Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Settka

ciekawe szkolenia zawodowe

Polecane posty

Go艣膰 Blue Education Wroc艂aw
Szukasz ciekawej pracy ? Pomys艂u na biznes? Chcesz rozwin膮 swoje zainteresowania i pasje? Polecamy kwalifikacyjne kursy zawodowe - gdzie mo偶esz uzyska膰 cenne kwalifikacje zawodowe i dyplom technika w danym zawodzie. Do zapisu nie wymagamy wykszta艂cenia 艣redniego ani matury! Nauka w systemie zaocznym, plany dostosowane do os贸b pracuj膮cych - mo偶esz pogodzi膰 prac臋 i edukacj臋! Polecamy: elektryka, logistyka, us艂ugi fryzjerskie, kucharz, cukiernik, rolnik, fotograf, technik przemys艂u mody itp. Rekrutacja trwa ca艂y rok ! Przyjd藕 do naszego biura a dowiesz si臋 wi臋cej : Blue Education ul. Szewska 5 Wroc艂aw, tel 535 400 556, mail: wroclaw@blue.edu.pl lub zapisz si臋 ON-LINE: www.blue.edu.pl

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Mo偶esz te偶 sprawdzi膰 szkolenia prowadzone przez www.vade.com.pl. By艂em kiedy艣 uczestnikiem szkolenia dla dzia艂u logistyki i ca艂kiem sporo nowych rzeczy si臋 dowiedzia艂em.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chlorra
ja szuka艂am szkole艅 i bardzo mi podpasowa艂y te z Soyer - bardzo dobrze przygotowane, dobrze prowadzone, materia艂y s膮. Dobrze wydane pieni膮dze!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja ostatnio by艂em na ciekawym szkoleniu i prezentacji aparatury pomiarowej i badawczej za po艣rednictwem http://www.ects.pl/. Warto zajrze膰 na ich stron臋 i dowiedzie膰 si臋 czego艣 nowego, jesli kogo艣 interesuja takie tematy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rolinka
najlepsze szkolenia jak dla mnie organizuje Soyer! ja by艂am na dw贸ch od nich i wiele si臋 nauczy艂am!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 S艂aw Koss
W sieci jest coraz wi臋cej ciekawych ofert szkole艅 zawodowych typu http://emt-systems.pl/sieci_przemyslowe.html i co ciekawe mo偶na uzyska膰 na niekt贸re z nich dotacj臋. Wed艂ug mnie najrozs膮dniej korzysta膰 tylko ze szkole艅 w centrach, kt贸re pr贸cz teorii s膮 w stanie przygotowa膰 praktycznie, bo to p贸藕niej solidniejsza podstawa do uzyskania lepszego wynagrodzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li chodzi o szkolenia z zakresu zarz膮dzania, to warto i艣c do http://gugala-szkolenia.pl sama by艂am i jestem mega zadowolona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo ciekawe szkolenia przeprowadza http://develor.pl by艂am i jestem mega zadowolona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Za spraw膮 kurs贸w przeprowadzonych przez Instytut McKenzie http://www.mckenzie.pl uda艂o mi si臋 poszerzy膰 moj膮 wiedz臋 i umiej臋tno艣ci o Metode Mechanicznego Diagnozowania i Terapii wg McKenziego . Oczywi艣cie warunkiem przyst膮pienia do nauki jest czynne wykonywanie zawodu fizjoterapeuty. Dzi臋ki nabytym umiej臋tno艣ciom oferowane przeze mnie us艂ugi sta艂y si臋 jeszcze ciekawsze i bardziej zaawansowane!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla mnie bardzo ciekawe oraz przydatne s膮 szkolenia biznesowe. Takie kursy ucz膮 wielu umiej臋tno艣ci, kt贸re przydaj膮 si臋 w r贸偶nych sytuacjach, nie tylko biznesowych. Zawsze lubi艂am tego typu szkolenia. Najlepsze dot膮d na jakim by艂am by艂o organizowane przez Lukomades, wi臋c jak kto艣 szuka dobrego o艣rodka szkoleniowego to mog臋 poleci膰 w艂a艣nie ten.