Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet obraził się boo

Obraził się bo nie chciałam uprawiać z nim sexu. Pół roku razem..

Polecane posty

Gość dritzen
facet obraził się boo - raczej Ci nie szanuje, skoro obraża się o brak seksu. Przemyśl to sobie.

dritzen To fakt, chodziło mi o szacunek słowny.Niestey ale obrażanie sie o brak seksu powoduje że czuję się jak jakaś "dziura" dla niego, zwykła szmata. Ja nie szuakałam kochanka, szukałam faceta który chce stworzyć normlany związek. A normlany zwiazek to z pewnością nie zmuszanie do seksu.

W poprzednim zwiazku czułam że seks jest dopełnieniem naszych uczuć, tutaj ja ciągle się zastanawiam czy on przypadkiem nie jest ze mną tylko i wyłacznie dla seksu. Nie czuję sie pewnie przez to, mimo ze on zapewnia ze tak nie jest.Cięzko się zyje z taką osobą dla której seks jest tak niesamowicie ważny, bo często okazuje sie ze jest on ponad wszystko

Gość dritzen
Dlatego ja bym z nim nie żyła. Z doświadczenia to mówię. Bo ja przestałam uprawiać seks i moje życie z nim zamieniło się w piekło. Mało brakowało, a by mnie zgwałcił. Bo nie chciałam się bzykać. Nie rozumiem po co się jeszcze trzymasz tego faceta? Uciekaj, póki nie macie dzieci i kredytu.

To macie wielki problem "jak wam się nie chce". Dlatego coraz więcej panów decyduję się na życie typu praca + domy publiczne, a panie zostają same i płaczą na samosi.pl jakie to one opuszczone.

Gość jeszcze mialas kase na hazard
to pewnei ukryty seksocholik, z takim nigdy nie mozesz byc pewna, ze cie czyms nie zarazi :/

Bo się łudzę ze on tak sie zachowuje bo to sam poczatek zwiazku i ze za pare miesięcy będzie normlaniejszy? Poza tym zakochałam się:( prócz tego jest naprawdę fajnym facetem

Gość dritzen
Na początku związku powinien o Ciebie zabiegać i Cię zdobywać. Później będzie 10 razy gorzej - Twoje zakochanie. Ja tez byłam zakochana i mój ex to też ogólnie fajny facet jest. Poza obsesją ruchania. I jak sobie znajdzie niewyżytą laskę bez najmniejszych zahamowań, to będą fajną, szczęśliwą parą.

dritzen Ale wiesz co ja tez nie mam zachamowań, lubie seks i lubie urozmaicenia. Nie jestem jakas tam cnotką niewydymką, ale kurcze czasami wole iść poporstu spać, co w tym dziwnego?

Gość myśleć jak chomik_
kup sobie psa lepiej, facetowi daj spokój

Gość dritzen
Dla mnie nic. Ale dla Twojego faceta już tak. Ja sama nie lubi wielu rzeczy, bo mnie to nie kręci i uważam, że facet jest z mną nie dla mojej vaginy, tylko z innych powodów, a seks to tylko miły dodatek.

Gość gnojek_ale_taki_prawdziwy
wynajmijcie sex-sprzątaczkę-służącą którą będzie rozwiązywać nie tylko problem z brudnym mieszkaniem ;-)

Gość LLAAAAAAAAAA
to, ze w tak krótkim czasie, my 3 spotkałyśmy się na tym forum i dotyczy nas ten sam temat, dowodzi ze problem jest dość powszechny. ale nie tłumaczy zdrad i wizyt w burdelach. jeśli ktoś tak postępuje, to ma sprany beret i już. ja z pewnością uważam to za zboczenie. i dodam, ze ja też nie jestem jakąś niewydymką, ale no bez przesady! żeby jego niepohamowany popęd niszczył życie mi i córce!!! jesteśmy istotami rozumnymi, a nie zwierzętami, a mój związek sprowadzał się do zaspokajania atawistycznych potrzeb dymajacego, bez względu na uczucia osoby dymanej ;) :P

Gość sdsda
Z Twoim podejściem, podejrzewam że już ma kogoś na boku. Osobiście szukam mojej wymarzonej nimfomanki na wieczność i znaleźć nie mogę, bo polki są kiepskie w tych sprawach.

Gość ajdachoo
" jeśli ktoś tak postępuje, to ma sprany beret i już" Jesteś w błędzie. Niektórzy mają silny popęd, który muszą jakoś rozładować, a przecież walić konia nie będzie, bo to oburzające.

Najwyraźniej do niektórych nie dociera, że ślub to tylko seks na wyłączność i wspólne obowiązki, z naciskiem na to pierwsze.

ajdachoo a czemu ma ni walić konia? No sorry, ale zamiast odstawiać takie cyrki, jak tu dziewczyny opisują, mógłby sobie ulżyć z 5 razy i dać kobiecie spokój.

Gość karmazynowy przypływw
Nie kochaj się z nim przez 2 tyg i zobaczysz czy jest z Tobą bo Cię kocha czy dla seksu.

Gość z doswiadczenia wam napisze, z
e tacy maja zawsze wiecej lasek na orbcie do tego jedna stala, wiec jakos to przezyja

Gość MOJ TEZ BYŁ SEKSOHOLIKIEM
TO jakas kurwa plaga !!! Oni powinni się leczyć !!! Ponieważ jest to poważny problem. To seksoholicy. Ja kładąc się z nim do łózka czułam presje wieczorem że TRZEBA I JUŻ. do tego bralam tabletki anty które zmniejszyły mój popęd- to ten tylko huja dużego miał a dobry w łóżku był zeroooo zerooooooooooo- machina jakaś, jego przyjemność się liczyla. siagle sie chwalil swoim ptakiem. szkoda ze na odchodne mu nie powiwedzialam jaki jest marny w lozku- az plakac sie chce !!! Oczywiscie jak ja nie chcialam seksu to ten sie obrazal- szedl na materac spac palant. On twierdzil ze moze 3-4 razy dziennie. Ciagle blagal o bielizne, ponczoszki gorseciki koszuleczki a z siebie co dawał? jedno wielkie gówno. On mogl by wszedzie i zawsze. ŻAŁOSNE TO.

Gość gość
często hehe