Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka która gdzieś mieszka

Żałosną miałam przygodę czuję się z tym fatalnie

Polecane posty

Umówiłam się z nie dawno poznanym facetem czuję że to ten :p mieliśmy gdzieś wyjść ale wcześniej mieliśmy spotkać się w parku czekałam tam na niego 5 min 10 min kużwa nawet 30 minut dzwoniąc do niego i nie odbierał... stałam jak jakiś bałwan w końcu on dzwoni że nie przyjdzie bo wieje mocno na dworze a dopiero co się kąpał dlatego nie odbierał bo był w wannie,mało się znamy ale wydawał się poważny ,,nie rozumiem tego, w wielkim szoku rozłączyłam się w nerwach i wyłączyłam tel. ale już po czasie go włączyłam wiadomości nic zero null! nie rozumiem tego bo widziałam że jest mną zainteresowany to on do mnie pierwszy zagadał i chciał się spotkać a teraz coś takiego,jak to można wytłumaczyć?

Gość gerrfazzy
Możliwe że spodobałaś mu się na pierwsze rzuty oka ,,są takie kobiety(ładne na kilka spotkań i facet albo sie przyzwyczai albo nie) a potem jak im się przyjrzeć to maja np. brzydkie zęby,zbyt sztuczny makijaż,płaski tyłek ,brzydki zapach z ust i wiele innych możliwości które odpychają owych mężczyzn.Tyle szczerze ode mnie

Możliwe że mam płaski tyłek ,ale szacunek musi być i mówi się szczerze że jednak to nie to itp. a nie każe czekać jak idiotce!