Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet obraził się boo

Obraził się bo nie chciałam uprawiać z nim sexu. Pół roku razem..

Polecane posty

Gość kazio wyposzczony
dymansko mu sie zbuntowalo to sie wkurwil

Nie chce zwiazku takiego gdzie będę bała się iść spać bez obiwiązkowego seksu. Nie chce czuć takiej presji. We wczesniejszym zwiazku nigdy takie sytuacje nie miały miejsca

Gość widmo ona
i on ma 30 lat???zachowuje sie rpzecież jak dzieciak

Gość LLLLAAAAAAAAAAAAA
no kurwa, to mój maż jest identyczny!!! też pojebany sexoholik!!! tez się obrażał i rzucal dupa jak byłam zmęczona, czy zwyczajnie już tak wyruchana przez 10 lat znajomości, ze miałam już dość, a ten wieczne wonty do mnie, ze go nie pożadam (a jak tu pozadać coś co się ma w nadmiarze?), ze z innymi to bym się jebała itp. jemu nawet obecność naszej 6 letniej córki nie przeszkadzała! raz kazał mi ubrać długą spódnicę i wleźć na niego, a mała miała się nie poznać!!!!!!! oczywiście się nie zgodziłam!!!!!!!albo malej bajki, a my ruchanie. ja pierdole jak sobie przypomnę to mnie chuj strzela!!! pojebany debil, robił mi takie jazdy, ze np. do 4 nad ranem mnie nękał na zmianę z macaniem, a jak kazałam spadać to mnie wyzywał od suk i kurew, a potem znów macał, bo nie mógł wytrzymać!!! kosmos!!! nie miałam prawa się źle czuć, być zmeczona, lub po prostu nie mogło mi się nie chcieć. a do tego jest jebanym nygusem, leniem śmierdzącym. po pracy o 16 drzemka, potem siłownia i o 22 haj lajf jebanko dla sportu, a tu zonk, bo ja zajebana obowiązkami dnia codziennego padałam na ryj. pogoniłam dziada, niech nęka inną

Gość LLLLAAAAAAAAAAAAA
ten mój pogoniony ma 34 i było coraz gorzej. straszył mnie że pójdzie na kurwy itp. potem przepraszał, ale ja miałam dość życia w strachu, czy będzie ruchanie czy nie. dochodziło do tego, ze uwielbiałam jak musiał gdzieś wyjechać a drżałam przed jego przyjazdem, uwielbiałam jak np. przysnął o 22 na kanapie i budził się jak ja już spała, ale i wtedy mógł mnie obudzić macaniem, jak mnie to wkurwiało!!!!!!!!!!! spierdalałam od niego, a to go wkurwiało jeszcze bardziej. błędne koło

LAAAAAAA Własnie się obawiam że to może jakas obsesja. Wczoraj gdy gotowałam obiad to co chwilę podchodził i wykonywał te ruchy od tyłu. Nie wiem ale czuję sie rpzez to jak jakas szmata. Nie chce aby mnie tak traktował. To nie jest ani pociągające ani nakręcające, no rpzynajmniej dla mnie. Być może jakieś szmacisko by się z takich zaczelek cieszyło.

Fjolsfinna Dokładnie, ja jestem tym bardziej w szoku ze on mi takie jazdy robi po pół roku. Ja to bym sie nawet wstydziła na jego meijscu tak mówic na samym początku znajomości.

Gość LLLLAAAAAAAAAAAAA
a i tak ruchanie było codziennie, a jak gdzies słyszał, ze można raz na tydzień to wyzywał od ciot, albo ze zdradzają na boku, a ja mam tak dobrze bo tak go jaram, ale jego jara wszystko....

LAAAAAA No ten moj też mnie czasami maca w srodku nocy, albo budzi w weekend o 6 rano bo on już stał i chce się kochać i w dupie ma to że ja uwielbiam spać w weekend do 8. Nie wiem co robić:-( Ja to mam jakiegos pecha naprawdę:-(

Gość LLLLAAAAAAAAAAAAA
to są typiarze z nadmiarem testosteronu, który prócz popędem seksualnym, rzadzi też agresją. z takimi typami nie ma życia

Gość dritzen
facet obraził się boo - miałam takiego faceta, który chciał się ruchać od rana do wieczora, a jak mu odmawiałam to był foch, trzaskanie drzwiami, macanie mnie, wypominanie, że jestem oziębła, gapienie się na inne i rzucanie tekstami typu "ale bym ją wyruchał" i tym podobne. Doszło już do takiej paranoi, że nic w domu nie zrobił, bo najpierw musiałam mu albo dać, albo "przynajmniej" zwalić a najlepiej obciągnąć. Czułam się jak dziwka i służąca.

