Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tasia216

Cos o porodzie naturalnym do kobiet co maja cesarke na zyczenie!

Polecane posty

naprawde nie rozumiecie ze porod naturalny jest durzo lepszy? dla dziecka i dla was. po co sie menczyc z cesarka? i jeszcze placic lekarzom za blizny to trzeba miec niepo kolei w gluwce. Wcale po porodzie sn nie ma sie wiadra ani nic wiec nie klamcie i przestancie wypisywac ze wolicie cc bo boicie sie wiadra. Prawda jest taka ze boicie sie urodzic wlasne dziecko a to wstyd co mu powiecie za 20 lat? mamusia bala sie ciebie urodzic- rzalosne naprawde:( albo bac sie bulu? porod musi bolec taka natura w koncu jest. I tu tez sie zwracam do kobiet co chcom znieczulenie przy porodzie. Poknijcie sie w glowe bo znieczulenie szkodzi dzieciom a wy jestescie nielepsze niz te od cesarek bo boicie sie RODZIC. Jak mozna bac sie urodzic wlasne dziecko? NIE WSTYD WAM? wazniejszy brak bulu, wazniejsza pohwa od dziecka? brak slow i wy smiecie sie nazywac matkami:(

Gość do tasia216
zalosne to jest walic takie byki:D

Gość tasia 216
To nie ja sie nie zaczernian

Gość ta co miala cesarke
Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):) Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)Nikt mi nie kaze cierpiec i nie jest to nigdzie zapisane:) Stac mnie bylo to mialam cesarke:):)

Gość ta co miala cesarke
:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Gość ja od poczatku gotowalam
zenada. dziecko idz lekcje odrob a nie na kafe czas marnujesz.

Gość ciekawa a mozesz po polsku
teraz napisac? co to znaczy menczyc gluwce bulu to co ktos wybiera to jego sprawa znam jedną 19-tke co bała sie wiadra i bólu i zapłaciła za cc -jej sprawa jak ktoś jest idiotką to nią umrze i co z tego? swiata nie zmienisz.

Chciałam Cię poprzeć autorko może przynajmniej w części poglądów, ­ale ze względu na byki nie zrobię tego ­ Zanim będziesz rodzić następny raz,poducz się trochę ortografii i budownictwa zdań bo jak dziecko Cię poprosi o pomoc przy zadaniu z j. polskiego to ma pewną pałę :D:D Takie matki powinny się wstydzić. Ale ty masz prawo sądzić inaczej.

po pierwsze to nie jestem polkom!!!!!!! i dlatego nie pisze super poprawnie po polsku!! wiec nie zwracajcie uwagi na blendy bo sie staram jak moge. I dlaczego prowo? ja naprawde uwazam ze cesarka na zyczenie to kalectfo i to matki a potem biedne dziecko bedzie sie wstydzilo takiej nieporadnej mamy i nieodwaznej

Gość kredytowa
nie wziełaś po uwagę tego że czasami matka chce rodzić naturalnie ale nie może

jak nie moze to nie moze. Po to jest cesarka by ratowac zycie matki i dziecka ale w temacie pisze ze na zyczenie wiec to nie znaczy ze niemoze a niechce

Gość do tasia216
ale jaja :D

Ja byłam w szpitalu, gdzie stawiają na porod naturalny, i cc wchodzi tylko w grę jak jest zagrożenie życia... I choćbym nie wiem jak błagała i ile kasy bym chciała dać o cesarskim cięciu mowy nie było. Urodziłam sn, wspominam poród wspaniale (naprawdę)-trwał tylko 2h 20min... Moim zdaniem sam poród nie boli, można powiedzieć,że przynosi ulgę po skurczach... Przed porodem duuuużo ćwiczyłam na gumowej piłce ;) Poród to jest indywidualna sprawa każdej kobiety, każda ma inne ciało, próg wytrzymałości bólu... itp itd. Dużo też zalezy od opieki w szpitalu, położnych...

i tak powinno byc:) a nie placom za krojenie brzuhow. Nie wiem jak nie wstyd tym kobietom:( ja jakbym znala taka glupiom to od razu bym znac nie chciala bo trzeba byc naprawde nieodwaznym by bac sie urodzic wlasne dziecko po to sie rodzi w bulach by czuc satysfakcje potem a nie by unikac bulu. ja teraz jestem w 2 ciazy i bede 2 razy rodzic naturalnie bo jestem normalna i chcem by moje dziecko normalnie sie urodzilo:)

Gość zgadzam sie zgadzam
z aótorkom masz apsolótnom racie!! ja tesz nie jestem polkom, mam tylko menża polaka i widze rze f polsce majom takje dziwne zwyczaje. Tam z kont pohodze sie rodzi jag natóra hciala pot dżewem i tak jezd naj bespjeczniej. No hyba rze na glowe spadnie ci kokos ale to sie n prawde zatko zdaza f kącó matka ómje pszewidziec gdzie jezd bespjecznie a jag nie to nie powinna sie mnorzyć zecz jasna!!