Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka212542

was też wkurzają te kobiety z wózkami w geleriach?

Polecane posty

Gość Chamstwo
Chamstwo

Gość ahhahahahahahaah
kooorwa :D ja wczoraj wyszlam i nie potrzymalam takiej z wozkiem drzmi :D bylam szalenie dumna z siebie, cos locha pierdolila pod nosem ale mialam to w dooopie :D moze mi naskoczyc, nienawidze bachorow :D

Gość Mawelka
Mnie ogolnie wkurwia jak tym kobietom siada na dekiel i uwazaja sie za Swiete Krowy, tylko dlatego, ze urodzily dzieciaka albo sa w ciazy. Pieprzone ksiezniczki. Ciaza to nie choroba! Ale nie, one sie wpierdalaja na chama, "bo musza".

Gość viki022
Też czasem mnei to wkurwia, ale gorsze są te na ścieżkach rowerowych

Tiaaa... Powiedziały co wiedziały.:O Nudzi się Wam na zajęciach dziewuszki? W dupie były gówno widziały. Przeszkadza matka idąca z dzieckiem? Siedź w domu, a nie w "geleriach".:-D

Galeria....a miałam odrobinę nadzieji ze naprawdę chodzi o galerię a nie o sklepy. W sklepach mnie nie wkurzaja ale na chodniku tak. A najgorzej jak się grupa mamusiek zbierze i za cholerę nie idzie wyprzedzić. A wokół jeszcze jakieś dodatkowe dzieci. Nie ma rady, żeby nie nadepnac trzeba przejść na drugą stronę ulicy....

a mnie ostatnio wkurzyły damy co nie chce pojść na schody ruchome tylko pchają sie do windy gdzie są tam same mamy z wózkami....

Gość nic nie wygasło jełopko
sama zapierdalaj schodami wózek na plecy :D

Gość Gość

Mnie też te wkurzają kobiety z wózkami co pchają się na ryj. Dzisiaj przepuściłam jedną a tu druga w wózkiem.się wepchała. 

Gość Gość

Mnie wkurzają rozpłodowe maciory z wózkami wszędzie, pchają się takie i myślą że skoro się rozmnożyły i urodziły pasożyta to będą ich traktowac jak święte krowy, ale ja tam ... na takie lochy i nie schodze z drogi.