Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
giorno_giovanna

ty moja kruella

Polecane posty

5 minut temu, felize napisał:

"Jesteś beznadziejnym ojcem, biedne dziecko" = jesteś beznadziejnym synem/córką, biedni rodzice (to jest NEUTRALNE)

Twoi rodzice to alkoholicy, patologia = twoje dziecko to patologia albo np. jest głupie, brzydkie, niedorobione itd.  ( to NIE jest NEUTRALNE)

Skoro sama publicznie przedstawia swoich rodziców jako pijaków, to czego oczekujesz,  ze ludzie będą o nich pisać wiersze? Twoje teorie o tym, co jest neutralne, a co nie, tylko po to  żeby móc bezkarnie "użalać się" nad czyimiś dziećmi sa po prostu żałosne. To nie są żadne zasady, tylko desperacka próba usprawiedliwienia własnego braku klasy.

• Thanks 1

1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Madziu, twoje wojenne okrzyki budzą jedynie powszechne politowanie lub znużenie, powinnaś się już zorientować 🙂 U mnie obecnie głównie to drugie, więc nawet bym cię pierwsza nie zaczepiała, ale po prostu twoje ogromne poczucie nieszczęścia nie pozwoli ci odpuścić, bo musisz walić w tych, którzy ci je uświadamiają nawet mimowolnie 🙂 

Jesteś chodząca katastrofą. Żal mi ciebie podręczna 😄 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Nawet magazynierów wyśmiewa ruda hejtera z różowym staniku 🤦 

Ręce opadają. Tfu. 

jakby magazynierow nie bylo to by nie zrobila malzowi ravioli, musiala by w polu tyrac zbierac zboze na make przerabiac, isc do rzeki nabrac wody i rozpalic ognisko zeby podgrzac, nie mowiac ze jeszcze by musiala garnek w kuzni odlac

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Nawet magazynierów wyśmiewa ruda hejtera z różowym staniku 🤦 

Ręce opadają. Tfu. 

Bo ksiezniczki sie nie "znizaja" do takich prac

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Jeżeli jeszcze raz będziesz szydzić tym protekcjonalnym stylem Ginę i jej rodziców, to będziesz za każdym razem znowu punktowana. Kłamczuszko z milionerem weterynarzem. A pierogi ruskie to się naucz robić, bo chyba coś w domu robisz prócz spania i wiecznych chorób 🙋😄 

Jestes psychiczna babą, biedna ta twoja matka. A ojciec w grobie sie przewraca, gdy widzi jaką patologię tu robisz. Ok. Juz zrozumiałem o co wam chodzi 

Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał:

Podziwiam jego cierpliwość do wchodzenia z tobą w polemikę, gdy tak sobie stukasz z pasją na tym magazynie 🙂 

No tak, to przecież ciężko kapujący musi mieć cierpliwość do tych lepiej kapujących, nie odwrotnie, odkleiło się znowu coś... 😄 

Podziwiam jego cierpliwość do wchodzenia z tobą w polemikę, gdy tak sobie stukasz z pasją na tym magazynie 🙂 

Lepsza praca na magazynie, niż bycie trującym bluszczem oplatającym się wokół szyi męża 😁właśnie takie posty pokazują kim naprawdę jesteś, ale to temat na kozetke do psychaitry. Bo tu nikt ci nie pomoże toksyczna babo. 

2 minuty temu, Koralgor napisał:

Bo ksiezniczki sie nie "znizaja" do takich prac

Na ziarnku grochu 😅 

3 minuty temu, pyszny2 napisał:

jakby magazynierow nie bylo to by nie zrobila malzowi ravioli, musiala by w polu tyrac zbierac zboze na make przerabiac, isc do rzeki nabrac wody i rozpalic ognisko zeby podgrzac, nie mowiac ze jeszcze by musiala garnek w kuzni odlac

😁🏆 

14 minut temu, szmul napisał:

Gdzie tam platek śniegu. Szary człowiek rzygajacy starymi rozkapryszonymi and poyebanymi szlorami których inteligencji ocenił jako wyższa.

