Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dstgrtrrtg

Czy moglibyscie byc z piekna, inteligentna dziewczyna, ale narkomanka?

Polecane posty

Gość UżytkownikGość
To może ja coś napiszę chodź wątek stary.Uzależnienie to nie miesięczny ciąg bo taki może każdemu się zdarzyć(chodź mi się nie zdarzył) lecz są takie przypadki że ktoś dajmy 20 dni ćpał i robił po 1 przerwy (wiem dużo).To nie znaczy że jest ćpunem bo takie wpadki są.Jeśli ktoś raz na jakiś czas coś weźmie i się porządnie ućpie to nie jest ćpunem.Narkoman to osoba która ciągle szuka czegoś żeby się uwalić a ćpun ma ciągle ciągi aż dochodzi do wniosku że nim jest.I to nie jest tak że ktoś się przećpa za dużo to nim jest.Do tego trzeba czasu.

Gość gość
Pieprzysz jak każdy uzależniony i wypierasz że jesteś cpunem.

Gość UżytkownikGość
TvpejOgórek Napisał że każdy kimś tam jest jak się wje**e.I tu nie mowa o tym że miałaś/eś taki ciąg o którym pisałem post wyżej czy przesadziłeś parę razy ale gdy już jesteś taki.Ale to co napisał to nie prawda.Nie jesteś nim całe życie i jeśli wierzysz w swoją zmianę to może tak być.Znam gości którzy byli narkusami i dziewczyny ćpunkami a dziś sięgają tylko okazjonalnie lub wcale i jest z nimi dobrze.Ale nie mylcie tych pojęć i nie piszcie takich kłamstw że ktoś kimś jest całe życie ...

Gość UżytkownikGość
gość dziś Po co się wpier**dalasz w dyskusje?Nie potrzebuję opinii prawiczków ani przegrywów bo z wami sie nie wchodzi w dyskusje :D Tak jak napisałlem zrozumcie ze ktos czasami bierze czy cos to nie jest cpun.Cpun czy narkoman robi to bardzo często.A czy mógłbym z taką być?Kto wie?Ale ograniczył bym jej ćpanie itd do rzadko :) A co do zawijaczka sreberek zioło wcale nie odmozdza a widząc twój nick sama pewnie jarasz. Mój nick jest jednorazowy i nie będę z niego korzystać pozdrawiam

Gość gość
weszłam w ten topik teraz i zgadzam się z użytkownikgość :) narkotyki używałam tylko okazjonalnie i nadal to robię,ale są przypadki gdy ktoś przecholuje raz czy dwa mniej czy bardziej co nie znaczy że jest ćpunem ;) no chyba że cały czas przesadza i trwa to parę miesięcy wtedy trzeba się zastanowić bo to śliska droga.

Gość narkus
nie wiem jak Ty ale ja przynajmniej też uzalezniony chciałbym poznać kogoś przy kim nie musiałbym ściemniac kogoś z kim mógłbym być w końcu szczery....napisz na gg jak masz chec 66204633

Gość Gosc
Dnia 8.08.2018 o 13:10, Gość narkus napisał:

nie wiem jak Ty ale ja przynajmniej też uzalezniony chciałbym poznać kogoś przy kim nie musiałbym ściemniac kogoś z kim mógłbym być w końcu szczery....napisz na gg jak masz chec 66204633

Ile masz lat ?