Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiolkaa26

Jedzenie dla polskich niemowlat - wszedzie cukier i cukier

Polecane posty

A co do perfumowanych pieluch, to kilka miesięcy używamy pamper active baby i one są perfumowane zawsze i to mocno, te białe premium care chyba nie są perfumowane, albo tak bardzo subtelnie że nie czuć.

Gość fiolkaa26
inka081: Ja korzystam z tych polskich schematow zywienia, tylko tak nie do konca. Na przyklad jogurt podalam po 6tym miesiacu, zoltka nie daje co 2 dzien, tylko daje na zmiane albo mieso albo zoltko. Pietruszki tez corce nie gotowalam, bo u nas w sklepach jej nie ma, jest tylko pasternak, wedlug mnie okropny w smaku, ale ponoc dzieciom smakuje.

Gość zcg hgfsd
dhndhvbdrhd

Gość kafe z rana
No i co? Ostatnio widzialam ksiazeczke zdrowia moja sprzed 29 lat i bylo z tylu wbite, jak przygotowywac mleko-krowie rozrabiac z woda i dodac cukru, to samo z dawnym Bebiko-tez dodawalo sie cukier.

Gość fiolkaa26
kafe z rana: Ale argument. 30 lat temu Polska byla w glebokim kryzysie i kaszek dla dzieci nie bylo w sklepach. A mleko krowie trzeba rozwodnic i doslodzic, zeby nadawalo sie dla niemowlat, zreszta podobnie przygotowuje sie mleko krowie dla kociat. Mleko modyfikowane tez, tylko technologia jest bardziej zaawansowana.

Gość ,mnbvcxcfvgbhn bv
stewia jest naturalna i nie jest slod\zikiem zreszta tak jak ksylitol i syrop z agawy ,a stewie hoduje sobie sama w doniczce susze i mam swoj cukier mozew poczytajcie zanimzaczniecie pisac o slodzikach... ktos pytal wiec odpowiadam ja stewie lubie ale jest delikatna wiec jesli potrzeba zamiast cukru to syrop z agawy a na ksylitolu dobrze sie piecze.

Gość ,mnbvcxcfvgbhn bv
potocznie mowi sie o niej slodzik bo cukru sie z niej nie da zrobic.