Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byłam na spotkaniu klasowym

byłm na spotkaniu klasowym - szok!

Polecane posty

Gość no jak to jak?
ciekawe wnioski macie:)

Gość traktorzystka wiera
tez bylam kiedys tam na spotkaniu klasowym 10 lat po maturze i niektore dziewczyny faktycznie przytyly i sie zaniedbaly,ale to ledwie ze 3-4 na klase. reszta albo zostala taka,jaka byla (oczywiscie twarze trochedojrzalsze,tego nie przeskoczysz),inne sie dopiero na studiach wyrobily o teraz sa duzo atrakcyjniejsze. i powiedzialabym,ze tych bylo najwiecej. w klasie maturalnej czlowiek jeszcze taki nieopierzony

ja co prawda na spotkaniu klasowym nie byłam, ale jak widuję dziewczyny z mojej podstawówki to jedne co rzuca mi się w oczy to jak bardzo powtarzają się fryzurą i ubraniami. Wszystko takie... jak do starszej pani. Masakra. Czasami myślę czy to ze mną coś nie tak? Może powinnam obciąć włosy albo chociaż je upiąć, zakładać zamiast jeansow spodnie na kantkę i dziwne bluzeczki/sweterki. Trampki to chyba już też mi nie pasują.No i pożegnać się z rowerem:O.

Gość to tylko lans
ale po co wam te spotkania:D zawsze jak się chce to można na fb zagadać a po co zaraz spotkanka, zalosne:D

Gość do to tylko lans
to Ty jestes żałosna. Dla mnie fb jest żałosny a nie spotkania w realu. Ja mam takie spostrzeżenia jak autorka. Duzo osób z lo po prostu zbrzydło a to dlatego, że przytyły, włosy maja krótkie ale nie jakies fajne zadziorne tylko jak dla starej babci. Chwilami się zastanawiam czy one maja 30 lat czy 40 albo więcej bo gdy zobaczyłby je ktos postronny to pewnie miałby problem z rozpoznaniem wieku. Ale na pewno dałby im min 40 lat.

Gość gość
Według mnie ,zjazdy klasowe są przyczyną niejednej awantury i kłótni między małżonkami.