Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drftgyhuj7

mój chłopak traktuje kobiety jak głupsze istoty

Polecane posty

Gość drftgyhuj7

i doprowadza mnie to do szału.zeby było jasne traktuje je z szacunkiem chętnie im pomaga ale w dialogu widac ze traktuje płeć damską jako jednostki mniej inteligentne od męzczyzn Wykłada na uczelni i czesto na egzaminie pomaga dziewczyną(tłumacząc że przeciez to dziewczyna i nie dałaby rady)NArzeka na profesora jak on mógł kobietą kazać policzyć stożek!!!!przecież one nie mają zmysłu technicznego i sobie nie poradzą...Jak słysze jak to podkreśla "Ale jak on kobietą????daje coś takiego" To wkurza mnie to i doprowadza do szału.. Fakt że wykłada na technicznej uczelni ale taka dyskryminacja i gadki denerwują mnie bardzo...

Gość azertyuiopq
a ja traktuje facetow jak glupsze istoty i jest kwita

Gość azertyuiopq
czy jakos tam to sie pisze. Niech sobie swoja mtke taktraktuje bo ona glupia zamiast gowno wyskrobac to wysrala na swiat

Gość jamejek
"kazać kobietą"? No niestety! Ma chłop rację! Niektóre baby naprawdę są głupie, nie pokazując palcem... :D

Gość lauMP
Zmien chlopaka..na innego bo jego samego nie jestes w stanie:-)

Gość a ja to mam problem
pomaga dziewczyną? za pomocą dziewczyny? wtf?

Gość drftgyhuj7
robie błedy ortograficzne i dobrze mi z tym jakoś przeżyłam tyle lat. Denerwuje mnie to bo sama mam umysł scisły kończyłam automatyke i robotyke..pracuje w zawodzie i radze sobie bardzo dobrze.Na studiach miałam mase kolezanek które radziły sobie lepiej od męzczyzn więc dla mnie to jawna dyskryminacja i takie głupie protekcjonalne traktowanie denerwuje mnie

Gość pewnie mu chodzi o to
że się dziewczyny nie nadają, bo się nie nadają najczęściej. to pewnie feministki je zmusiły pójść na taki kierunek. prawdziwy mężczyzna powinien być przeciwny głupim feministkom;) kobieta powinna studiować poezję, języki, sztukę:) gdybyś była prawdziwą damą ogarnęłabyś słownik:)

Gość ffgtrds
Haha dobre..ja widac tez jestem nieprawdziwa dama:-) ALBO gorzej moze jestem facetem nagminnie ignorujac ortografie:-)!.. i do tego homoseksualista bo mam meza. Zalamalam sie:-):-):-):-)

pogratulowac partnera, ktory ma cie za zero :D jestes gownem dla niego. uswiadom to sobie-sobie. a kobiety czesto sobie nie radza bo po prostu nie chca, sa wychowywane na puste idiotki do wypluwania kolejnych pasozytow.

ffgtrds - z czego Ci tak wesoło

Gość ssssssssasasasasssssss
" do tego homoseksualista bo mam meza." nie rozumię

nie radzą sobie, bo to nie ich działka;)

"jak on mógł kobietą kazać policzyć stożek!!!!" xxx Właśnie próbuję to sobie wyobrazić. Trzyma facet kobietę nad jakimś stożkiem i próbuję coś policzyć. Brzmi to nieco abstrakcyjnie :)

Gość ffgtrds
Jesli jako facet mam meza to homo.. A wesolo mi bo mi dobrze w zyciu pomimo ulomnosci i bycia nieprawdziwa dama..a to przez ortografie:-)!

Gość ffgtrds
Facet moze nie o liczenie codzilo :-)!

Gość jezusiemaryjozgroza
No jeśli ciebie tak traktuje, to wcale się nie dziwię, bo to co napisałaś poraziło mnie w trakcie czytania - pomaga dziewczyną hmm, a jak on tego dokonuje? Wyjaśnij proszę. Bierze dziewczynę i nią rzuca, czy jak???? I druga perełka - jak on mógł kobietą kazać, jak on kobietą ... :( oj tak, to wkurza zapewne Twojego faceta, zmień go na takiego, co dorównuje tobie intelektem co?

Gość i to jest jeszcze twój chłopak
szanuj się i odpuść sobie mizogyna. Jak zacznie cię niby przypadkiem tłuc, też to zaakceptujesz? I naucz się pisać po polsku, ortografy to pryszcz przy twoim "kobietą" czy "dziewczyną". Jesteś kotę albo psę, czy człowiekę?

Gość jezusiemaryjozgroza
a z tym stożkiem to może tak było, pomylił chłopina kalkulator z babą i zamiast kalkulatorem, to liczył dziewczyną :D

Gość weż takiego, co dorównuje
tobie intelektę :D

"a z tym stożkiem to może tak było, pomylił chłopina kalkulator z babą i zamiast kalkulatorem, to liczył dziewczyną" xxx No właśnie o tym pisałem :)