Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gonia87345

Obcielam wlosy i jestem załamana.......wiecie co na to moj facet.....

Polecane posty

Gość szatynka1992
jak można powiedzieć że włosy za pupe źle wyglądają? ja robie wszystko żeby mieć jak najdłuższe. teraz mam za łopatki i to dla mnie za krótkie :/

Gość inka123456
kiedyś też ścięła się na krótko fakt że uprzedziłam o tym zamiarze męża wcześniej. Już po obcięciu poryczłam się u fryzjera i z obawą czekałam na męża bo miał po mnie przyjechać w duchu sobie już wyobrażałam jego minę, ale ku mojemu zaskoczeniu a może na moje pocieszenie powiedział"kochanie wyglądasz naprawdę ślicznie , nie rozumiem twoich łez" i to było super.A włosy naprawdę szybko odrastały.

Gość stylish29
w sumie to twoja sprawa co masz na glowie. z tym ze nie przemyslalas ze twoj facet lubi dlugie wlosy i.... byc moze gdybys w chwili zapoznania z nim miala taka fryzure jak obecnie byc moze nie zwrocilby na ciebie uwagi i teraz nie bylibyscie para. dla zalagodzenia zapytaj czy wytrzyma z twoja fryzura przez kilka miesiecy i ze od dzis zapuszczasz (w zasadzie za pol roku wlosy beda juz inne- mysle ze fryzura ala rhiana juz bardziej mu sie spodoba).

Gość Gonia87345
chyba kazda kobieta chociaz raz w zyciu chciala zrobic sobie calkowita metamorfoze. ja osobiscie mam taka urode ze mi zadne kolor oprocz ciemnego brazu/czarnego nie pasuje. wiec chcialam chociaz obciac. on tez nieraz opierdolił sie z wlosow ok 2-3 cm na lysą pałe i co wygladal tragicznie i jakos ja nic mu nie mowilam ani nie traktowalam go zle.

Gość a ja to mam problem
') i po chemi była byś łysa to co zostawiłby cię? Coś tu z nim nie tak.' no chyba kogoś pojebało, że to porównuje:O

Gość hm trudna sytuacja
wszystko jest kwestią gustu, ale naprawdę, facet przesadził ze swoim zachowaniem.

wy jesteście nienormalne...ona ma się z nim jeszcze targować? Pytać czy wytrzyma do czasu aż jej włosy nie odrosną? Was kompletnie powaliło? Może niech się jeszcze aportować nauczy? Autorko - powiem Ci, że gdyby mój facet przyszedł do domu bez włosów (ma do połowy pleców_) to też kręciłabym nosem, ale nigdy nie zachowałabym się jak ten dzieciak z którym się związałaś...

Gość autorko ale facetowi
te 2-3 cm odrosną raz dwa, a Tobie będą odrastały dłuuuugo....

Gość inka123456
może spróbuj układać włosy jak Dorota Gardias nikt chyba nie powoe że ona wygląda mało seksownie pomomo że ma krótkie włosy. Według mnie w krótkich wygląda lepiej niż w długich tak jak i Kożuchowska

Gość na łby upadliście
a co by było gdyby jej się podobało i chciałaby przez jakiś czas utrzymać tą fryzurę?

Gość hdsjbfucxvhoicxs
no bo skoro miałas piekne długie włosy,to sie nie dziwie, bardzo radykalna zmiana, nieprzemyslana, mogłas chociaz do ramion, na bobka do uszu cokolwiek,ale nie od razu na najkrótsze , ale ja jakby facet mnie nie pocałował przez fryzure to juz by mnie tam nie było, niech sie wali, to tobie sie ma podobac przede wszystkim, ehhh, dziecinada, po co ci taki facet, obciełas bo chciałas, a on tego nie akceptuje, co moze powinnas wsyzstko z nim konsultowac, haha, smieszne, moze mi to łatwo mówic bo jestem dosc twarda osoba i jak sie komus cos nie podoba to wyjaz, ja tam trzymac na siłe nikogo nie bede, ale z siebie tez nie dam robic jakiejs marionetki, tez nie pozwól albo cie zaakceptuje albo sie pozegnajcie

Gość Katarinka183781326
moja mama tez ma krótkie włosy takie jak ty. tylko ona ma gęste bardzo i sie wydaje jakby było ich więcej. i bardzo ładnie wygląda. tato jej wcale z powodu ścięcia nie zostawił ;) a miała gęstę czarne włosy prawie do pasa jak się poznali ;) więc nic nie jest z Tobą nie tak tlyko z tym imbecylem

Gość hm trudna sytuacja
no właśnie, to jest dobre pytanie: CZY TOBIE AUTORKO PODOBA SIĘ TWOJA NOWA FRYZURKA?

