Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie mnie to męczyy

Ciężko jest być dziewicą ale prawiczkiem to już katastrofa........

Polecane posty

No więc zaczne od tego że mam już 29lat. Kurde dziewczyny tak niefortunnie moje zycie uczuciowe sie potoczyło że nie mam ani jednej randki na karku,nigdy w zyciu nie pocałowałem dziewczyny(nawet w policzek) nie przytuliłem,nie wspominając nawet o seksie.Ostatnio spotkalismy sie ze znajomymi z klasy po latach,i byl poruszany temat ludzi ktorzy po 20-stce nie uprawiali seksu.I mowili ze musza to byc naprawde nieudacznicy,ktorzy nawet wstydza sie poderwac jakas kobiete.Od razu zrobiłem sie strasznie czerwony,aby moja tajemnica sie nie wydała bo dopiero bym się wstydził..... Ale jak to mówili jakos wszyscy dziwnie sie na mnie spojrzeli jak na jakiegoś głąba...... No i moglo sie wydac bo w technikum ani w gimnazjum prawie nigdy nie rozmawialem z zadna dziewczyna z klasy... po prostu byłem wstydliwy i brzydki+plus do tego miałem nadwagę to nie odważyłem się żadnej poderwać...... Dodatkowo zarabiam kiepsko bo zaledwie 1200zl i do tego mieszkam z rodzicami,dodkladam sie do opłat domowych jakies 600-700zł plus dojazdy do pracy bo dojeżdzam 40km od domu miesięcznie jakieś 350zł i zostanie mi ewentualnie jakieś 100zł które wydam na piwko,jakieś słodycze itp... Czasem wieczorami myślę żeby może odlozyc sobie 100zl i w jakis weekendzik wybrać sie do burdelu i posmakować seksu... powiecie że to głupie ale co ma zrobic taki nieudacznik jak ja..... gdy coraz bardziej chce mu sie seksu,a żadnej kobiety nie wyrwie(bo która by chciała takie nieudacznika jak ja) ,wiem że seks z dziwką to troche wstyd ale cóż,lata lecą a prawictwo coraz bardziej daje sie we znaki......

właśnie chce zebyście mi doradzili co ma zrobic taki nieudacznik jak ja...... pozostaje mi burdel czy co...?

Gość Prawictwooooo nieużywane
wal konia to ci ulży

Gość Miss Kłacze
cieżko byc idiota, ale prawiczkiem idiota chyba trzykroc ciezej?

Gość 0000000000000000000
zwal sobie

Gość a ja powiem tak...
Kurva ale on chyba mówi prawdę !!!. Ja pindolę :O. Od walenia to on już pewnie ma odciski. Swoją drogą to dramat człowieka :(

Gość Zeet
Mając obecnie 29 lat, nie mogłeś chodzić do gimnazjum, no chyba że przyglebłeś w podstawowce ...