Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość international love

Prestiż czy totalna siara?Z jakim obcokrajowcem (moze

Polecane posty

Gość international love

wezmy pod uwage europejczykow, pomijajac ciapatych) związek byłby powodem do dumy a z jakim obciachem?pytanie do pań i panów

Gość hvghhvgh
ja bym chciała być w związku z Rosjaninem :P

Gość penelopa krus.
Obciach - być z brzydkim łysiejącym grubasem niezależnie od jego narodowości, na pewno prestiżem byłby chłopak zaczynający się od 180cm, o pieknej klacie, złotym odcieniu skóry, złotych włosach,białym uśmiechu. Ogólnie nie widze powodu do obciachu, sama nie chciałabym się związać z : - hiszpanem - portugalczykiem - włochem - z francuzem tez niekoniecznie nie przepadam za południem,ale bałkany są ok pozostali są ok.

Gość rumun moje drogie, rumun
to też europejczyk

Gość jak to zabrzmiało!
sama nazwa to obciach, ale jak nikt nie wie skąd on, można naściemnieć że z węgier czy bułgarii

Gość jak to zabrzmiało!
sama nazwa to obciach, ale jak nikt nie wie skąd on, można naściemnieć że z węgier czy bułgarii

Gość Sweetlips
Nie wiem na ile jestesmy para a na ile fucking friends... Dlugie wlosy, broda, caly w dziarach, owlosiona klata... Jest Irlandczykiem ale czy to ma jakoes znaczenie noe sadze :) Ma byc po prostu taki zeby mbie ruszal ;)

Gość sweettips
sweelips = królikow :classic_cool: ile ma lat? 40? 50?

Gość Sweetlips
40 ;) dokladnie 41 i troche :P ja juz tez noe 20tka ;) a o co chodzi z tymi krolikami??

Gość no to moja lista
obciach;rumun, wloch, turek, maltanczyk, hiszpanin, polak, francuz, byle zsrr, glownie rosja (o ile to europa jeszcze), bulgar, wegier prestige; czysta rasa aryjska, czyli niemcy i skandynavia, niektorzy anglicy i holendrzy

Gość CorobićMam
ja znam jednego holendra i brzydal jakich mało :( belga znałam, piekny ale tylko cpa... te co wymienione to moze byc obciach, ale ja bym mogla byc z rosjaninem, ukraincem, przystojni sa,a jak postrzegacie Grekow?

Gość male, corne, nos garbaty
Grek NIE

Gość Sweetlips
Grek fuj nie nie nie

Gość CorobićMam
znam dwóch Grekow, jeden 19 lat drugi 21, jeden 180cm drugi 190cm, myslicie,że się skurczą?:classic_cool: poza tym obaj ładni z buźki, jeden zna 2 jezyki (grecki i angielski) drugi grecki i jeszcze 2 jezyki, obaj sympatyczni, kulturalni, wyksztalceni,zaradni, przystojni. Nie mają garbatych nosów, mają za to gęste włosy, jeden jest blady drugi mocno opalony.

Gość mlodamimi
Ja jestem ze szwedem :)

Gość cv66666c5
ja mam persa:)i dla mnie sliczny, kochany

Gość kota?
fakt, lepsze to niz facet swinia

Gość o czym my tu gadamy, bo jesli
o prawdziwej milosci, to nawet lysy murzyn 1,5 w kapelooshu z brodą do pasa i żyjący w dzikim buszu w chatce ze słomy będzie powodem do dumy

Gość dzorzdżina
nie gustuje w egzotycznych facetach typu włoch, hiszpan małe drobne kurduple z ciemna karnacją zresztą sa szowinistami i strasznie uganiaja się za ladnymi dziewczynami, biegaja jak psy za sukami z cieczką więc ci egzotyczni nie dla mnie podobają mi sie Rosjanie, Ukraińcy, Norwedzy, Niemcy

Gość yyyKafeKrytykant
co jest dziwnego w tym, ze faceci uganiaja sie za ladnymi kobietami? znam wielu poludniowcow (Wlochow, Grekow, Hiszpanow) i zaden z nich nie jest niski, wszyscy powyzej 180

Gość połudiowcy jak cyganie
jakaś tam pisze o złotych włosach i wymienia portugalczyków i hiszpanów którzy mają typowo cygańską urodę :D ogólnie południe Europy kojarzy się z Cyprem. Portugalią, Hiszpanią, Grecją a więc dziadostwo do kwadratu, ich marka podupadła strasznie

Gość dzorzdżina
facet powinien zachowywać sie z klasą, a np włoch jak zobaczy ladna dziewczynę na ulicy czy blodndynkę to leci za nią i błaga, podrywaja na potege i ganiaja za dziewczynami na ulicy i wszędzie , jak zwierzęta, może sie tobie to podoba ale dla mnie południowcy to siara wiem, że polki na nich leca ze wzg na wygląd , bo karnacja ciemna, wlosy nie sa w moim typie

Gość dzorzdżina
cyganów to juz w ogóle nie trawię :D nie tyle jako ludzie ale ich tradycja jest zacofana, zresztą cyganie sie nie uczą , w europie 80 procent cyganów którzy jeśli się ucza to w szkołach specjalnych, ich mózgi nie sa w stanie przyswoic wiedzę choc na pewno są wyjatki jak we wszystkim

Gość lakiluk
Inteligentna Polka nigdy nie wejdzie w związek z obcokrajowcem, tylko poszuka sobie równie inteligentnego Polaka, z którym to komunikacja werbalna osiągnie niespotykane poziomy, czego to nie można uzyskać wiążąc się z obcokrajowcem. Kto zatem wejdzie w związek z obcokrajowcem? Albo inaczej - jakimi przesłankami kieruje się osoba, wiążać się z kimś, z kim nie jest w stanie porozumieć się na maksymalnym poziomie?

Gość prawda jest taka..
że np. w UK Polak jak się wiąże to z Brytyjką na poziomie, Radek Sikorski chodził z aktorką, Polak jest facetem Adele, a więc kobiety o jakims statusie a Polki zadają się z najgorszymi menelami i żulami, często z kolorowymi kryminalistami.

Gość yyyKafeKrytykant
a dlaczego zakladasz, ze wszystkie Polki nie moga sie dogadac z partnerem obcokrajowcem na maksymalnym poziomie? Jest o wiele wiecej przykladow Polek, ktore zwiazaly sie z facetami obcokrajowcami o jakims statusie niz Polakow w takich zwiazkach prawda jest taka, ze malo ktory Polak jest w stanie wiele zapewnic kobiecie

Gość czarodziejuk
penelopa krus Ale ty jestes puste dziewcze niczym beben afrykanski :P

Gość agonia 36
prestige; czysta rasa aryjska, czyli niemcy i skandynavia, niektorzy anglicy i holendrzy no prosze nie zdawalam sobie sprawy ze jestem w "prestizowym " zwiazku temat glupi takie klasyfikowanie ludzi

Gość z kim dokladnie
Agonia 36 jesli mozna spytac)?jak sie poznaliscie?