Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basssia

co dać na prezent chłopcu rozpieszczonemu z bogatej rodziny?

Polecane posty

Gość basssia

opis tego chlopca: mają kase ale ojciec to przyklad klasowego zarozumialca, ktory uwaza sie za najlepszego. krotko mowiac szanuje siebie ale zero szacunku do innych. ten maly przejmuje jego wzorce, wychowany na laptopie, komórce i wogóle gadżetach. i teraz co takiemu chlopcu dac jako chrzestna?

Gość kopa w dupe mu daj
ale coz. To nie wina dziecka, że takie jest. Kup prezent na który Cie stac. Rower/ aparat/rolki/ wizyta u psychoterapeuty :)

Gość basssia
heh wizyta u psychoterapeuty juz widze reakcje ojca :/

Gość kopa w dupe mu daj
baloniki - no nie przesadzaj. Łańcuszek dla chłopca? już widze jego radośc...

Gość jjjjjjjjlkkkkkkk
jjjjjjjjj

Gość najlepiej kase kupi sobie nast
ępny gadżet i nie będą gadac,ze byle co kupilas:P

Gość zatroskana siostra pyta
jesli masz możliwośc to zapytaj samego zainteresowanego o czym marzy tylko uprzedź że masz ograniczony budżet a jak nie to daj pieniązki a w ogóle to ile to dziecko ma lat bo trudno doradzic jaki prezent kupić

Gość basssia
no wlasnie nie wiem czy nie skonczy sie na kasie tylko ile...

Gość a jjaaaaaa
Poproś małego może się z tobą podzieli kasą :) A wizytę zafunduj sobie bo masz ogromne kompleksy, a zazdrość też się leczy ;) I prosta zasada na przyszłość - Nie siedź w cudzych portfelach i zaglądaj we własne gary bo zostaniesz w tyle, a inni pójdą o jeszcze jeden krok do przodu -/ To dopiero będzie trauma

Gość xasxas
jako chrzestna powinnas zaswiecic przykladem i dAC dziecku wartosciowy prezent, nawet jesli milaby byc bardzo tani!! ksiazka, gra edukacyjna. Kiedys ten maly moze byc ci za to wdziewczny. wiem, bo sama bylam takim bachorkiem rozpieszczonym i tylko moj znienawizdzony owczesnie ojczym trzymal mnie w rydzach i dawal tylko wartoscioweprezenty. dzis jestem mu za to bardzo wdzieczna

Gość a ile to dziecko ma lat?
???

Gość jakiej metody używacie
do mojej koleżanki w zesżłym roku zadzwoniła jej kuzynka ( kolezanka jest chrzestną ), że jej chrzesniak chciałby na komunie dostac laptopa - dokładnie podała jakiego - koleżanka sprawdziła cenę - 4,5 tys. Hehe dobre...chrzestny nie jest od tego aby prezenty dawac. Ale niektórym się tak wydaje - jak widać!

Gość zimowa mama
Ule lat ma to dziecko i z jakiej okazji ma byc prezenr (urodziny, komunia czy zwykle odwiedziny). Bo to robi roznice.

Gość a jjaaaaaa
Wiesz dlaczego ludzie bogaci mają kasę - bo mają resztę w dupie Nie interesuje ich i nie mają czasu zastanawiać się czym bawią się innych dzieciaki i czy ktoś jest zarozumiały czy nie - czytaj wyżej (mają to w dupie) polecam lekcje na przyszłość . Co do prezentu to daj tyle na ile cię stać i najlepiej kasę skoro mały ma wszystko , a ty nie masz pomysłu .

Gość Skoro lubi gry to
podaruj mu jakoś, ale wcześniej zasięgnij potajemnej porady u rodziców czy oby już takiej nie ma. Do gry możesz dodać gumową bransoletkę na nadgarstek z jakimś hasełkiem na topie. Pisałaś już ile lat ma to dziecko? Cz też nie doczytałam .

Gość e-Infant.pl
Pomyśl o wartościowym i nietypowym prezencie. Tym bardziej, że chłopak ma w domu wszystkie gadżety, powinien dostać coś innego. Książka, encyklopedia. Może interesuje się czymś? Zwierzętami, astronomią?

Gość syn ma wszystko i coś więcej
Mój syn ma mnóstwo zabawek,pokój wygląda jak sklep. ale wszystkim po trochu się bawi i wszystko szanuje. mając takie wypasione zabawki potrafi się cieszyć szyszką którą mu na spacerze znalazłam. jeżeli ten chłopiec ma dużo gadżetów to kup coś prostego. jest taka gra- masz kilka drewnianych elementów i możesz z nich układać różne figury. taka logiczna łamigłówka. jeżeli ma ponad 7lat to sobie poradzi-choć i mój 4latek część figur już potrafi ułożyć. ale są i takie z którymi ja mam problem. nie pamiętam jak to się nazywa,popytaj w sklepach z zabawkami. no chyba że to o komunijny prezent chodzi to wtedy daj kasę i tyle.

Gość syn ma wszystko i coś więcej
Znalazłam kartkę od tej łamigłówki-to jest tangram. Ma 7 części. W necie są dostępne podobne układanki,ale z mniejszą liczbą części. Ale mi się wydaje,że to jest ciekawsze,bo więcej figur można ułożyć.