Gość LLLLAAAAAAAAAAAAA
mój też nie zważał na to czy ja mam ochote spac czy nie, budził kiedy on chciał. albo, jak miał kaca, to mu się chciało co chwilke i ja MUSIAŁAM mu ulżyc. mówił wystaw mi się i jechane... ble rzygam jak sobie przypomnę. ja dla świetego spokoju ulegałam, ale wewnątrz mnie się gotowało i czułam się zgwałcona...

LAAAA Załamałaś mnie, jak ty to wytrzymałaś tyle lat??? Ja uwielbiam seks, ale przecież nie zawsze mam na niego ochotę i nie rozumiem jak on mógl się obrazić o jeden jedyny raz kiedy nie chciałam mu "dać" ze tak sie brutalnie wypowiem:-( Ale naprawdę on takimi tekstami sprawia ze czuję się jak jakaś szmata i maszynka do seksu. ciagle ten seks, seks, ciagle o tym gada, ciągle się chwyta za małego, ciągle jakieś aluzje. Żygac się chce..

dritzen To jest jakas masakra. Ja dopiero ejstem z nim pół roku a już mi się to nie podoba. Ja rozumiem ze seks jest ważny ale KURWA MAC nie najwazneijszy. Ja chce normlanego związku a nie jakiegoś yebaki który robi mi jazdy bo mi się zasneło.

Nie sadziłam ze dorosły facet 30-letni może się zachowywać jak napalony 15 latek. Dla mnie jego zachowanie jest żenujące, zaczynam tracić ochotę na seks po takich tekstach i zachowaniach

Gość dritzen
facet obraził się boo - Ja uciekłam. Wytrzymałam 7 miesięcy związku i po prostu zwiałam. Spakowałam swoje rzeczy i wyprowadziłam się, jak był w pracy. Klucze mu zostawiłam w skrzynce na listy. Ale do dzisiaj nie jestem w stanie pomyśleć o seksie bez wstrętu. Ni mam faceta, z nikim nie sypiam od tamtego rozstania i nie wiem czy to się zmieni.

dritzen To tez długo nie byliście razem a miałas takie jazdy:-( Mój ex facet nigdy nie zrobił mi awantury dlatego ze nie miałam ochoty na seks. Seks był często ale przecież czasami ma się ochotę przytulić i iśc spać. Z moim obecnym facetm jest to nierealne. A co mnie jeszcze wkurwia ze w ciągu dnia gdy chce go zwyczajnie pocałowac to ten jakby tego unika, to samo ze zwykłym przytuleniem. On najlepiej lubi ostre ruchanie a nie jakies romantyczne całusy czy przytulańce:-(

dritzen & LAAAAA a próbowałyście o tym rozmwiać? Mówiłyście wprost ze wam to nie pasuje czy uprawiałyscie seks dla swiętego spokoju? Bo ja chyba poważnie z nim pogadam, juz i tak mu powiedziałam po iostatnim jego fochu że przesadza i że zycie nie konczy sie na seksie. Poza tym obraziłam się też na niego za to że zrobił mi aferę o jeden raz. Także on wie że mnie to strasznie wkurwiło

Gość LLLLAAAAAAAAAAAAA
dla mojego buziaczek to był 'ból' a już w obecności innych ludzi to w ogóle. przytulić się też nie mogłam, bo on by to odebrał jako zachete do sexu, a jak nie zachętę to był niechętny i odpychał mnie i mówił ' no już, już'. no oczywiście że rozmawiałam, jak by mogło być inaczej!!!!!! wykładałam jak krowie na rowie, niby docierało a na zajutrz jakby nie było rozmowy! to są hormony i sprane berety, z tym się nie rozmawia, to albo się leczy bromem (miałam takie myśli, żeby mu dosypywać do jedzenia), albo kastracją, albo się spierdala gdzie pieprz rośnie.

LAAAAAA Załamałaś mnie serio:-( Czyli raczej rozmowa nic tu nie da?:-( A te pocałunki czy przytulanie to dla mnie też szok bo z moim ex uwielbialiśmy się całować w ciągu dnia i prztulać. A ten to albo rucha albo papa. Zresztą co dziwne to on też mnie goni jak ja próbuję sie do niego czasami dobierac, wtedy on często nie chce. Bo to on uwielbia inicjować seks, ja tu jakbym nie miała nic do powiedzenia

Gość LLLLAAAAAAAAAAAAA
u mnie rozmowy nic nie dały, ba płacz dziecka jak tata wyzywał mamę nic nie dał. potem jak oprzytomniał to zawsze przepraszał, ale na chuj mi jego przeprosiny. znienawidziłam to jego ruchanie i jebanie. a jak tak to nazywałam, to bezczelnie mówił, ze on się ze mna kocha... ręce mi opadały, bo to był sex dla sexu, nie ważne z kim by to zrobił, miało być zrobione i już.

