Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OPPPPPPERETE

Niedługo obnizą wiek współżycia. To nieuniknione

Polecane posty

Gość OPPPPPPERETE

Bo coraz wiecej małolat bzyka się ze starszymi facetami/chlopakami z własnej woli. W Niemczech jest 14 lat, w Hiszpanii 13. Honduras i Kolumbia chcą obniżyc do 10 lat !

Gość wolę Nike
podobno ogolnoswiatowy rząd zamierza obnizyć wiek współzycia dla dziewczat do pół raku, bo niemowleta tez lubia bzykac sie dobrowolnie ze starszymi panami :P, :P, :P

Gość OPPPPPPERETE
heh śmieszy cie to ? Prędzej czy pozniej to nastapi. W Holandii istnieje oeganizacja pedo, sąd uznał ze dopoki nie łamią prawa mogą istniec, ze na tym polega demokracja. 2 lata temu byl sondaz, niemal 20% Holendrów nie widzi nic złego w dzialanossci partii. w USA jest podobna, a tam lekarze ,znane osobistosci w swiecie medycyny, psychiatrii coraz czesciej mowią ze leczenie pedofilii nie ma sensu. W TVN Style byl kiedys wywiad z lekarką ktora to samo powiedziala: pedofila nie da sie wyleczyc bo to siedzi w glowie kurva

Gość stary na wsi
pedofilia moze i wyleczyc soie nie da, ale kastrowanie pedofili przez rodziny tych dzieci może być za to dozwolone prawnie :)

Gość OPPPPPPERETE
to zaraz zlecą sie obroncy praw czlowieka i powiedza ze to niehumanitarne :O

Gość stary na wsi
jest to identycznie humanitarne jak bzykanie dzieci przez pedofili

Gość pytanie co nazwać pedofilią?
skoro dziś 14,15,16 latki uprawiają seks z np. ok.30 latkami? I coraz młodsze dziewczyny tego chcą.

Gość azsxdcaqswdeeeee
a ja mam 21 lat i jestem dziewicą i wg mnie to jest normalne, a dla tego chorego świata nie.....dla świata jestem przeterminowana :P

Gość azsxdcaqswdeeeee
up

Gość gfghbvh
dopoki ludzkosc bedzie istniec beda sie takie rzeczy dzialy

Gość Gusta da younga
już się nie moge doczekać, będę ruchał 12-latki legalnie

Gość ty tak taki
opperte czy jakoś tak, dawaj, chętnie posunę twoją córkę jak będzie miała 12 lat. myślisz, ze twoja matka dawała dupy jak miała 12? może i tak, mój ojciec takie posuwał, to pewnie twoją matke też.

"znane osobistosci w swiecie medycyny, psychiatrii coraz czesciej mowią ze leczenie pedofilii nie ma sensu." x metoda "plasterków salami". kilkadziesiąt lat temu pederastia była karana teraz "homoseksualiści" nie mogą być "dystrymiowani" i za nazywanie ich pedałami idzie się do więzienia a dzieci zamiast mamy i taty mają "rodzica a" i "rodzica b". organizacje które nie chcą aby dzieci trafiały w ręce zboczeńców pozbawiane są praw do organizowania sierocińców. wszystko dlatego ze pederaści "nikogo nie krzywdzą". teraz okazuje się że pedofile też już "nikogo nie krzywdzą". niedługo będą się domagali prawa do adopcji a krytyków okarżali o "mowę nienawiści".

ale to jest wasze "dzieło" skoro tak wiele osób przejmuje się akcjami pana grodzkiej czy pana biedronia i inych dewiantów i za najważniejsze uważają dogadzanie im to te grupy sięgają po coraz więcej.

Gość OPPPPPPERETE
ty tak taki - a czy ja mowie, ze mi sie to podoba ? mowie po prostu, ze to chyba nieuniknione...małolaty same tego chcą, z jednej stroni ci ''obroncy'' dzieci a z drugiej same ''dzieci'' ???!! ktore na portalach i czatach szukają wprost starszego kolegi ktory bedzie im placil za seks :O Na fotce.pl są TYSIĄCE gówniar ktore pokazują dupe, matki sie jeszcze cieszą, rodzice naprawde nie widzą w tym nic zlego ze 11-14 letnia córka nosi mini i maluje sie :O Calą wine zrzucają na media, komputery i szkole...taa. Widze to nawet wsrod swojej rodziny, daleka krewna daje córci kase na wszystko bo ona chce, zacznie ryczec i wrzeszczec, przekupstwo...masz dobre oceny to daje ci wolną reke i rob co chcesz tylko daj mi spokoj. To są rodzice?

Gość OPPPPPPERETE
A za zwrocenie uwagi moderatorom takich serwisów jak Fotka czy Sympatia mozna dostac bana... po prostu usuną twoje konto a nie gówniary ktora szuka seksu za kase. To ty jestes zły a ona dobra, bo ona napędza portal i przychodza kolejni napalency. Wczoraj o tym pisałem: mozna napisac Mam 15 lat, lubie melanzowac, jarac zioło , kocham sex , fotka niemal naga ale gdy ty napiszesz co o tym myslsiz ,skrytykujesz zboczencow i patologie to nie dopuszczą takiego opisu albo usuwają konto

OPPPPPPERETE nikogo nie obchodzą twoje wynurzenia natury osobistej. 15 lat to już wiek kiedy ciało kobiety jest gotowe na ciąże, a 12-13 lat to wiek kiedy hormony mają prawo dawać znać o sobie pojawia się popęd płciowy itd a używanie prezerwatyw to nie jest żadna filozofia http://www.youtube.com/watch?v=y2nBjEIOivE