Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izuśśśśśśśśś

napisać czy nie?

Polecane posty

Gość fhhgh
Izusss, jak tam, układa się?

Gość Izuśśśśśśśśś
Część dziewczyny :-) już Wam odpisuję. U mnie to wszystko idzie bardzo powoli. Spotykamy się w weekendy, bo mieszkamy w różnych miastach. On jest trochę nieśmiały. Trudno i na razie co cokolwiek powiedzieć... Dzięki za zainteresowanie 🌼

Gość smutnaaaa26
Hej :) Izuśśśś cieszę się że się rozwija u Ciebie :) U mnie widujemy się przeważnie w pracy. Dzis sie prawdopodobnie spotkamy na spacer ;) Bylismy w tamtym tygodniu na piwie z moimi znajomymi, my poszlismy wzesniej, a on do nas doszedl :) na razie w miare

Gość alidja 3235
heh Izuśśśśśśśśś może się wkrótce troszkę przed Tobą otworzy jak się poczuje w Twoim towarzystwie pewniej :)

Gość Izuśśśśśśśśś
dziewczyny: Alidja 3235 i Smutnaaaa26 - dzięki za kontakt 🌼 mam nadzieję, że się przede mną otworzy i bedzie lepiej. Czasami się zastanawiam, że moze On się boi kobiet i nie nadaje sie do związku. Niby z nim wszystko jest ok,ale mam wątpliowsci... Smutna ciesze się, ze u Ciebie ok :-)

Gość kaszka25
Hej dziewczyny. Co u Was słychać? Kiedyś z zainteresowaniem śledziłam wasz temacik, i trzymałam kciuki, żeby coś z tego wszystkiego wyszło :-) Jak się potoczyły te "podchody"? Może temat odkurzony po dwóch latach, ale ciekawe co z tego wyszło. Jesteście z tymi "kawalerami"? Albo czy byłyście, pozdrawiam.

Gość gość
też jestem ciekawa, choć wcześniej nie śledziłam topicu, ale fajny jest, taki życiowy