Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poniedzialkowa12345

katolicyzm w związku.Co robić?

Polecane posty

Gość poniedzialkowa12345
Racja.Musimy to jeszcze raz przedyskutowac.Ech.Ale cieżko będzie. A mam pytanie dontych,ktorzy maja takie same podejscie jak partner tzn sa wierzacy i praktykujacy.Czy rozmawiacie miedzy soba o religii,wierze Bogu,kosciele,przykazaniach etc,czy po prostu codziennosc wasza ogranicza sie do chodzenia do kosciola w niedziele,postu,obchodzenia tradycyjnych swiat itd.Jednym slowem,czy w domu dyskutujecie dodatkowo na tetematy?

Gość poniedzialkowa12345
ok.bede pozniej.

Gość qwgeydyqefdyhqfweydf
Na takie tematy madrzy ludzie dyskutuja zanim zdecyduja sie na jakies powazne kroki, a nie jak juz jest po frytkach.

Gość qwgeydyqefdyhqfweydf
Aaaa troche nie zrozumialam. Tak rozmawiamy o wierze. Przeciez to dla nas wazne :)

Dla mnie to była codzienność. To samo dla mojego męża. Pochodziliśmy z jednej miejscowości. Znałam jego rodzinę z widzenia, więc wiedziałam z kim wiąże się. Przez czas narzeczeństwa przez długi czas z sobą chodziliśmy, mimo że mieszkaliśmy osobno. Po prostu tak wychowali mnie moi rodzice. Rodzice mojego męża również są konserwatywni.

Gość hibiusaa
up

Gość poniedzialkowa12345
Witam.Jakiś czas temu załozylam topik.Sprawy już nie ma, partner stwierdził,że jednak ni wyobraza sobie dalszego zycia ze mną,bo zbyt wiele nas dzieli w tej kwestii.Nie moge sie pozbierać.

Gość gość
up