłam w egipcie/hiszpanii/grecji/turcji itd. -mój fryzjer kosztuje 300zł! małzeństwa:panie -do tej pory po weronice nie zrzuciłam 7kilo:( -mam cudowną teściową, siedzi mi z bliźniętami już drugi rok, przepisała na nas działkę! panowie single: -piję i piję i jestem trzeźwy. a jakie laski wyrywam-tu się głaszcze po łysej czapie, a pod wielkim brzuchem ukrywa mikro peniska panowie męzowie: -e tam mówię ci że eternit to przeżytek, teraz tylko holenderka. -na gaz?i ile pali 7 na sto? nieźle GRACIE KOGOS KIM NIE JESTESCIE

Gość całe kafe:D
bo to wszystko jedna wielka ściema:D bogate musza się pokazac, biedniejsza nie chce gorzej wygladac:D wiec fryzjer i kosmetyczka przed impreza, pożyczone ciuchy i jesteś gosciowa:D a potem wraca do domu i znow kocmouch:D

Gość gddsgdgs
ja bym podziwiała zaradną pania domu, która: - obcina się u sąsiadki fryzjerki za 15 zł -potrafi za 10zł kupić coś na ciuchach i wyglądać jak laska -potrafi dzieci obskoczyć i nie zdenerwowac się -zawsze ma dobry humor -praca

Gość nie wiem dlaczego tak jedzieci
całe kafe sama prawda hahahhaa ... pośmiać się można ;D

Gość całe kafe:D
na posumowanie, dla mnie to chore takie spotkania, z kim chce z tym utrzymuje kontakty, zapraszam do domu z rodzinami, na grilla latem:D, reszte mam gdzies

Gość .kcrhmnvjfrm
A ja własnie ze względu na takie tępe pizdy nie chodzę na spotkania klasowe. Plotkary, krytykantki.. Utyłam 15 kg bo nabawiłam się ostrej niedoczynności tarczycy. I wiem jak własnie te tępę dzidy będą mi dupe obrabiać ! Chociaż fryzura, makijaż i ubranie miałabym fajne...

Gość gitanka
Po dziesięciu latach to człowiek się nic, a nic nie zmienia, po 15 nieznacznie, klasowe spotkanie po 20, to dopiero jakaś zmiana zauważalna. Łajdactwa z młodości zaczynaja wychodzić na twarzy, lenistwo na ciele i się okazuje, kto dobry materiał genetyczny, można powoli dzieci swatać, ju wiadomo z kim.:)

Gość gddsgdgs
kobiety:zazdrosne,złosliwe zawsze cos skrytykowac np jest biznes woman ale jest stara panną hahahaha o jaka gruba-niewazne ze kochana i całowana od stóp do głów co noc! kurde taka chuda?chyba musi sama zapierdzielac przy dzieciach jezu co za dzieciorób(troje dzieci w tym bliźniaki) do niczego nie doszli(tzn ja skonczylam prywatną uczelnie) nic nie mają(oprócz zakupów w biedronce i złoma raz na 10 lat)

Gość gddsgdgs
jedyne co bym skrytykowała mu mojej koleżanki którą spotkałam po 11 latach to: -bezguście -fatalny stan uzębienia -tragiczne ubrania -tragiczne włosy zęby wiadomo duzo kosztują, może się psują, ale ciuszki? 20zl i w szmateksie masz 3 tuniki na wakacje. włosy? walczę 3 miesiąc z łupieżem i moja walka to kilkadziesiąt specyfików-znalazlam taki za 7zl. i robie codzien kilkadziesiat brzuszków, chodzilam codzien na spacery zeby schudnąc z tych 20kilo co zostały.

Gość gddsgdgs
brzydka a zaniedbana to 2 sprawy, tluste wlosy i odrosty zwłąszcza. mozna byc nieladna ale schludną i milą!

Gość no nie przedadzaj teraz
a kto ci z tłustym lbem idzie na spotkanie klasowe, tam same miss jednego wieczoru:D chodzą

Gość miałam podobna sytuację
a co niby jest na pogrzebach? w dzien wszystkich świętych na cmentarzach? baby s atka odpicowane jakby na jakąs galę szły. Pamiętam jak mi fryzjerka opowiadała, że czasem jeszcze rano 1 listopada otwiera salon bo ma tyle klientek na ułożenie fryzury. Dla mnie to cos okropnego.

Gość psopsplsds
ja pierr... Jeśli wszystkie baby takie są jak autorka tematu to nie mam pytań :O:O:O:O Przypominasz mi taką wiejską babę co wszystko o wszystkich wie i każdemu tyłek obrabia... Wstyd !!!!!

Gość no nie przedadzaj teraz
otoz to, wszystko na pokaz, tylko po co??? ale powiem Wam szczerze, ze kobieta na co dzień szczęśliwa, niezakompleksiona nie bawi się w takie chore tematy

Gość gddsgdgs
ale zębów sobie nie wstawi co?albo nie wybieli z czarnego? od fajek i kawy?

Gość gddsgdgs
i wszystkim robi minetkę w marzeniach sławetny gray!!!!!!!!!!!!!!! bo ich panowie pierdzą, chrapią i co najwyzej twardnieją na 3 minuty:P och pogromca kucharek i przekupek w warzywniakach:>ten gray!

Gość beznadziejna maniera
ja zauwazylam, ze moi znajomi z lat szkolnych zmieniaja sie glownie na minus (nie jestesmy jeszcze starzy, tuz przed 30-tka), tzn.: - laski tyja, niezaleznie od tego, jaki maja stan cywilny, i czy maja dzieci, ale te 'po dzieciach' na ogol maja juz gorsze figury, wieczne oponki i duze tylki; bezdzietne niestety tez sa pulchniejsze, wiadomo, pracujemy i nie zawsze jest czas na rozne fitnesy i takie tam - niektore maja fryzury jak dla starych bab, tzn. krotkie sciecia (zwykle te dzieciate, bo wlosy im wypadaly po ciazy) - faceci albo maja juz brzuszki(tradżedi), albo zakola, albo jedno i drugie v oczywiscie sa tez wyjatki, jak mega szczuple i zgrabne (i zadbane) mezatki z kilkuletnimi pociechami, albo meskie szare myszki, ktore po licealnym byciu chudym szczypiorem przypakowaly i zmeznialy :D

Gość to juz kwestia charakteru
bo moje koleżanki, które kiedyś dbały o siebie i zawsze fajnie wygladaly nadal sa takie same, a te byle jakie kiedyś po latach tez byle jakie