Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NEXXX

Czego nie lubie w wyglądzie/ubiorze mężczyzn ? Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość przepiękna ! dama !
nieładu, brak gustu!!

Gość gość
n

Gość przepiękna ! dama !
pierłam masłem.zgniłym:-o🖐️

Gość gość
ja yetti zgadzam się w 100%:) też tak mam, a pan z obrazka idealny:) Niestety w Polsce nie ma wielu tak dobrze ubranych facetów przeważają dresy :( ja ostatnio za granica naoglądałam się facetów w dobrym guście, wracam do polski a tu porażka:| dresy, dresy, wieś, tandeta...

Gość gość
spodni dresa , adidasy biel , skarpety w sandalach :O , broda kozia :O, wasy , zolte zeby

Gość gość
przyciągają długie włosy. przemyślany styl. odpychają łysi i w dresach.

Gość gość
Czy mężczyźni lubią być zdobywani...? Jak upolować mężczyznę? Najpierw trzeba go umieć odróżnić w stadzie samców, bo mężczyzna to nie facet. http://goo.gl/DA08T

Gość gość
ja uwielbiam facetów którzy mają w oczach ciepło,życzliwość,i są owłosieni na klacie i brodzie uwielbiam połączenie męskiej delikatności z męską siłą mmmmła!

Gość gość
Najbardziej nie lubię facetów w niemodnych okularach z kozia broda, fakt broda może być sexy tylko jak jest odpowiednio "ogolona''

Gość gość
Nie lubię: -białych adidasów, szczególnie tych upieprzonych jakby pan mieszkał na mokradłach w Alabamie, -koszuli/t-shirtów/spodenek lub o zgrozo skarpetek z chińskim smokiem :D a jeszcze czasami z cekinami (!!) -nie podoba mi się styl młodzieżowy u panów (tych starszych i chłopców w okolicach 18-20) tj. rurek w przeróżnych kolorach, a do tego olbrzymich równie pstrokatych kolorów buty -kolorowych, pstrokatych koszulek, - tych śmiesznych koszulek z dekoltem dla panów -okularów jak mucha -pięknych loków i zadbanych włosów wciśniętych pod czapkę a'la raper Tede -spodnie ze zwisem w kroku, takie kalesony z miejscem na pieluchę -autentyczny miks jaki widziałam: elegancka koszula, sportowe spodenki ze ściągaczem w pasie (pomarańczowo-zielone) do tego długie skarpetki białe z adidasa i czarne lakierki na stopach :D Każdy ma prawo się ubierać jak chce i jakoś wybitnie mnie to nie razi, to tylko moja opinia, nie krzywię się jak ktoś tak na ulicy wygląda, bo ma prawo się ubierać w co chce, ale faceta bym takiego nie chciała. Faceci w sandałach i japonkach razili mnie do czasu, znajomy przyjeżdżał w największe upały w adidasach, a ma OLBRZYMI problem z poceniem stóp. Od kiedy zaczął ubierać japonki-nie ma problemu ;)

Gość 5y5uj
Każdy poszukuje modnych, zwracających uwagę ubrań. W tej kwestii z pomocą przychodzi Ralph Lauren sklep www. To właśnie tutaj można znaleźć te najlepsze propozycje. http://elegan.pl/pl/c/Ralph-Lauren/32

Gość gość
Bluzy u 30 latka sa chyba najgorsze rozumiem ze codziennie nie bedzie smigal w koszulach ale moj byly mial 30 lat a coddziennie bluza z kapturem......