Sama mloda nie jesteś. Ale współczuję że nie masz swobody pisać z lezaczkiem o gwaltach i płodach i innych absurdach. To niesprawiedliwe.

Gdyby tylko można było założyć swój temat..

• Like 1

Przed chwilą, Doktor ZG napisał:

Jestes psychiczna babą, biedna ta twoja matka. A ojciec w grobie sie przewraca, gdy widzi jaką patologię tu robisz. Ok. Juz zrozumiałem o co wam chodzi 

A o co innego może chodzić skrajnie nieszczęśliwej, totalnie zawistnej kobiecie? Według mnie ciągle jest tu popełniany błąd zwracania się do takich okazów jak do ludzi, którzy mogą mieć jakąkolwiek dobrą wolę, próba merytorycznej dyskusji itd. 

Odlac garnek w kuźni 🤓😄 

I zaraz temat poleci. Chociaż mam nadzieję, że rano będzie do kawy i uśmiechu 😊 

Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał:

Sama mloda nie jesteś. Ale współczuję że nie masz swobody pisać z lezaczkiem o gwaltach i płodach i innych absurdach. To niesprawiedliwe.

😄

4 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał:

Skoro sama publicznie przedstawia swoich rodziców jako pijaków, to czego oczekujesz,  ze ludzie będą o nich pisać wiersze? Twoje teorie o tym, co jest neutralne, a co nie, tylko po to  żeby móc bezkarnie "użalać się" nad czyimiś dziećmi sa po prostu żałosne. To nie są żadne zasady, tylko desperacka próba usprawiedliwienia własnego braku klasy.

Czy ty szlaufie potrafisz czytać, czy elementarne braki we wczesnej podstawówce dały się we znaki? Napisałam dziś, że mama piła piwko w ogrodzie popołudniu, faktycznie wielką patologia, nie to co twój idol tulpa, który chwalił się, że „wódka lała się strumieniami”. No wybacz, moja mama wódki nie pije. 

7 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał:

dlaczego obrazasz magazynierow

1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał:

Czy ty szlaufie potrafisz czytać, czy elementarne braki we wczesnej podstawówce dały się we znaki? Napisałam dziś, że mama piła piwko w ogrodzie popołudniu, faktycznie wielką patologia, nie to co twój idol tulpa, który chwalił się, że „wódka lała się strumieniami”. No wybacz, moja mama wódki nie pije. 

Twierdzi, że wódki nie pije i 2 tygodnie po operacji kolana już biegał.. Dasz wiarę? 😌 

2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał:

Co się zboczona szloro interesujesz. A brajan ma wytarta dope czy nie trzeba. Też taki zdechlak znudzony życiem tabletowy jak lerzak. Whatever mam to w pisdzie. Możemy se pisać do ręki.

Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał:

Mój mąż się nie wypowiadał na temat picia twojej matki, nawet napisał, że może bezalkoholowe, więc nie wiem, dlaczego to jego tykasz. Ja się wypowiedziałam o twojej matce. Ty sama jesteś alkoholiczką, a wcześniej pisałaś, że ojciec matce podkrada alkohol, teraz z kolei, że przed godziną 15-tą matka jest już porobiona jakimś piwem. Moje wnioski są moje. I w obliczu twojego niewiarygodnego hejtu na moją rodzinę, nie widzę powodu, bym miała ich nie ujawniać. 

