Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaco nie wie

do czego sluzy USLUGA przesylu danych w tel??? prosze help

Polecane posty

Gość takaco nie wie

mam 45 la i slabo kojarze ten system , chce korzystac z wifi tylko , dzisiaj wzielam tel na abonament w playu... czy wylaczyc ta usluge przesylu danych , do czego jest ona potrzebna, moze ktos mi wytlumaczyc na chlopaski rozum???? prosze

Gość hę?
Dlaczego nie przeczytasz instrukcji obsługi telefonu?

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.
to jest wlasnie wlaczanie internetu(pewnie tel. to samsung) jesli nie masz stalego abonamentu za net to nie wlaczaj tego bo telefon sam bedzie pobieral dane np. aktualizacje.

Gość w kazdym smartfonie
jest ta opcja.Nie musisz miec abonamentu. Na karte tez ci bedzie zzeralo kase jak nie wykupisz neta od sieci w ktorej masz fona.

pisałem to w tym sensie że jak nie ma stałej opłaty neizaleznie od pobranych danych to lepiej tej opcji nie włączać bo będzie niemiła niespodzianka a nie że się nie da właczyć bez abonamentu.

Gość w kazdym smartfonie
no, a ja napisalam,ze nie ma znaczenia czy ma tel. na abonament czy na karte i nie musi to byc samsung:P

w samsungu nazywa sie to dokladnie tak w tel. lg nieco inaczej tak samo w noki jak jest we wszystkich tel. nie wiem dlateog zgadywalem. poza tym szajsungi są najpopularnieszje :D a wsrod lanserow ajfony :D

Gość w kazdym smartfonie
gowno prawda,to najlepszy fon:P Nigdy wiecej nie kupie innego.

no tak myślałem że takiego masz chwalipięto :P bo raz przeczytałem w temacie ze cia spieguje ludzi z ajfonami jak ktos napisal ze jest agentka :D ten sarkazm na pewno należał do ciebie.

Gość w kazdym smartfonie
no to na pewno nie pisalam ja i nie jestem chwalipieta tylko stwierdzam fakt.

Gość w kazdym smartfonie
po prostu przetestowalam wiele telefonow i wszystkie mnie wkurzaly,a ten nie.

chwalipięta to nie jest ktoś kto kłamie tylko się chwali można się chwalić stwierdzając fakt a co do tematu to kurde dałbym sobie kciuk obciąc że to Ty byłaś z wiadomych względów :D

50% telefonów ma identyczne aplikacje i opcje np. rozciąganie zdjęc jak ten, ten różni się głownie owocem na obudowie :D

gdyby tam były chociaż czereśnie to bym zrozumial fascynacje :D a tak to tylko moda.

Gość w kazdym smartfonie
no i dalej napisze,ze gowno prawda,bo sa inne parametry ,ktore go stawiaja na piedestale:D

Gość w kazdym smartfonie
nie, nie moda,ale fakt lubie jak cos jest nie tylko sprawne,ale tez ladne:P

t e "inne parametry" mierzy się lanserometrem :P i publikuje na fejsbukach robiąc słit focie do lustra telefonem :P stąd ta moda. a co w tym znaczku ładnego ? przecież reszta wygląda we wszystkich telefonach tak samo :D no może nie we wszystkich ale w większości :D

Gość w kazdym smartfonie
bzdury piszesz i tyle.ten fon jest szybki,nigdy nie przycina etc. No i jest najlatwiejszy we wszystkim:P

Gość w kazdym smartfonie
aa i zebys wiedzial,ze zdjecia tez super robi:D Fejsa nie mam,wiec tylko ci sie zdaje,ze mi dosrales.

