Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie TYLKO do panow

Czego PANOWIE nie lubicie, nie tolerujecie w wygladzie kobiet ?

Polecane posty

Gość pytanie TYLKO do panow

poza skrajnosciami - typu: tapeta, solara, tipsy, pantera, roz, biale kozaki, mini, dekoldy - jakie inne szczegoly w przecietnych kobietach jakie widzicie na ulicach nie przechodza akceptowalnie waszemu wzrokomi i dlaczego ? ;)

NIE TOLERUJĘ: - nadwagi - krótkich włosów, fryzury afro, warkoczyków, koków, wygoleń na skroniach - ćwieków, kolczyków w nosie, na języku i na wargach, nad powiekami - kurzajek, krost, narośli i innych genetycznych wybroczyn - tatuaży na brzuchu - obwisłych lub mikroskopijnych cycków - rozstępów - nadmiernego owłosienia intymnego - tłuszczu na udach - brudnych nóg - pomalowanych paznokci (chyba tylko ja tego nie lubię) - braku higieny intymnej - psującego się nieleczonego uzębienia - ubrań w stylu "jestem nawiedzona" lub w stylu "awangarda" - wielkich majtów

Gość a cóż są kwiaty...
...pomalowanych paznokci,nie lubi też mój mąż...

Gość wredna baba nbvuyg
dupy duzej

Gość czego ja nie lubie hhh
- farbowanych włosów na czarno, czarnofioletowy i blond ,obrzydliwość - rózniez pomalowanych paznokci - błyszczyków do ust, nie wiem dlaczego ale laski wyglądają z nimi jakby sie śliniły :O - kolorowych szminek, jedynie odcienie czerwieni i rózu są ok - ostrego ''modnego'' makijazu, zwłaszcza w wiejskiej wersji, zobaczcie jak panny wyglądają na weselach i studiowek KICZ I WIOCHA , tylko w Polsce takie wieśniactwo kroluje, widziałem studiówke w USA, dziewczyny wygladaly super a u nas tragedia - trwałych, baranów ,pasemek ... na szczescie ta moda odchodzi w zapomnienie - nadmiaru biżuterii, zwłaszcza tandety z bazaru za 10zł, plastiku - kolczyków w nosie, języku, pępku, wardze i innych dziwnych miejsach - tatuazy w okolicy posladkow, brzucha - braku higieny... Niestety wiele młodych dziewczyn śmierdzi, zamiast sie myć maskują pot dezodorantami i perfumami. To norma w polskich szkołach, paniusie ''brzydzą się i wstydzą'' korzystac z prysznica bo to ''lipa'' ehh - rajstop w kolorach cielistych, babcinych - grudek na rzęsach od tuszu - kresek zamiast brwi - sadła na brzuchu - grubasek i patyczaków w rurkach i obcislych ciuchach. Tym pierwszym widac sadło, tym drugim kosci. Tylko dziewczyna o idealnej figurze moze nosic obcisle ubrania. xxx Najlepiej ubrane polskie kobiety to chyba Jolanta Kwaśniewska, Magda Gessler - z tych starszych. Młodych nie znam, prawie nie oglądam telewizji.

Gość radek z bydgoszczy
cuchnących gazów

Gość lilu89
a ja lubie malowac paznokcie..:( ;D kurcze, serio wolicie takie krotkie, niedopieszczone paznokcie, nawet bezbarwny lakier nei przejdzie?;)

Gość Kofa
Lilu, nie słuchaj ich. Moi koledzy często zachwycają sie moimi paznokciami, biorą me ręce w swe dłonie i dotykają mych palców, niby chcąc zobaczyć z bliska paznokcie. To świetny sposób na flirt i podryw przez dotyk ;]

Gość Kofa
Wiśniowe są zajebiste

Najgorsze sa lekko dluzsze paznokcie, ale niepomalowane i z brudem pod spodem. Niestety bardzo czesto spotykane w roznych sklepach.

Gość Juliannnn
Ja jestem dość "specyficzny", czasem koledzy aż się zanoszą od śmiechu, bo np. wiem co to zalotka albo baza rozświetlająca :D, a to wszystko dlatego, że na studiach mieszkałem z 3 dziewczynami:D... a więc po kolei (i zaznaczam, że nie chce wymieniać tak oczywistych rzeczy jak zaniedbane uzębienie czy brak higieny, bo jest to odrzucające dla 99% ludzi) - OWŁOSIENIE NA RĘKACH, NA TWARZY, NA LĘDŹWIACH, PĘPKU o ile niemal każda kobieta depiluje nogi czy pachy, często spotykam kobiety o nadmiernym owłosieniu w zupełnie niespodziewanych miejscach. przykład z lędźwiami- dziś w sklepie stałem w kolejce za kobieta, która miała niesamowicie owłosione...plecy...spodnie biodrówki i przykrótka bluzeczka super to podkreśliły :( - WĄSKIE USTA kobieta ma mieć ładne, pełne wargi. koniec , kropka -MOCNO WYSKUBANE BRWI dosłownie KAŻDA kobieta wygląda wtedy tandetnie! - PODBRÓDEK często mają go nawet szczuplutkie dziewczyny...mnie to odpycha i kojarzy się ze starą ciocią -POPĘKANE PIĘTY, SUCHE ŁOKCIE I KOLANA myślę, że śmiało można to podciągnąc pod brak higieny. łuszczący się naskórek jest obrzydliwy -PODPUCHNIĘTE OCZY, WORKI POD OCZAMI wygląda to niezdrowo...mam zawsze ochotę zaproponować takiej Pani badanie tarczycy :D

Jesli chodzi o stroj to nie podoba mi sie moda hipstersja i te takie spodnie, nie wiem jak to sie nazywa, waskie z opuszczonym krokiem.