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li uwa偶asz, 偶e umiej臋tno艣ci mi臋kkie nie s膮 wystarczaj膮co wa偶ne, aby priorytetowo traktowa膰 tego typu szkolenie, jeste艣 w b艂臋dzie. Jakie s膮 mi臋kkie umiej臋tno艣ci? Umiej臋tno艣ci mi臋kkie to cechy osobiste, takie jak znajomo艣膰 w艂asnych wzorc贸w motywacyjnych, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole i pewno艣膰 przyw贸dztwa. Je艣li my艣lisz, 偶e ludzie nie mog膮 膰wiczy膰 rozwoju osobistej cechy, jeste艣 w b艂臋dzie. http://www.rynekszkolen.pl/szkolenia-z-umiejetnosci-miekkich.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najciekawsze szkolenia zawodowe na jakich by艂am to szkolenia w Lukomades. Maj膮 bardzo ciekawe programy szkole艅 i s膮 one bardzo praktyczne. Prowadz膮cy szkolenia s膮 prawdziwymi specjalistami w swoich dziedzinach. Je艣li b臋d臋 zainteresowana kolejnymi szkoleniami, napewno skorzystam z ich us艂ug.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li chodzi o szkolenia z zakresu kosmetyki to sprawd藕cie sobie kursy we Wroc艂awiu, kt贸re prowadzi Perfect Glamour https://www.perfect-glamour.pl 100% profesjonalizmu, 艣wietnie wszystko zorganizowane, przekazuj膮 du偶o wiedzy i pracuj膮 na dobrych materia艂ach. Bardzo jestem zadowolona z ich kurs贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶esz te偶 spojrze膰 na ofert臋 www.vade.com.pl. Organizuj膮 profesjonalne i merytoryczne szkolenia. By艂am na szkoleniu dla mened偶er贸w i wynios艂am stamt膮d wiele cennych informacji i wskaz贸wek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ayara
Wcze艣niej wspominane by艂y szkolenia dla psycholog贸w... w takim razie zostawi臋 tak膮 informacj臋, poniewa偶 w warszawskim Centrum CBT trwa nab贸r na 4-letni kurs psychoterapii, czas na zg艂oszenia jest do ko艅ca pa藕dziernika. Uko艅czenie kursu uprawnia do ubiegania si臋 o Certyfikat Terapeuty PTTPB wi臋c warto si臋 tematem zainteresowa膰 je艣li my艣limy o karierze w tym kierunku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jasne, 偶e warto robi膰 kursy i si臋 ci膮gle szkoli膰. Koniecznie sobie sprawd藕cie Zak艂ad Doskonalenia Zawodowego http://www.zdz.lodz.pl/ Oferuj膮 przer贸偶ne kursy m. in. kursy ksi臋gowo艣ci, BHP, kursy na w贸zki jezdniowe. Ja zrobi艂am kurs ksi臋gowo艣ci i jestem bardzo z niego zadowolona. ZDZ ma plac贸wki w r贸偶nych miastach, warto sobie sprawdzi膰 gdzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo du偶y wyb贸r szkole艅 jest w O艣rodku Szkoleniowym Kontimex w Warszawie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li naprawd臋 szukacie prawdziwego sposobu na zarabianie w internecie a nie jakie艣 fejki, kt贸rych jest pe艂no w internecie to zapraszam na https://5tysiecy.pl :) na obecn膮 chwil臋 jest to najlepszy serwis na kt贸rym mo偶na zarobi膰 bardzo fajne sumy :) inwestycja jest niska a zyski do艣膰 du偶e :) ja zarabiam u nich od 3 miesi臋cy i 偶yje z tego na dobrym poziomie chocia偶 mog臋 sobie pozwoli膰 na r贸偶ne swoje zachcianki :) warto przetestowa膰 na w艂asnej sk贸rze i zyska膰 :) tak偶e https://5tysiecy.pl i zaczynamy zarabiac :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Beauty Lux - i faktycznie szkolenia zawodowe. To oni mnie przygotowali do pracy i to by艂o przygotowanie takie, jakie by膰 powinno. Bez bzdur. Pracuj臋 w tej bran偶y od dawna, sensownie sobie radz臋, a wszystko opieram na szkoleniach. Nie ma 艂atwiejszej drogi do kwalifikacji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
osobi艣cie jestem bardzo zadowolona ze szkolenia w New Nails du偶o zaj臋膰 praktycznych dzi臋ki temu mog艂am poszerzy膰 us艂ugi mojego salonu o stylizacj臋 paznokci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mariola92