Gość LLLLAAAAAAAAAAAAA
a napisz z jakiego powodu rozpadł się jego poprzedni związek? to było małżeństwo?

Gość dritzen
facet obraził się boo - oczywiści, że rozmawiałam. Ale było tylko gorzej. Powidział mi wręcz, że to mój obowiązek zaspokajać go na wszystkie sposoby. Na porządku dziennym były teksty w stylu "dzisiaj będzie anal. Nie interesuje mnie, co o tym myślisz, będzie i już" Po pierwszym takim teście był ban na seks całkowity. zero ruchania. I wtedy dopiero sie zaczął kosmos. Wyzwiska, upijanie się w sztok przed kompem, robienie mi wstydu przy rodzinie i znajomych. Mieszkaliśmy razem, a on si potrafił 2 tygodnie słowem nie odezwać. Albo na wszystko odpowiadał "jak mi obciągniesz". Na przykład "zawieziesz mnie na zajęcia?", "jak mi obciągniesz', -będziesz jadł obiad? "jak mi..." i tak w kółko. Facet miał nadmiar testosteronu, a do tego potworne kompleksy że go zostawię i odejdę do innego, więc na każdym kroku chwalił się tym, jakiego ma wielkiego penisa. No i opowiadał o mnie jakieś idiotyzmu swoim znajomym, przez co aż mi wstyd, jak ich gdzieś spotykam, bo uważają mnie za zołzę i sukę. A pod koniec stwierdził, że powinien mnie brać siłą, a nie czkać aż się zgodzę. W związku z realnym zagrożeniem gwałtem (bo facet 30 cm wyższy ode mnie i 50 kilo cięższy), po prostu uciekłam. Unikam go jak mogę.

Gość LLLLAAAAAAAAAAAAA
dritzen---matko, miałaś ciu gorzej ode mnie, ale ile krócej! u mnie też było upijanie, a potem chec jebania, chociaż mu nie chciał stanąć. ja miałam takie nerwy, ze aż mna rzucało i nie umiałam tego ukryć i awantura na 100 fajerek. u mnie ucierpiało dziecko. mogłam kopnąć w zad już na początku. głupia byłam

Gość dritzen
LLLLAAAAAAAAAAAAA - ja bym nigdy nie dopuściła do sytuacji, w której bym w ciąże z nim zaszła. Choćbym miała widelcem wygrzebać, to bym wygrzebała. Nigdy... I tak byłam głupia, bo powinnam uciekać od razu, a nie pchać się w coś takiego. No cóż, byłam głupia, zdesperowana, samotna i tak wyszło.

Gość LLLLAAAAAAAAAAAAA
u nas było narzeczeństwo łikendowe, bo studiowaliśmy w innych miastach, a po studiach ślub. potem dziecko i tak 'wyszło' . my z tym jebaniem mieliśmy w kółko, ale to było przeplatane jego udawaniem, ze tak nie jest i chociaż wisiało w powietrzu, to żyliśmy jakoś z dnia na dzień. mieliśmy też takie samo poczucie humoru i zdarzało się, ze bardzo lubiliśmy swoje towarzystwo, ale jak widać to za mało, albo inaczej, tamtego było za dużo.

LAAAAAAA mój poprzedni zwiazek sie rozpadł bo się uczucie wypaliło po wielu laytach bycia razem. Nie byliśmy małżęnstwem. Ale teraz jak mam porówanie to widzę jak tamten związek był normlany i jak dobrze się w nim czułam:-( Niestety chciałam trafić lepiej a trafiłam chyba gorzej? No chyba że... ( jeszcze sie łudzę) że on ma taka obsesje bo to poczatek zwiazku, moze z czasem będzie normamniej??

Gość LLLLAAAAAAAAAAAAA
dziecko było po ślubie

dritzen O Boże ty przezyłas jakieś piekło! Nie dziwie sie ze odeszłaś, ja bym odeszła po poierwszym takim tekscie. Mój na szczescie mnie szanuje, żadnych wyzwisk, żadnego ubliżania, dba o mnie.