Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjkkhfikgd

Czy naprawde większość młodych wiąże swą przyszłość z zagranicą?

Polecane posty

Gość gjkkhfikgd

Ja chce po studiach zostać w Polsce. Czy naprawde w dzisiejszych czasach to rzadkość?

Gość Fanka Cristiano Ronaldo
A jakie studia ?

Gość Szukaj wiosny
nie tylko mlodzi wiaza swoja przyszlosc z zagranica.Coraz czesciej wyjezdzaja ludzie po 40 ktorzy nie maja prespektyw na lepsza prace i utrzymanie rodziny.Nie oszukujmy sie jak ktos ma mozliwosc na lepsze zycie to sperdala stad bez znaczenia na wiek

Gość a co mi tam!
ja bym chciała zostać, ale nie mam za co żyć

tak. Jak ja wracam z zza granicy do miejscowości w której się wychowałam to nie widzę żadnych młodych ludzi. Albo gówniarze (gimnazjum) lub starsze osoby. :D wszyscy wyjeżdżają bo w Polsce nie ma nic!!!

Gość kozi_pazur
Ja mieszkam w kraju północnym z partnerem. I tu mamy pieniądze na wszystko, wynajmujemy ładne mieszkanie, 2 samochody. Nie widzę powrotu do kraju. Owszem przyjechac na tydzien do Polski jest fajnie, bo mamy zarobione pieniądze i czujemy się jak na wakacjach. W Polsce jedzenie jest drogie w stosunku do zarobków.

Gość gjkhkkk
Czyli za pare lat w ogóle w Polsce nie będzie młodych? Przez wasze wyjazdy ten kraj wyginie.

Gość ollalalala
a przepraszam bardzo, czy to nasza (czytaj młodych) wina, ze wyjezdzamy po studiach zamiast osiąśc w Polsce??? no chyba raczej nie! ja tam sie nie dziwie takim decyzjom, gdyz sama nie wykluczam takiej opcji...niestety (albo stety).