Gość hdsjbfucxvhoicxs
ps.a tak w ogóle to mysle ze prowokacja

Gość Gonia87345
no wlasnie ja jestem bardzo kobieca.... maluje sie dosc wyraziscie, zawsze mam duze kolczyki, obcasy... figure mam idealną, ogolnie jestem ładna

Gość hdsjbfucxvhoicxs
i głowa do góry, piers przed siebie :) pewnie wszyscy beda gadac, czy nie szkoda ci było itp,a ty mów ze wcale nie, usmiechaj sie i mów ze tak ci o wiele wygodniej,i pytaj czy polecic fryzjera, naprawde to tylko włosy,moze szybko odrosna, zanim sie obejrzysz, a dzieki temu ze masz takie kruciutkie to jak beda odrastac to wystaczy odpowiednio przycinac, cieniowac ukłądac, i co pare miesiecy masz inna fryzure, a potem znów długie , naprawde przeciez czas leci tak szybko, nim sie obejrzysz beda długie, mi rosna bardzo wolna, ale na twoja korzysc byłoby jakbys miała tak jak mój brat pojdzie do fryzjera a za 3 dni juz mu cieniutkie odrastaja, oby, mozesz pic drodze jesc cebule, katowac sie ale po co, spojrz w lustro, powiedz sobie ze to ze wygladasz inaczej nie znacyz ze zle, mało kto byłby taki odwazny , zbey zrobic taka zmiane, ja jestem z ciebie wrecz dumna, i trzymam kciuki za twój usmiech autorko!

Gość masz faceta debila
mam kolezanke, która bardzo czesto eksperymentuje z włosami, czesto zmienia fryzury i kolor włosów jej facetowi jedne jej pomysły sie podobaja inne nie, ale nigdy jej nie powiedział, ze wyglada okropnie , ani nie zachowywał sie tak jak facet autorki w końcu to jest jej głowa i jej włosy i ona decyduje jak maja wygladac świat zwariował ... faceci juz decyduja o tym czy macie miec włosy na ci*pie ... teraz czytam decydują jakie macie włosy na głowie ... az strach pomyślec jak bardzo dacie sie uprzedmiotowic byle tylko jakis debil was chciał

Gość inka123456
właśnie Halle Berry też w krótkich wygląda sexi i chyba żaden facet nie powie że wygląda jak babochłop

Gość paszporotwakfjdkfjkdfjkdfjkd
he he ale temat... daj spokój autorko... jestem fryzjerką... na pewno wyglądasz pięknie i kobieco. nie przejmuj sie facetem i pogadaj z facetem : może ma tylko focha i mu przejdzie. he he jakby co to zawsze za jakiś czas możesz sobie doczepić :) ja doczepiałam.

Gość Bambaryla147
Bardzo fajna fryzurka, sama taka mam od lat.

Gość facet autorki
skarbie, zapomnij o minetkach i romantycznych kolacjach do czasu, aż Ci nie odrosną. nie siedź tyle na tym głupim forum. ja idę z chłopakami na piwo, nie wiem, kiedy wrócę zawiodłaś mnie

Gość Zfacetamirtakjzujest
Faceci tos sami nie wiedza czego chca, mialam dlugie,mowil ze fajnie jakbym miala krotkie,podcielam,to mi mowil,ze po co on woli dlugie,tak o to jets z facetami,i tak zle,i tak niedobrze

Gość facet autorki
Dziewczyny moich kumpli mają takie piękne długie włosy. Będą się teraz śmiać ze mnie

Gość fghjkl;'
bylas podobna do penelope... Penelope jakby sciela wlosy tak jak Ty bylaby nadal sliczna wiec dziewczyno do Penelope Ci daleko:)

Gość Nie wiem kto jest głupszy
ten palantunio, czy idiotka (która nawet nie wie, że obrót o 360 stopni, to przybycie w to samo miejsce :O ), przejmująca się fochami jakiegoś totalnego dupka. Kto patrzy na kobietę z pogardą, bo mu się jej fryzura nie spodobała? Walnij się z barana w głowę, dziewczynko, wstyd mi za cały rodzaj kobiecy za Twoje problemy :O P.S. Mój mąż to by Cię ozłocił za taką fryzurke, uwielbia kobiety w krótkich, "zadziornych" włosach.

Gość rwrwerwerwe
nieprawda ze taka krótka fryzura jest obrzydliwa, znam wiele pieknych atrakcyjnych kobiet co wyglądają w niej swietnie.... sama dobrze w takiej wyglądam bo jestem b niska a ona zmiejsza optycznie głowę

Gość Nie wiem kto jest głupszy
Poza tym zastanów się, kto u was w związku decyduje o Tobie - Ty, czy Twój pan i władca :O Ogarnięcia się życzę.