Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iqquana

Tarot - wędrówka człowieka

Polecane posty

to jeszcze jedno i ostatnie i już nie męczę ;) Czy on mi się oświadczy dlatego, ze chce czy z innych przyczyn np ciąża?

Larissa82 1.Możliwe. 2. w Polsce. 3. Tak. Ps. Koniecznie idź do lekarza, zrób badania.

lkopius W strefie zawodowej nowe możliwości, odzyskanie wiary w siebe i w swoje możliwości, praca w tym roku,możliwe, ze na początku staż.

lubiaca blondynów To człowiek który musi miećto co chce, gdy czegoś nie dostaje...szuka tego u innych. Wedlug kart nie doceni tego, mało tego, powie o tym innym. Karty nie dają wam szans na wspólną przyszłość. 5

h.e.l.p. 1. Jeśli podzielacie wspólne pasję i zainteresowania - to tak. 2. Tak. 3. W pracy wyróżnienie, awans, docenienie twoich starań i umiejętności.

S_a_r_a 1. Maturę zaliczysz ale wyniki nie będą zbyt dobre. 2. Długi powrót do zdrowia, karty mówią dopiero o zimie. 3. Przyszła praca związana z doradztwem,z pomaganiem ludziom, z nauczaniem, w miłości odwzajemnione uczucia,dobry i spokojny związek.

Witam, chetnie i ja sie zapytam, z gory dziekuje. 1. Czy zajde w ciaze z obecnym partnerem (czy jest szansa na najblizszy czas)? 2. Czy nasz zwiazek przetrwa? Pozdrowienia!

chicoritta 1. Chcesz być szczęśliwa ale tak naprawdę boisz się tego, boisz sie tracić szczęścia które możesz mieć. Szczęście czeka za rogiem, wystarczy, że się odważysz po nie sięgnąć. Blokada psychiczna. 2. Brak konsekwencji w działaniu, niepewność, zbyt długie rozmyąlanie o wszytkim, autodestrukcja.Karty radzą zmianę nastawienia, choć to nie może być łatwe, na pewnym etapie życia doznałaś głębokiej krzywdy, urazu, który tkwi w Tobie aż do dziś. Być może potrzebna bedzie wizyta u terapeuty aby uporać się z przeszłością. 3. Tak.

Gość victoria2
prosze odpisac victoria2

Gość nhnftu6
narzeczona90 -litości babo... miałaś swoją szanse i ją wykorzystałaś, daj możliwość innym zadania pytań a nie w kółko ty i ty.

Gość sdasdsa
bardzo dziekuje!!! jesli mozna to chcialabym jeszcze zapytac tak ogolnie o finanse/prace. Kiedy nastapi jakas pozytywna zmiana? Anita 20.06.1984

Equilibrium 1. Obecnie masz szansę na znalezienie dobrej pracy. Praca poniekąd fizyczna. 2. Na razie karty mówią o niezobowiązujących flirtach, randkach, na "prawdziwą" dziewczynę przyjdzie ci trochę poczekać.

victoria2@vp.pl adrian2@tlen.pl'; 1. Jedno dziecko 2. Tak 3. Partnerów będzie wielu, trudno okrślić imię przy kilku związkach i zaangażowaniach uczuciowych. Jedyne co mogę podpowiedzieć to znaki zodiku mężczyzn z którymi coś będzie cię łączyć: Panna, Koziorożec, Rak, Ryby.

nivEJABLE 1. Karty mówią o rozpoczęciu własnej działalności gospodarczej. 2. Karty mówią o rozpadzie związku, o rozwodzie.

Kwiatuszekk majowy 1. powrót do kraju jest uzależniony od czasu decyzji o twojej przyszłości. Jest niepewny i nie ustalony w czasie. 2. Wedłg kart w niedalekiej przyszłości, karty mówią o podpisywaniu umów, o dokumentach, o sprawach formalnych. Jednak decyzja o podjęciu własnej działalności może okazać się błędem - dlatego przemyśl to dokładnie. 3. Nie.

to i ja: 1. czy wyjdę kiedyś jeszcze z mąż... ogólnie czy jeszcze znajde miłość, kogoś kto mnie pokocha?

Gość victoria2@vp.pl
Victoria 22.04.1992 jakiej plci bede miala dziecko ? i kiedy je urodze? czy bede dlugo zyla

Gość mamusia24latek
Daria24 lata 1. Czy zdam prawo jazdy? 2. Ile potrwa remont mojego domu ? 3.czy bede miała jeszcze dzieci?

Gość mamusia24latek
a i mam dwójkę dzieci Data 09.08.1989

Gość pytanie do wróżki
czy możesz podać maila i ile bierzesz za wróżbę? mogę Ci zapłacić, mam parę pytań, a po co masz tracić czas za darmo.

takie pytanie 1. Tak. 2. Nie. 3. Karty mówią o nowej znajomości i miłości.

Gość takie pytanie
odpowiedzi pasuja , dziekuje :)

Gość Dzis bardzo chce mi sie spac
Kiedy - wyjde za maz - bede miala dzieci - znajde prace 9 wrzesnia 1979 Dziekuje za odpowiedz

dzunik 1. Tak. 2. Tak ale to będzie trudny związek, miłość jednostronna. 3. Musicie wierzyć w to że wyzdrowieje i ja wspierać.

ojejeczku 1.Prawdopodobnie tak ale równolegle będziesz miała szansę przyjęcie innej pracy, nad którą warto się zastanowić 2.Najbliższy związek to będzie związek bez zobowiązań, kolejne niewinne flirty z mężczyznami, związk z prawdziwego zdarzenia nadejdzie trochę później. 3.Uważaj na spółki, na pożyczania komuś pieniędzy,źle na tym możesz wyjść. Ogólnie sytuacja dobra.