Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga333311

Przeczytajcie co zrobił mój facet...nie mam już siły

Polecane posty

Gość jaaaa aga
potrafi być normalny słodki, w końcu kiedys tam się w nim zakochałam;) ale to co potrafi odwalić po pijaku to masakra. poważnie myślę o rozstaniu kiedyś obiecał mi że nie będzie pić, wytrzymał przez prawie 3 miesiące. a później znowu - urodziny kolegi to się napił, później nastęonego i następnego ....' alkohol robi mu wodę z mózgu.

Gość jaaaa aga
siedzę i płaczę;( obrzydliwość;/ a nnajgorsze że musiałam te dokumenty jakoś "oczyścić" etui i portfel wyrzuciłam bo się brzydzę, torebkę chciałam uprać a chyba ją tak samo wyjebę, a najlepsze jest to że on mi sam tą torebkę kupił, ze 2 tyg temu;)

Dlaczego Ty? Ja bym mu dała upoważnienie, niech wyrobi nowe dokumenty, odkupi wszystko co zasikał i kupi jakiś naprawdę fajny prezent na przeprosiny

Gość jaaaa aga
a co miałam tak zostawić ten syf??? szłam do pracy, musiałam mieć jakiś dokument jak wychodziłam on spał a jak przyszłam przed 5 z pracy to już go nie było.

Gość jaaaa aga
chyba powinnam zacząć o nim myśleć jak o normalnym alkoholiku, wysłać go do aa albo odejść od niego

Gość Sruttutututututututut.....
Nasikałabym na jego rzeczy. Tak samo jak on. Serio

Gość jaaaa aga
Sruttutututututututut..... - nie bede zniżać się do jego poziomu jedyne co mogę zrobić to spakować się i wyprowadzić do kumpeli, niestety mieszkanie jest jego, więc to ja muszę się wynieść

Gość fhrsngb
o ile bym go bardzo kochała i miałabym z nim oddzielną kasę (a mówisz o nim facet, nie mąż, więc mniemam, że tak jest): poczekałabym, aż się wyśpi, podałabym na pobudkę kawę i kefir oraz karteczkę z wypisanymi: -ile kosztowała torebka i gdzie ją można kupić -firmy portfeli, które mi się podobają -kwota, jaka była w tym portfelu -gdzie można wyrabiać dokumenty i ile taka wymiana kosztuje -lista kosmetyków, ich firm, ceny i gdzie je można kupić Uśmiechnęłabym się i dała mu czas do końca dnia na odkupienie mi absolutnie wszystkiego co zaszczał. W końcu się wyspał i jest po śniadaniu, więc siły ma. Niesamowity z niego patologiczny burak, więc nawet przy wielkiej miłości z mojej strony jakby nie odkupił wszystkiego do końca dnia to wieczór spędziłby już zbierając swoje szmaty z chodnika pod domem

Gość jaaaa aga
ja musiałam ten syf ruszyć... w gumowych rękawiczkach i z odruchem wymiotnym;/ idę spakować swoje rzeczy bo mam dość. zrozumiałam że żyję z bydlęciem pod jednym dachem. odezwę się później

Gość nowaIwa
bardzo dobra decyzja, dziewczyno.... trzymaj się. Miłość miłością, ale takiej świni tez bym nie zniosła...

Gość yzka
Jak pies sukę

Gość jaaaa aga
dziewczyny podjęłam decyzję. spakowałam się i postanowiłam się wynieść. jego nadal nie ma, ja zaraz wychodzę z domu, zamieszkam u siostry a potem zobaczymy. zostawiłam mu tylko te ugnojone rzeczy;/

Gość jaaaa aga
to znowu ja. jest tu ktoś kto czytał mój topik??? u mnie trochę zmian, odeszłam od tego bydlaka, mieszkam teraz u siostry i postanowiłam na nowo ułożyć sobie życie

Gość Marcia222
hahaha wydało się że to prowoooo, przyznaje się frajerki, uwierzyłyście jak dzieci, naiwne wieśniary