Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana pani młoda

Ile osób Wam odmówiło?

Polecane posty

A co do ilości osób mi sie też wydaje, że to nie od niej zalezy to, czy zabawa będzie udana. Takze spokojnie. Ja bym sie tylko wkurzyła, że juz za te 12 pustych miejsc musze płacić- mogli wcześniej podjąć decyzje... To już bardzo nieeleganckie z ich strony.

Gość załamana pani młoda
Zbieram Ślimaki - to dobrze że pójdziesz, może jednak się tak nie wynudzisz :) Wiesz nie jestem tak jakoś strasznie zła o te 12 miejsc, raczej jest mi strasznie przykro że tyle osób odmówiło. skad sie urwalas - nie znasz tematu to się nie wypowiadaj, poza tym wpierw ja dawałam odpowiedź że przyjde, a ona dzisiaj dzwoniła, a odmówiła bo kuzynostwo nie idzie.

Gość mi odmówiło ok.40 osób
ja na Twoim miejscu nie poszłabym na trę komunię- skoro oni mają w doopie tak ważny dla Was dzień to Ty tez miej w doopie ich ważną uroczystość. ja byhm na pewno nie poszła. a co do słynnych talerzyków- tyle się na tym nawiedzonym kafe gada ze min. 600zł trzeba dac w kopertę od pary bo inaczej to wstyd i pójście na krzywy ryj a na moim weselu (a było w tym roku, więc jestem na swieżo) większość kopert to 300-400zł a nie żadne bajońskie sumy. sama tez tyle daję gdy idę jako gość i uważam ze jest to wystarczająco- nie dajmy się zwariować autorko mówiłam tak jak Ty- że odwołam, ze nie chcę żadnego wesela skoro ma być tylko 57 osób i wiesz co? teraz siez tego smieję bo było fajnie i mam miłe wspomnienia:) naprawdę powodzenie wesela nie zależy od ilości osób, uwierz. jak będzie fajna muza i ludzie będą się bawić to impreza będzie udana a atmosfera super:)

Gość załamana pani młoda
mi odmówiło ok.40 osób - dziękuje za miłe słowa. Mam nadzieje, że będzie fajnie, ale boje się bo to wszyscy młodzi ludzie poodmawiali. I strach pomyśleć, że jeszcze ktoś może z odmową zadzwonić, to wtedy nie będzie więcej niż 50-55 os łącznie z nami i rodzicami. Zobaczymy, mam nadzieje, że już gorzej nie będzie. A co do kwoty to u nas się też tak daje 300 - 500zł od pary, ja bym chciała, żeby moje kuzynki przyszły nawet dając 200zł.

Gość steviee wonder
moja siostra od 17 lat jest szczęsliwą mężatką - naprawdę szczęsliwą. W obiedzie weselnym brało udział 10 osób :D Po co wam te wesela to ja nie wiem...

Gość ja pierrdolę jak ja nienawidzę
na komunię nie idź, niech ta osoba poczuje się jak Ty a jeśli masz 12 wolnych miejsc, za które i tak musisz zapłacić... to może masz jakieś kolezanki? narzeczony - kolegów? których chętnie widzielibyście na weselu?? nie łam się, bedzie dobrze :)

Gość erwrwerew
to jestem w szoku!! Tez nie znoszę wesel, ale jako odlutek totalny myslałam, że jestem sama z tym. Czyli ludzie wybulają się tak neiludzko zeby zrobic imprezę, na której kazdy sie bedzie meczyc???