Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darunia1069

GŁODÓWKA START 18.04.2013

Polecane posty

Gość Darunia1069

Tym razem na powaznie, czas wziać się za siebie. kto chetny sie dołacza?

Planujesz pić tylko wodę? Bo ja będę piła wodę i herbatę. No i jeszcze palę fajki i nie będę tak nagle rzucać;p więc to będzie głodówka, ale taka po mojemu;) ile dni planujesz?

Gość szczupla na lato
napewno jest to dobra droga zeby ladnie wygladac? wybacz ze sie wtracam ale ja tez sie odchudzam juz 35 dni chociaz czasem mam zalmke ale nie poddaje sie i napewno bym nie wytrzymala na glodowce. ale jak chcesz to nie narzucam

Gość Darunia1069
im wiecej osob , tym lepiej. Nie robie az takiej glodowki, normalnie pije, kawe herbate, soki.. oprócz napoi gazowanych coli itp. kubusie, bo uwielbiam :)

Nie wiem czy to jest dobra droga, ale na pewno szybka;) A dla mnie to właściwie droga ostatniej szansy bo rzygam już jak na siebie patrzę:/ Darunia1069 a kiedy zaczęłaś? dzisiaj tak? i jak Ci poszło:)?

Gość Darunia1069
na razie dobrze ; ) jest ciepło,wiec staram sie przebywac poza domem. jakos sobie trzeba zająć czas ;p u mnie jest tak,ze ja nie czuje głodu,ale jem bo mi sie po prostu nudzi ;/ to mnie zgubilo. na dzien dzisiejszy waze 50kg przy wzroscie 160cm, wiec troche kiepsko.. chcialabym chociaz do 45 zjechac, a u Ciebie jak z celem?

Gość suomika
Hej :) ja też jestem z Wami :) Moja głodówka będzie bardziej ostra czyli tylko woda , herbata , kawa ( bez cukru i mleka) , a w chwili podłamki cola 0 i ja się tym razem nie poddam !!! minimum tydzień dam radę :) i proszę mi tu nie spekulować czy to zdrowe czy nie bo nie od tego jest ten wątek - tu się wspieramy, a nie poddajemy nasze postanowienie pod jakieś wątpliwości !! I każda codziennie sprawozdanie jak jej idzie :)

Gość suomika
A i moje aktualne ,,dane" : wiek 20 lat , waga 55 kg ( w stanie zapućkania totalnego ) 52,5kg ( na pustych flakach ) wzrost 158 cm cel : 45 kg ( czyli wrócić do wagi poprzedniej ) - poległam na podjadaniu słodyczy i ogólnym uzależnieniu od cukru z , którym postanowiłam podjąć walkę :P

Gość ghgmjjjnk
pozytaj odrazu o anoreksji bo jestes na dobrej drodze ...

Gość ZALOSNEE.E.E.E.
przepraszam najmocniej, waze 50 kg i mam 158 i czuje sie bardzo atrakcyjna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 kurwa nie moge czytac takich glupot bo sie wam w dupach przewraco za przeproszeniem !!! nie wiem po ile macie lat bo ja mam 19 a czytajac wasze durnowate posty wnioskuje ze macie po 13 i zazdroszcze wam waszych smiesznych problemow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chcialabym miec tyle czasu wolnego co wy, mysle ze tez bym sobie poszukala takich i na pewno by mi sie nie nudzilo !!!!! NIGDY SIE NIE WYPOWIADAM NA KAFETERII TYLKO CZYTAM ALE TEN POST PRZESZEDL SAM SIEBIE !!!!!!!!!!!!!!!! MILEGO RUJNOWANIA SOBIE ZDROWIA ZYCZE I WSZYSTKIEGO DOBREGO ale niestety musicie pamietac ze ladne cialo to cialo wymodelowane cwiczeniami z napieta skora a podczas glodowki nigdy nie osiagniecie tego efektu a wasza skora bedzie brzydka nieatrakcyjna sucha nienawilzona z powodu braku podstawowych witami. myskle ze bedziecie zajebiscie sliczne i atrakcyjne z polamanymi paznokciami, workami pod oczami i wypadajacymi wlosami i brzydka skora ktora bedzie wiecznie zmeczona i zszarzala !!!!!!!!!!!!!! ale mnie wkur wi ly scie zegnam bo musze sie isc uczyc a wy siedzcie i piszcie glupoty

Gość suomika
Hej :) Jak tam dziewczynki Wam idzie ? Ja wstałam sobie z meeega pozytywnym nastawieniem i wiem , że ten dzień będzie w 100% udany;)))

Gość Darunia1069
ja tez czuje sie bardzo dobrze. Jak widzisz wypowiadaja sie grubaski, ktore nie maja tyle silnej woli co my ;p ale damy rade ;) teraz wiem,ze musze sie w koncu ogarnac. Chciałabym wytrzymac 10dni, ale nie wiem czy dam rade.

Gość Darunia1069
ja tez czuje sie bardzo dobrze. Jak widzisz wypowiadaja sie grubaski, ktore nie maja tyle silnej woli co my ;p ale damy rade ;) teraz wiem,ze musze sie w koncu ogarnac. Chciałabym wytrzymac 10dni, ale nie wiem czy dam rade.

Gość suomika
Dasz radę :) ja kiedyś wytrzymałam 14 dni :))) schudłam wtedy z 50 do 43 z czego wróciło mi 2 przy ,,wyjsciu" tak więc głowa do góry - najtrudniejsze są pierwsze 3 dni

Gość ghgmjjjnk
Gdzie jest moderacja tego forum , sie pytam .

Gość Darunia1069
oejje juz nie pamietam kiedy wazylam 43.. fajnie by bylo tak schudnac.

Gość takajednanadiecie
Ja kiedyś ważyłam 30kg i wciąż byłam grubaską więc odcięłam sobie rękę i nogę i już jest znacznie lepiej :)

Gość suomika
ja w ciągu ostatniego roku dosyć sporo przytyłam -głównie przez częste podróże i jedzeni co popadnie ( no i oczywiście słodkości oraz tzw ,,lokalne" przysmaki ), ale już się przebudziłam z tego marazmu :)) teraz 25wracam do Oslo więc spokojnie dociągnę tam ostatnie dni głodówki,później wyjście i startuję z dukanem n ( bo gdzie jak nie tam :)

Gość Darunia1069
ja tylko głodowki stosuje , latwiej mi nie jesc nic, niz wyznaczac sobie, co moge zjesc, a co nie.

Gość Arizona2017.
" ja tylko głodowki stosuje , latwiej mi nie jesc nic, niz wyznaczac sobie, co moge zjesc, a co nie." Jak by na to nie patrzeć to się kwalifikuje już do wizyty u psychoterapeuty bo definitywnie masz jakąś dysharmonię w zarządzaniu swoim życiem.

Gość suomika
wcale, że nie - głodówki były stosowane już w starożytności - to najstarsza , najprostsza i najskuteczniejsza metoda oczyszczenia organizmu. Jak dla mnie dobra głodówka raz na jakiś czas jest ok :)

Gość Darunia1069
nie mowie o glodzeniu sie miesiac, tylko kilka dni