8 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Ponieważ robię pierogi, to wiem, że trzeba w tym celu zejść z kafeterii - czyli po raz kolejny coś powstało wyłącznie w twojej mitomanii 🙂 

pokaz swojego pieroga

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Twierdzi, że wódki nie pije i 2 tygodnie po operacji kolana już biegał.. Dasz wiarę? 😌 

Mitoman aż miło. A ma tak czelność nazywać innych. Raz pisze, że wódki nie pije, innym razem, że kiedyś to lała się strumieniami. Innym razem, że narkotykow nie bierze, a później, że jaki to wariat nie był na studiach. Płaskiej może to zaimponowało, mokro się zrobiło na wyobrażenie bad boya, a teraz, gdy oboje są po 40stce, to udają wielce porządnych i abstynentów. 

9 minut temu, orkiestra księżniczek napisał:

robimy zaklad za 3 miesiace pokazuje tors jak jestem przypakowany, a ty w zamian cycki. prosze to mi pozwoli wyjsc z nalogu

3 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał:

Wątpię, aby to zrobiła. Prędzej wasza nadinterperetacja i hejt. Raz czy dwa widziałem, jak napisała że popiła z ojcem i to tyle. Jeżeli przez coś takiego robicie z człowieka pijaka, to w takim razie doktorek musi być jakimś giga mocnym alkoholikiem po tych kilku samotnych popijawach w grudniu i "kacu mordercy" - jak sam oznajmił 😄 
To były jedynie przykłady, żeby coś dotarło do ciężkokapującego, więc się nie podniecaj tak.

7 minut temu, Doktor ZG napisał:

Dlaczego twoja zona obraza magazynierow? 

• Haha 1

2 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Ponieważ robię pierogi, to wiem, że trzeba w tym celu zejść z kafeterii - czyli po raz kolejny coś powstało wyłącznie w twojej mitomanii 🙂 

Ja w ogóle uwielbiam te jej legendy o jej niesamowitych talentach kulinarnych, których każda z nas ma jej rzekomo zazdrościć. 😄 To naprawdę komiczne, biorąc pod uwagę, że jej codzienne menu, którym tak chętnie się tu dzieli, to szczyt monotonii bułka z szynką i sałata, jogurt z bananem i rosół. Jeśli ta dieta na poziomie byle jakiej szkolnej wycieczki ma być tą wielką kuchnią to gratuluję poczucia humoru.🤭

Mój mąż się nie wypowiadał na temat picia twojej matki, nawet napisał, że może bezalkoholowe, więc nie wiem, dlaczego to jego tykasz. Ja się wypowiedziałam o twojej matce. Ty sama jesteś alkoholiczką, a wcześniej pisałaś, że ojciec matce podkrada alkohol, teraz z kolei, że przed godziną 15-tą matka jest już porobiona jakimś piwem. Moje wnioski są moje. I w obliczu twojego niewiarygodnego hejtu na moją rodzinę, nie widzę powodu, bym miała ich nie ujawniać. 

Porobiona to ty jesteś psychotropami chyba. Zamknij mordę, bo kolejna czytać nie potrafi. Wypowiedź była do sralixowej, ale może to twoje kolejne konto co by się pokrywało, więc dlaczego odpowiadasz za nią?

1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał:

Ja w ogóle uwielbiam te jej legendy o jej niesamowitych talentach kulinarnych, których każda z nas ma jej rzekomo zazdrościć. 😄 To naprawdę komiczne, biorąc pod uwagę, że jej codzienne menu, którym tak chętnie się tu dzieli, to szczyt monotonii bułka z szynką i sałata, jogurt z bananem i rosół. Jeśli ta dieta na poziomie byle jakiej szkolnej wycieczki ma być tą wielką kuchnią to gratuluję poczucia humoru.🤭

Napisałam jej ostatnio podobne wnioski, że tylko jej się wydaje, że jej kuchnia stanowi jakieś misterium tajemnicy, niedostępnej dla innych;) 

1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał:

Porobiona to ty jesteś psychotropami chyba. Zamknij mordę, bo kolejna czytać nie potrafi. Wypowiedź była do sralixowej, ale może to twoje kolejne konto co by się pokrywało, więc dlaczego odpowiadasz za nią?

Łyknij ketrel, Geniek. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować