Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLiNaaa

Zakochałam się w pewnym chłopaku :/ co robić? pomocy!!

Polecane posty

Gość OLiNaaa

Chodzę do pierwszej klasy szkoły średniej. Niedawno spodobał mi się chłopak z mojej szkoły. Jest starszy i chodzi do trzeciej klasy. Pewnego razu koleżanki postanowiły,że mi pomogą i załatwiły mi jego numer telefonu. Oczywiście napisałam do niego, ale on odpisał, że niema ochoty z nikim się wiązać, bo niedawno dziewczyna go rzuciła. Więc dałam spokój . Postanowiłam,że zacznę go unikać .Od tamtego czasu ciągle go widuję i nie mogę o nim przestać myśleć. Znajomi postanowili zrobić ognisko na majówkę i zostałam zaproszona, mało tego on też i zadeklarował się, że będzie. Co mam robić!! Dać sobie spokój, czy walczyć o niego/! :/ I co z ogniskiem? POMÓŻCIE!!!!!!

weźcie dobrą podpałke, najmniej 0,7l na głowę i nie zapomnijcie kiełbasy, najlepiej śląska. tyle jeśli chodzi o ognisko.

Gość Lilylay
Najlepiej nie być nachalną, co wyjdziesz na idiotke. Ty daj sobie na luz. Pokaż że szanujesz jego decyzję. Na pewno pokażesz że jesteś dojrzała i podniesie ci to notowania w jego oczach. Niech wie że z niego nie zrezygnowałas ale nic na siłę. Nie rób głupot typu smsy wiadomości przez znajomych. narobisz mu i sobie tylko obciachu. Powiedz mu to na tym ognisku. Np że szanujesz jego decyzję ale jeśli ją zmieni to wie gdzie cię szukać. Daj mu do myślenia, powinno pozytywnie podziałac. I nie narób sobie siary że się spijesz czy coś podobnego.