Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strattttoo8

Czy każda dziewczyna strzela fochy, ma humorki czy istnieje jakaś normalna ?

Polecane posty

Gość strattttoo8

Mam dość, to mój trzeci związek w życiu i znowu trafiła mi się królewna burczymucha, ciągle jakieś ale, fochy, humorki, kłótnie bez powodu. Jestem normalnym fajnym facetem, żaden ze mnie obibok i tak dalej. Z początku zawsze się starają mi zaimponować i garną do związku a później rok minie i się zaczynają humorki i inne głupie jazdy których bym w życiu się po nich nie spodziewał. Z dziewczyną źle a bez nich jeszcze gorzej, jakie to życie czasem ciężkie ehh.

Gość jjjjjjjjjjjjjhgh
chyba nie ma normalnych, wszystkie sa pierdolniete...

Gość strattttoo8
No naprawdę odnoszę wrażenie że dzisiejsze dziewczyny są emocjonalnie zryte bo inaczej się tego nie da nazwać. Marzy mi się taka normalna fajna inteligentna dziewczyna która ma zasady i jest prawie że kwintesencją moralności a taką znaleźć to jak wygrać szóstkę w totka. Najgorsze jest to że wszędzie gdzie patrzę to praktycznie wszystkie są takie same i ciężko trafić fajną partię na poważny związek.

Gość hejssa
gowno mnie to obchodzi ja se szukam dziewxczyny fajnej :)

Gość IMO12458
A małe cycki nie dyskwalifikują dziewczyny w konkursie na "fajność". :classic_cool:

Gość strattttoo8
A ja już nie szukam i nie mam zamiaru, ten mój związek jak się skończy to już w żaden nie będę wchodził. Pozostanie mi jedynie korzystanie z usług prostytutek bo do życia dziewczyny nie ma szans znaleźć.

Gość strattttoo8
Małe cycki ? oczywiście że nie, szczerze to ja i tak wolę malutkie niż duże.

Gość normalne to były kiedyś
teraz z pokolenia na pokolenie są coraz bardziej powalone

Gość blood
Skoro 3 raz coś Ci się zdarza poszukaj przyczyn u siebie. Dlaczego wcześniej tego nie zauważasz? Nie ma szans by trafić 3 razy z rzędu na tak dobrą aktorkę. Podejrzewam, że z samotności, z zakochania przymykasz oko na pierwsze oznaki bycia królewną. ­ Humorki czasem będą, jak u każdego. Zwykle gdy ktoś nie rozumie kiedy trzeba odpuścić z żarcikami, kiedy druga strona chce trochę spokoju itp.

Gość blood
I zabawne, że zmiany pokoleniowe i "normalność" dotyczy wyłącznie kobiet. Za to wspaniałych kandydatów na partnera jest mnóstwo :D

podaj może jakieś przykłady takiego zachowania, bo trzy razy źle trafić to albo ogromny pech, albo coś źle robisz.

Gość Annonimus Primus
Każda ma humorki i strzela fochy. Ten typ tak ma. To niereformowalny odrzut rodzaju ludzkiego. Potrafi się miziać gdy czegoś chce. Durgoce nad głową gdy chce cię wkurzyć i to jej najlepiej wychodzi. Mówią że wszelkie zło pochodzi od kobiety.Mężczyźni też.:(

Gość no tak no bo
wy często robicie z nas idiotki, bo ja jeszcze rozumeim jak sie obrazi i nie powie o co jej chodzi. Ale jak tłumaczy co jest nie tak i czemu jej smutno/przykro/jest zła a wy na to że wymyśla i ma nie strzelać fochów to jest tylko i wyłącznie wasza wina i brak szacunku do uczuć swojej dziewczyny. Ale za to jak facet ma problem to kobieta ma słuchać i wziąść pod uwage wasze zdanie nie :/ bo facet nie ma fochów jasne

Gość hehehehhhhhhhhhhhhhhhhhh
NIKT Z Was nie robi idiotek Wy same z siebie robicie idiotki. Spodobała mi się taka jedna, jak chciałem ocieplić relacje to była niedostępna lub zaczynała z lekka drwić jak sobie dałem spokój bo ileż można próbować do kogoś trafić to zaczyna mi fochy strzelać :D

Gość Heniu
Jeśli nie chce mieć normalnego męża i rodziny to chyba jej problem a nie Twój? Widzę z jakimi kobietami jest dobrze moim kolegom (niestety mało ich) i liczę na to, że sam też w końcu na taką trafię. Ja nie jestem zabawką, nie jestem też sztubakiem jakimś, ktoś się fochuje tego ja z listy znajomych wypisuje.

Gość Agata 1991
Do autora! uwierz mi nie każda dziewczyna jest taka sama. wiadomo zdarzają się humory wiem po sobie ale zawsze dąże do tego by dojść do jakiegoś wspólnego porozumienia bądź też czasem odpuścić :)