Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagódkazlasu12345

mam podejrzenia wobec męża że jest bi albo wariuje??????

Polecane posty

Gość nie wiem to chyba trzeba miec
moze zapytaj jako nowy temat lub poszukaj wbijajac takie pytanie w google . Mimo wszystko badz spokojna , nie wychylaj sie za bardzo z dowodami ,ze cos masz . Zbieraj jak najwiecej , Pospiech zly doradca . Uzbroj sie cierpliwosc ,troche uspij jego czujnosc. Masz jeszcze za malo.

WBIJAŁAM W GOOGLE NIE MOGE ZNALEŹĆ NIC KONKRETNEGO ;-((( POMÓŻCIE MI MOŻE KTOŚ MA INFORMATYKA W PRACY , PODPYTAJCIE ALBO DAJCIE LINK PROSZE BARDZO

Gość rabiiiaribr
kablem zgraj ;p

no kablem wiem ale trzeba miec program albo płyte ja nie mam prosze napiszcie jak to zrobić to dla mnie sprawa zycia lub śmierci

Gość nie znam sie , ale
tak mysle , wez plyte cd , wloz do kompa , podlacz kabel do komp .i dyktafonu i sprobuj zgrac

Oj, nie dramatyzuj dziewczyno. Idź z tym g..em do jakiegoś salonu z komputerami albo komórkami,tam zazwyczaj jakiś kumaty chłop pracuje i albo zgra to dla Ciebie, albo ci powie co konkretnie zrobić. Może będziesz musiała coś zapłacić, ale z własnego doświadczenia wiem,że faceci lubią wyzwania, a jeszcze bardziej pomagać kobietom, bo wtedy ich ego puchnie do niemożebnych rozmiarów ;) Ja nie musiałam płacić za taką extra usługę, więc może też ci się uda zgrać za free.

Gość nie znam sie , ale
dobry pomysl . Idz z dyktafonem do takiego salonu /serwisu i popros. Facet zrobi ci od reki .

kupię chyba jeszcze jeden musze zebrac te dowody jak najszybciej jestem wrakiem,siedzę w pracy i cala latam od wczoraj nic nie jadłam jak mam sobie pomóc ............

Gość Asieńka :)) ) )))
dyktafon nie jest widoczny jako dysk?

Gość AUTORKO, wybacz moje pytanie
a jak jest u was z seksem analnym ? Czy maz chcial uprawiac taka forme seksu . Uprawiacie?

Gość OSZALEĆMOŻNA
ja bym go śledziła :P dziwnie sie zahcowują . Facet facetowi zdjęcia wysyła.. masakra cos jest narzeczy bo laska do laski ok ale facet do faceta to podjeżdza juz pod homo nie wiadomo

czasami sie zgadzałam ale to on cześciej nalegał zwłaszcza ostatnio ale ja się nie godziłam idę do sklepu

dzieki za odpowiedz . Wesz mysle,ze jak sie ostatno rzadko kochacie ,on nie skonczyl kiedys tam , to mozliwe co sie tam zaczelo miedzy nimi dziac.

zbieram slimaki --laski sa troche inne , nie musza byc lesbijkami .

Gość dziewczyno trzymaj się!
my też jesteśmy żonami i rozumiemy Cię w 10000%!!!!!!!

Gość autorko trzymaj sie jakos
twoj maz chyba jednak jest gejem, ale ukrywal sie:((

Gość pachnidlo
z tym lapaniem za tylek to grube przegiecie . Nawet najlepsi kumple za tylki sie nie lapia , a co mowiac w pracy :-0 Dobra wrozko gdzie pracuje twoj maz ?

Gość dobrawróżka2O1
czytam i mam taki ubaw z was, że hej :D powiem więcej do mojego męża mówią nawet "kochanie" koledzy z pracy, żartują sobie w ten sposób, ale na żartach też trzeba się znać.

Gość dobrawróżka2O1
Autorko jeżeli Twój mąż faktycznie jest gejem, to za swoją sytuacje powinnaś winić przedewszystkim polskie społeczeństwo, na Twoim miejscu zapisałabym się do jakiejś organizacji promującej tolerancje.

Gość woilllaba
14 stron i nic niewiadomo ? wiadomo ze gej czy nie ? bo mi sie nie chce czytać , okaże sie chyba po 70 stronach

Gość dobra wrozka puknij ty sie
czemu nie napiszesz gdzie on pracuje??? Naciagasz temat i to mocnoooooo Twoj maz przychodzi z pracy i mowi ,,kochanie dzisiaj Zdzislaw zlapal mnie z pupke, wczoraj Stefan , a ja jutro zlapie moje kochanie Marcinka . on ma takie twarde poldupki. Juz to widze jak wspol[racownicy twojego meza odzywaja sie do niego w pracy ,,kochanie,, Babo puknij sie ..:-0

Gość jak słodko.........
to słodziutkie! Koledzy klepią mężunia po dupci, mówią 'Kochanie', liżą fiutka, czy mężuś także użycza tyłu tym kolegom? to byłoby naprawdę urocze:)

Gość d0bra wróżka
jestem zgorzkniałą suką, bo nie stać mnie nnawet na męża -geja sorry wszystkich, szczekam jak pies na kolanach

Gość kayahhhhha
No głupia suka z tej debilki:( autorko-nie daj się!

Gość kayahhhhha
słodki lizaczek? może ty jesteś transwestytą? fuuu lecz się tłusta świnio!

Gość dobrawrozka2O1
Ale mnie rozśmieszacie, naprawdę dawno tak się nie śmiałam :) A co do tych kolegów to nawet przy mnie jeden mówił do niego kochanie i posłał mu buziaka na odległość :)

Gość llllk
ok. to napisz jeszcze gdzie pracuje :-D widac temat masz obcykany , dobrze zapamietalas ,ze geje cipek nie lubia . Czytasz uwaznie , to sie chwali ;-). Wiesz co mysle , ze jestes lesbijka albo biseksualistka