Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tolaola

nie chce ale musze go zostawic

Polecane posty

czesc. z moim facetem jestem od 3 lat. ostatnio dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. on jest bardzo dobrym informatykiem. wtym roku zdaje mature i musi, po prostu musi isc na studia bo szkoda zeby sie zmarnowal. jak kiedys rozmawialismy o ewentualnej wpadce to powiedzial, ze gdybym byla w ciazy to nie poszedlby dalej sie ksztalcic tylko musialby znalezc jakas prace, zeby utrzymac mnie i dziecko. bardzo go kocham. ale nie chce zeby przeze mnie rezygnowal z marzen, nie chce zeby kiedys, za 10 lat pomyslal, ze gdyby nie ja to mialby lepsze zycie. ze zmarnowalismy (ja i dziecko) mu zycie. Dlatego postanowilam go zostawic, nic nie mowiac mu o ciazy. to jest dopiero 7 tydzien. bardzo mi ciezko.. chcialam sie tylko wygadac :(

Gość akima?
Niech idzie na studia zaoczne .OJ dzieci.

Gość ssdsdsddf
informatyk to jest po studiach, 18letniego ruchacza bez matury nazywasz informatykiem? :O

Gość a mija mija i nie mija
Powinnas mu powiedziec o ciąży, bo on jako ojciec dziecka ma PRAWO o tym wiedzieć. Niech idzie na studia zaoczne i do pracy. jak go kochasz, to tak powinnas własnie postąpić, a nie chowac głowę w piasek, dziewczyno, ogarnij się. Ciąża nie jest tylko Twoim udziałem, ale także jego. Razem ponosicie konsekwencje i razem powinniście zadbać o dziecko, które przyjdzie na świat,