Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łuceeek

ile moze kosztowac demontaz licznika pradu --- lokatorzy niechca sie wyprowadzic

Polecane posty

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.
ptranie ile to potrwa bo napewno nie tydzien>>moim zdaniem to i moze wczesniej umrzec smeircia naturalna :D a na pewno bedziesz musial dlugo czekac :D

Gość łuceeek
i poco ja mam tam wchodzic , jak chce mieszkac z laska normalnie. ona mieszka tam z 15 latnia corka zaravb bedzie afera ze molestuje czy cos.

Gość ty za grzeczny jesteś
a przegląd instalacji gazowej kiedy będzie? zadzwoń do administracji i bądz przy tym

Gość łuceeek
ja wymiekam bo nie wiem co robic ... odłączasm media i zobacze co bedzie .

jak sie wprowadzis zot bedziesz mogl zapraszac gosci, bedziesz mogl zepsuc zamek w lazience(kapac sie mzoesz gdzie indziej) zatkac ubikacje i zrobic inne rzeczy ktore przyspiesza znalezienie przez kobiete innego lokalu. w obecnym stanei to po co one maja sie wyprowadzac ? maja wszystko za darmo a lokalu socjalnego moge im nie dac nigdy. gdzies indziej beda musialy placic za wynajem i znalezienie drugiego frajera ktory je zamelduje bedzie dosc trudne. jak pracuje na czarno albo zarabia malo to nigdy komornik nie wyegzekwuje naleznosci za czynsz. no i sprawdz cyz nie jest na stale gdzies zameldowana wtedy chyba mozna ja wywalic bo ma gdzie mieszkac. gdzies przeciez wczesniej mieszkala.

ta kobieta coś je, a dziecko chodzi do szkoły-nie da się nie chodzić do szkoły mając 15lat...

Gość łuceeek
ona nie jest tam zameldowana .... powtarzam jeszcze raz . nie moge wejsc pod jej nieobecnosc. było by to zakłucenie miru domowego. uwierzcie ze zgodnie z prawem to moge tylko czekac bo do czasu eksmisji moze tam mieszkac.

Gość xvcxvxvx
ktos tam dobrze mowil podnajmij jakims studentom co imprezuja 24/7 :classic_cool:

Gość makowe ciasto
To faktycznie masz problem. A nie mozesz zaproponowac jakims kumplom zeby sie tam wprowadzili tez jako lokatorzy...?jak duze jest to mieszkanie?

ale ona ma obowiązek udostępnić lokal w celu kontroli okresowych i nie może tobie uniemożliwiać dbania o bezpieczeństwo.Tak więc gdy wejdziesz ze specem to od razu zabierz ze sobą chociaż krany.

Gość makowe ciasto
Czy masz prawo jeszcze tam kogos zameldowac? moze jakiegos najlepszych kumpli (do ktorych masz zaufanie) zeby robili imprezy i sluchali glosno muzyki i wtedy same pojda

Gość uoolaol
Ten kraj jest serio chory :O ja mam lokatorke i ona sie wyniesie bez ceregeli mam nadzieje. Rok temu ona wnajmoala z takimi dziewczynami i sie wyniosly. Gdyby bylo tak jak mowisz to po co lokatorzy w ogole mieliby placic za miszkanie jesli wlasciciel dupa wolowa nie chce brac kasy? I Ty jestes facete? Masz corke? Jak ja bedziesz bronic? Dlaczego masz sie tulac jak nie masz gdzie mieszkac? Jakasbaba jest wazniejsza niz wlasne dziecko? Poiwiedz jej mam chore dziecko sprzedajemy to mieszkanie potrzebujemy kase na leczenie. Zglaszam mieszkanie do agencji i beda tu przychodzic posrednicy oraz chetni do zakupu prosze udostepnic lokal.

powtarzam jeszcze raz . nie moge wejsc pod jej nieobecnosc.>>a ja ci powtarzam jeszcze raz że możesz wnieść o "przywrócenie stanu posiadanie" i komornik może cie tam wprowadzić jesli oni np. wymienili zamkni bez ich wyprowadzania. zreszta mogles to zrobic zamiast eksmisji. ty jestes posiadaczem samoistnym oni sa zaleznym teraz potrzbujesz tamz amieszkac. sad oczywiscie moze sie nie zgodzic ale tego nie wiesz bo ty ich eksmitowales a sprawy o przywrocenie posiadania nie bylo. gdyby cie przywrocili to mozesz byc uciazliwym domowniekiem mozesz ich oskarzac o zabor mienia, naruszenie miru domowego etc az sie w koncu wyprowadza. teraz mozesz np. zamieszkac w hotelu i wniesc sprawe o zwrot kosztow zamieszkania w hotelu moze te sumy z hotelu ich wystrasza.

Zglaszam mieszkanie do agencji i beda tu przychodzic posrednicy oraz chetni do zakupu prosze udostepnic lokal. >>ona ich nie wpusci bo ma do tego prawo ale mozesz sprzedac mieszkanie z lokatorami.

Gość mam jej doscccccc.
lokatorzy to samo zło i straszny syf

Gość uoolaol
mieszkanie z lokatorami a ktoś to kupi? też bedzie się uzerac czy będzie to miał ułatwione?

Gość łuceeek
ehhh no ico ja mam wam powiedizec jak wy wiecie lepije niz baba w sadzie. przeciez zeby byo tak jak mowicie to po wyczerpaniu prawnym wziąłbym sie na siłowe. przecież ja rozgladam sie za stancja .... i nie mam córki nie wiem kto tak wyczytał. pisałem ze ta lokatorka ma corke 15 lat a ja chciałbym sie tam wprowadzis z dziewczyna.

tak kupia to znacznie taniej sa tacy ktorzy jak to kupia to pozbeda sie ich bardzo szybko :D mozna powiedziec w 10 minut zanim policja przyjedzie :D

w sadzie byla spraw ao eksmisje bedzie o przywrocenie w posiadanie to bedzie inna sprawa i inna baba zamiats biadolic na forum idz do adwokata specjalizujacego sie w rpawie cywilnym bo uzalasz sie nad soba jakbys byl ostatnia sierota. jak sie juz wprowadzicie z dziewczyna to raczje ona bedzie nosic spodnie i bedzie glowa rodziny bo ty sie absolutnie nie nadajesz tylko bys biadolil i na silowni siedzial. sieroty zyciowe przewaznie sa stalymi bywalcami silowni.

Gość 35 latek ;-))
Łuceeek, krótko pisząc: jesteś frajerem licząc na państwo polskie 🖐️ Jeśli nie weźmiesz sprawy w swoje ręce, to będziesz nawet za zużyte przez lokatorów media płacił jeśli się babeczka wycwani albo będziesz grzał ławę oskarżonych za ich odłączenie. 🖐️