nie mailem zmaiaru ci dosrac tylko stwierdzilem fakt odnosnie pomiaru parametrow. tam się je najczęsciej mierzy - zazwyczaj jem obiad z fejsbukowym maniakiem to wiem doskonale jakie gadzety sie tam lansuje :D można powiedzieć że jako nieobecny tam jestem dośc zorientowany w temacie nawet odhaczają fan page jakiegoś gościa jako mnie aby mi przykro nie było że nie mam konta i wszyscy zaznaczają że jedzą obiad robią zdjecia co jedza a mnie biednego nie ma jak doczepić :D ajfonowy lans jest mi doskonale znany :D wiem też że ludzie zazwyczj rzucaja fochem jak im powiem co o mysle o tym telefonie :D nawet wpadłem na dośc osobliwy barometr i zauwazyłem że osoby w knajpie które coś dłubią na telefonie i trzymają go nad stołem w większości maja ajfona a jak pod stołem to szajsunga albo inny szmelc :D zwróc kiedyś uwagę na innych i zoabczysz że się sprawdza :D v nie wiem co by tu bylo do dosrywania przeciez wiadomo że ze słit focia to był żart.

aa i zebys wiedzial,ze zdjecia tez super robi>>nie uwierzę jak nie zobaczę :classic_cool: :D albo się będę droczył że mój szajsung robi lepsze to dopiero dla ajfonowca powinna być zniewaga :D

Gość w kazdym smartfonie
a mysl sobie co chcesz,ja wiem swoje:P

Ty zawsze wiesz lepiej/swoje widzę że w drugim temacie zacząłem działac Ci na nerwy więc spadam spać. co miałem do powiedzenai to powiedzialem gdzie indziej bo sie dziecinada zrobila z tych jakichs pretensji o nie wiadomo co. przynajmniej ja nie wiem o co. dobranoc "marudo" 🖐️🖐️🖐️ (to nie jest wyzwisko,dosrywanie,szykanowanie, wywlekanie, wyciaganie,obrażanie,dyskredytowanie i żadne inne trudne słowo ze słownika :P od taki dodatek do dobranoc :P bez żadnych NIEMIŁYCH podtekstów )

Gość w kazdym smartfonie
nigdy nie powiedzialam,ze wiem lepiej. Po prostu mam swoje zdanie i tyle::P 🖐️

Gość do w kazdym smartfonie
znowu 10 osób pisze to jest jakąś sraka z kompleksami więc się nie przejmuj i nie kloc z idiota ;-)

Gość w kazdym smartfonie
Mylisz sie i to bardzo.On nie ma nawet powodow do kompleksow. A juz nazywanie go idiota to jakies totalne nieporozumienie,bo to naprawde madry facet. P..S. ja sie nie klocilam,nigdy sie nie kloce.

Gość czarodziejuk
@w kazdym smartfonie Z checia wrzucilbym ci fotke tego co zostalo po upadku IP4 mojego kumpla z pracy. Az sam bylem w szoku, ze telefon moze sie tak zniszczyc. Moj Galaxy SII zaliczyl glebe nie raz ale poza kilkoma otarciami na obudowie i 2-3 ledwo widocznymi rysami na wyswietlaczu wszystko dziala idealnie. Telefon caly czas wspierany aktualizacjami Androida. Wedlug mnie to jeden z najbardziej udanych smartfonow w historii. Nigdy nie kupie niczego od Apple, nie mam ochoty byc skazany na iTunes, bez mozliwosci wgrania muzyki czy filmow tak jak na zwykla pamiec USB. Drogi telefon z zalosnymi ograniczeniami majacymi na celu wydojenie kasy od klienta.

Gość w kazdym smartfonie
tez mi nie raz upadl i jakos nic sie nie stalo:D No wlasnie,( android szajsungi etc.)to juz przeszlosc juz nie mowiac o symbianie na ktorym dalej nokia funkcjonuje. Dawno temu nokia byla najlepsza,a teraz masakra. nie nadaza.Sorry:O

Gość dfdfgbn
do znowu 10 osób pisze y to samsungi takie chujowe? :P

Gość czarodziejuk
Prosze bardzo. Tak wyglada iPhone mojego znajomego po kontakcie z twarda nawierzchnia. Zreszta to nie pierwszy taki przypadek. Znam jeszcze kilka osob, ktore mialy popekany wyswietlacz w tym telefonie. http://www.voila.pl/424/k610f/?1