Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ungabungaaa

Tematy w stylu 'niskie dziewczyny to karakany' 'wysokie kobiety to żyrafy'

Polecane posty

O tak, Einstein był zdecydowanie największym ciachem ever. Swoją drogą faceci siedzący na babskim forum muszą być strasznymi 'przegrańcami życiowymi' ;]

Gość tenktórywiecoijak
Toteż właśnie ten wzrost zanika, a kobiety szykanują takich facetów, wyśmiewając się z nich. Otwórz oczy i spójrz na fakty zamiast oszukiwać siebie. Ok? Kobiety zakładają takie tematy bo to naturalny mechanizm ewolucyjny w celu eliminowania słabszych jednostek. Dlatego śmieją się z takich i przezywają karakanami, karłami itp. Polecam zajrzeć do tych tematów. Prawie wszystkie kobiety piszą, że istnieją dla nich tylko faceci powyżej 180 a nawet 185 i na niższych nie spluwają. To jest właśnie ten proces eliminacji, którego nie zauważasz. Tak jak na portalach randkowych laski piszą tylko z facetami powyżej 180 cm wzrostu, a często się zdarza, że jak nie poda, albo sfałszuje i przyjdzie ktoś niski to uciekają. Spójrz prawdzie w oczy kobieto.

Ale o czym rozmawiać z jednostkami, dla ktorych piekne kobiety to SIWIEC Natalia, Doda, tudzież Krupa Dżoana. Wszystkie były może i ładne... kiedyś. Przed przeróbkami. Nawet Doda miała taki okres, ze wyglądała jak laleczka, ale obecnie to już jest podobna wcale do nikogo. Tak samo Siwiec z jej ustami pontonami i Krupa.

Gość ostatnio przeszedłem sie
Się po parku na Sienkiewicza (taki park gdzie chodzą i biegają 10taki studentów z pobliskich uczelni)we Wrocławiu i stwierdziłem że na 25 par które miałem w 17 koleś był niższy ode mnie a ja mam 176 więc watpie czy wola wysokich bo od pewnego czasu wydaje misie ze wręcz przeciwnie. Wydaje mi się ze łaski właśnie coraz częściej wybiera niższych niż wyższych czym jestem szczerze mówiąc zaskoczony . Jeżeli jesteś z Wrocławia to przejdź się tam kiedyś i zobacz.