Obecnie na rynku jest tyle firm szkoleniowych oferuj膮cych najr贸偶niejsze szkolenia a偶 czasem ci臋偶ko si臋 zdecydowa膰 na jeden kierunek. Tak te偶 by艂o w moim przypadku gdzie posz艂am na szkolenie z HR do firmy Macio艂ek i Wsp贸lnicy a p贸藕niej to ju偶 polecia艂y kolejne. Nie mog艂am si臋 ca艂kowicie oderwa膰. Z艂apa艂am tak膮 zajawk臋 , 偶e g艂owa ma艂a. Fakt faktem, 偶e to zas艂uga w du偶ej mierze firmy bo ma na prawd臋 艣wietnych szkoleniowc贸w a偶 chce si臋 ich s艂ucha膰. Wejd藕 do nich na stron臋 mo偶e akurat co艣 Ci wpadnie ciekawego w oko i te偶 si臋 w tym tak zakr臋cisz jak i ja 馃槃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiktor

Ostatnio by艂em na szkoleniu kt贸re zorganizowa艂a firma Macio艂ek&Wsp贸lnicy. Poleci艂 mi ich znajomy. Szuka艂em czego艣 zwi膮zanego ze sprzeda偶膮 i si臋 nie zawiod艂em. Szkolenie poprowadzone w艂a艣ciwie. Nie by艂o spin

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dgr88

Ja od siebie zapraszam na szkolenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 certyfikat

KURSY NIE S膭 OBOWI膭ZKOWE, a na dodatek kosztuj膮 kupe kasy, zapoznaj si臋 z nasza ofert膮

Mamy najnowszy zestaw 1679 pyta艅 testowych wraz z odpowiedziami pozwalaj膮cy przygotowa膰 si臋 przewo藕nikom do egzaminu na certyfikat kompetencji zawodowych w Instytucie Transportu Samochodowego (przew贸z osob i rzeczy).

W sk艂ad zestawu wchodzi plik (PDF) z pytaniami i udzielonymi poprawnymi 聽odpowiedziami z zakresu:
-prawa cywilnego,
-handlowego,
-prawa pracy i zagadnie艅 socjalnych,
-zagadnie艅 podatkowych (PIT, CIT, VAT, akcyza, podatki lokalne, podatek od 艣rodk贸w transportu, podatek od nieruchomo艣ci i inne),
-organizacji i zarz膮dzania przedsi臋biorstwem,
-dost臋pu do zawodu przewo藕nika i do rynku krajowego transportu drogowego os贸b i rzeczy,
- prawa celnego i dewizowego
- prawa mi臋dzynarodowego dot. transportu os贸b i rzeczy,
-bezpiecze艅stwa ruchu i standard贸w technicznych pojazd贸w przeznaczonych do transportu os贸b i rzeczy.

Do test贸w dodajemy symulator bez 偶adnych ogranicze艅. W zale偶no艣ci od udzielonej odpowiedzi wy艣wietla si臋 informacja: odpowied藕 dobra, z艂a lub brak odpowiedzi. Na ko艅cu ka偶dego bloku tematycznego nast臋puje podsumowanie poprawno艣ci udzielonych odpowiedzi. Dzi臋ki 膰wiczeniom przeprowadzanym przy pomocy tego sprawdzaj膮cego testu Twoje szanse na zaliczenie egzaminu niezmiernie wzrosn膮!

Opr贸cz tego w zestawie jest 50 rozwi膮zanych zada艅 problemowych gratis, kt贸re
obejmuj膮 zagadnienia zwi膮zane z obliczaniem: koszt贸w, przychod贸w, zysku i
podatku dochodowego, p艂ac i obci膮偶e艅 na ubezpieczenia spo艂eczne oraz pracy w
godzinach nadliczbowych, budowania rozk艂ad贸w jazdy, pr臋dko艣ci
eksploatacyjnej i czasu pracy kierowcy.

Pytania opracowane przez szereg os贸b z bran偶y

Kontakt:
testynaprzewoznika@onet.pl
gg 12306090
tel 664 613 678

ZAPRASZAM NA STRONY:

100% POZYTYWNYCH OPINII !!!