Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania Warszawa !_

wizysta malej dziewczynki u ginekologa, jak przebiega?

Polecane posty

Gość Ania Warszawa !_

bede wdzieczna za wypowiedzenie sie w temacie.

to zależy jak małej dziewczynki. Zwykle do 16 bądź 18 roku życia dziewczyna musi iść do ginekologa z matką żeby nie było podejrzeń o molestowanie .

Gość ghgadaghg
Małej,to znaczy? I w jakim celu do ginekologa ?

Gość Ania Warszawa !_
no własnie wiem, I co w tedy mama jest przy badaniu? oglada krocze córki? a w przypadku np 4 latek?

Gość Ania Warszawa !_
14 miesięcy chcę jej zrobic cytologie

Gość Ania Warszawa !_
dla mnie to jakas paranoja, przeciez córka nie da sobie zdjąc majtek a co dopiero tak sie rozlożyc, jak przejsc przez to piekło?!!!!

a kto ci naopowiadał takich głupot że w tym wieku robi się cytologie, nie sądzę żeby jakikolwiek lekarz to zrobił tak małej dziewczynce, z resztą po co przecież takie dziecko nie współżyje żeby że ją ktoś wykorzystuje a ty na to patrzysz.

Gość języka w gębie nie masz
w przypadku tak małej dziewczynki to raczej konieczne, choćby po to, by dziecko czuło się bezpieczniej, że jest mama obok i to, co robi lekarz jest absolutnie konieczne. Najlepiej jakby to był ginekolog dziecięcy i to kobieta. A z tą cytologią to se jaja ktoś robi, czy to ty, a jak ty - to nie opętało cię nieco? No chyba, że młodej coś się dzieje.

Gość a co mi zrobisz
ty chcesz jej zrobić cytologię? w jakim celu? czy lekarz zalecił, ma podejrzenia?

No właśnie, cytologię robi się KOBIETOM czy też pannico, co już współżyły. Jak ty sobie wyobrażasz pobranie wymazu z szyjki macicy i takiego malucha.

Gość Ania Warszawa !_
z cytologia ktos sie podszył. bardzo smieszne

Gość Ania Warszawa !_
pannico?????!!! chyba pannicOM :D

Gość xnfcyejdlmf
A dlaczego musisz iść z nią do ginekologa ? Może nie będzie potrzebne badanie krocza. A nawet jeśli to myśle, ze lekarz zbada ją na "kozetce" i przede wszystkim Ty będziesz blisko niej

Nie można wykonać tak małemu dziecku cytologi! Zgwałcona była czy co ? Kto na to w ogóle wpadł ;/

Gość Ania Warszawa !_
bo si masturbuje kredkami i chce sprawdzic czy jest zdrowa

literówka, zabrakło jednej literki a ty oczywiście na tym się skupiasz, a nie na pytaniu, jakie ci zadano?

Gość cbnmnbvvbnm,mnbvbnm
czy autorka wreszcie powie,w jakim wieku jest dziecko i po co ta wizyta?

Gość mama dwóch dziewczynek
zależy co dziecku dolega, normalnie ogląda, może pobrać materiał na posiew. Ważne, żebyś wybrała dobrą lekarkę, ja miałam dwa razy kontakt z ginekologiem dziecięcym i pierwszy raz trafiłam na okropną, niemiłą kobietę a drugi raz rewelacyjne podejście. Drugi raz prywatnie... może to też jakiś trop...

Gość Ania Warszawa !_
jaka literówka, źle napisany wyraz przeciez jak mozna napisac: pannicą zamiast pannicOM? w głowie mi sie nie miesci córka ma 5 lat, I swędzi ja fucia I dlatego pytam bo chyba pójde z nia do faceta który ma 45 lat, ale jest polecanym ginem, stresuje sie

Gość Ania Warszawa !_
bo wkurzają mnie takie anal-fabetki, jak wy swpje dzieci nauczycie pisac i czytac

Gość rosannnnna2222
Ty ale masz problem ja Pier dole. Ważniejsze jak kto napisze niż info o które pytasz . Idź ty

Gość do Ania Warszawa !_
wizysta zamiast wizyta pierwsze słowo w twoim temacie tępo dzido najpierw sama dobrze naucz się pisac, a pozniej pouczaj innych

Gość rosannnnna2222
"Swpie" a to co " geniuszu " ?????

może najpierw spróbuj na własną rękę jej pomóc? może coś ją uczula? zła pielęgnacja? moja córka w przedszkolu miała swędzenie i sama doszłam, że wyciera pupę źle. Może być bardzo wiele powodów stanów zapalnych i bardzo ciężko znaleźć przyczynę, nawet częste siadanie w pozycji kucznej podobno sprzyja stanom zapalnym. Jeżeli sama nic nie wymyślisz, idź do lekarza. Obejrzy i na pewno coś przypisze, pomoże. A to jest ginekolog dziecięcy?

Gość Ania Warszawa !_
jestem ze stolycy i mi wszystko wolno polaczki kategorii b

Gość rosannnnna2222
"swpje " sorry :)

Gość Ania Warszawa !_
gówno, suko :D :D suczysko tuy przebrzydłe nadsaw morde a ci plune

Gość Ania Warszawa !_
dzieki za porady, to jest normalny ginekolog nie dzieciecy, a co za rónica czy dzieciecy czy nie jesi moge spytac? podejscie inne? wiecej sie usmiecha? słitaśnie mówi do dziecka? bo w teorii wie chyba tyle samo bo co innego moze sie dziac w duzych I malych fuciach?

zrób wywiad w swojej okolicy, żeby trafić do kogoś z podejściem do dzieci, to bardzo ważne, żeby małej nie zrazić. Ja po pierwszej wizycie /córka miała 2 latka i na szczęście było jej chyba obojętne co lekarka ogląda/ później dokładnie rozeznałam się w lekarzach i jak była potrzeba /miała 6 lat/ poszłam do kobietki z podejściem super, córka bardzo dobrze to zniosła, bez stresu. Diagnoza też była trafna i leki.