Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagódkazlasu12345

mam podejrzenia wobec męża że jest bi albo wariuje??????

Polecane posty

on nie chce rozmoy!!!!!!!!!!!!!agresji dostaje ja do psychiatry mam iść nigdy się nie przyznaaaaaaaaaaaaaaaaa dopiero jak mu nagranie dam to może gadał jak z kobietą brzydze się jego siebie a za scianą dzieci spią kura 10 lat sie pośięcałam dla kogo dla oszuuuuuuusta który mnie niszczył i naprade miał gdzieś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość uspokoj sie i ciagnij to dalej
na razie nic nie pytaj , odloz ten temat , niech emocje opadna , a w miedzy czasie poodsluchuj , niech dziala ten dyktafon na dzialce. A masz mozliwosc pojechania gdzies z dziecmi np. na saobote na noc , np do siostry , do mamy ? Zabierz dzieci i powiedz ,ze musisz odpoczac psychicznie , wyciszyc sie , przemyslec . Tak zeby mial pusta chate. Tylko niech nie zrozumie ,ze odchodzisz , to ma byc krotki odpoczynek z dala od niego . Tylko nie wiem czy tego kolesia do domu zaprosi , moze cos podejrzewac ,ze nalot zrobisz. A moze kup jakis maly podsluch zebys mogla go gdzies podrzucic lub wszyc w plecak , nie wie czy sa takie urzadzenia .

Ten ,,buziak ,, jest dziwny i chyba swiadczy o jakims uczuciu . Do ciebie tez tak mowi? Dobra wrozka , ja wiem ze emocje nie sa zlym doradca i niektore rady moga pograzyc sytuacje , tak ze autorka byla niczym bomba z opuznionym zaplonem . Ale dziwi mnie to ,ze ty nie wierzysz , nie mam kobiecej intuicjii. Wierz mi kobiety wyczuwaja takie rzeczy , wyczuwaja zdrady , wiedza ,ze cos sie dzieje. I jeszcze odnosnie twojego pytania ---- tak lapanie sie za tylki jest niemeskie , bardzo . moze to byc robione w zartach , ale jest niesmaczne i moze swiadczyc o ciagatach do tej samej plci . Pierwszy raz widze i czytam ,zeby faceci w pracy lapali sie za dupy :-0 Pomijam druzyny sportowe np koszykarzy , bo tam czesto sie klepia po tylku jak gra im dobrze idzie.

Gość ojejejejju
Przecież Ona mu zaraz wykrzyczy, że podstawia dyktafon i odetnie się od jedynego źródła informacji :o

Gość fuyhfgjt
Naprawdę tak bardzo ci to przeszkadza że gdzieś tam się ruchają pokątnie?

**opoznionym . Autorko nie daj sobie wmowic ,ze jestes chora psychicznie . To jest jego bron , bo innej nie ma . Bedzie to powtarzac do upadlego . I pamietajcie co pisaly byle zony geji, oni sie nigdy do tego nie przyznaja.

Gość ojejejejju
Na pewno przeszkadza, bo tym samym jest robiona w bambuko:( Jak się z nim teraz kochać, jak ufać? Nie zniosła bym uczucia, że ktoś robi ze mnie debilkę...

Gość google blokuje zdjecia
bo < fuyhfgjt> to pewnie dobra wrozka ;-)

odsłuchuje tego nagrania po raz 100 tny znam mojego męża nie rozmaia jak z kolegą rozmaia jak z kochanką zanim się z nim połączył słychać takie trzy uderzenia ścianę podejrzeam że rąbnął pięścią ( może z bezsilności) slaba jakość nagrania daleko stoi pada zdanie jak nie zapomnę to kupię ( podejrzeam że chodzi o gumy może papierosy...) neroo rozmaia DZIECZYNY JESTEM ZDRUZGOTANA TRZĘSĘ SIĘ JAK GALARETA NIE DAJĘ RADY Z TYM .............

Gość Onhhaahhaonon
Mi sie smiac chce :D o ja tez mam takie urojenia do swojej alski ale ja podejrzewam ja o prstytucje :D wiem ze sie myle xD. My sami sie nakrecamy :D To sie nazywa Borerline Personality :P tez to mam :D

Gość ojejejejju
borderline chyba:o

Gość ojejejejju
tylko wiesz, autorka się nie nakręca, ona zbliża się do bolesnej prawdy niestety...

nie spałam całą noc........ legło moje życie starania miłość zauanie jak dalej mam żyć co robić

Gość trzymaj sie, alimenty,
gejowi kopa w dupe. nie daj sie.

Gość JJAJJJAAJALA
Nie wiem jak O Ciebie ale ja mam Borderline. Nic przyjemnego.Tak czy inaczej nic przyjemnego

Gość co za rodzina????
Tylko że jeden "buziak" jeszcze nie świadczy o gejostwie. Twoj facet jest jakiś taki zniewieściały, ale może ma taki charakter. W każdym razie ciągle nie masz twardych dowodów.

Gość kurde , ludzie , a od kiedy
to sie dwoch facetow zegna buziakiem przez telefon ? Wytlumaczcie mie ta osobowosc bordeline , ale tak od strony chorego , nie sztywne reguly z wikipedii.

Gość kurde , ludzie , a od kiedy
dobrze ci ludzie radza z tym detektywem . Fakt ,ze mozesz sie z tym zle czuc , ale w razie czego masz niezbite dowody . A tak to on w sadzie bedzie sie bronil i bedzie mowil ,ze nadajesz sie do leczenia psychiatrycznego. Oczywiscie jezeli bys chciala sie rozstac , ale lepiej miec takie dowody w zanadrzu. I jeszcze jedno , ale dlaczego geje zawracaja glowe zonatym facetom , ktorzy wczesniej nie mieli kontaktow sa sama plcia ? Taaa, blablabla , pomagaja im odkryc swoja nature , blablabla , tylko ze gdyby nie oni to ci bi /hetero nigdy by nie poszli na taki chory uklad . Czysty egoizm ze strony geja. Widac ,ze facet sie z tym meczy i nie potrafi tego skonczyc , tak jak z kochanka , tylko w tym przypadku jeszcze gorzej.

Gość hybrydaaa
Z tym buziakiem to rzeczywiście niefajnie, ale jak ktoś napisał - nie masz żadnych obciążających dowodów.

Gość ROŻA 1977
co wy wogóle piszecie?????? od kiedy facet do faceta mówi buziaki pa????? dlaczego walczy nawet o 40 min spotkanie z nim, dlaczego dzwoni od razu jak wychodze, dlaczego mnie atakuje, krytykuje, dlaczego nie uprawia sexu dlaczego jest nieobecny i dlaczeeeeeeeego mi to zrobiłłłl to że jest gejem jest dla mnie do wybaczenia i zaakceptowania ale to że mnie tyle lat oszukiwał niszczac mnie ne wybaczęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę mu tego nigdyyyyyyy chociaz go kocham............

Gość ROŻA 1977
przepraszam zrobiłam spacje i się nawet nie zalogowałam z nerwów

Gość RÓŻA 1977
teraz dobrze to ja

Gość hybrydaaa
Uspokój się, ja tylko napisałąm, że na razie NIE MASZ ŻADNYCH DOWODÓW, jedynie domysły.

Gość huanannanaaaa
wynajmij detektywa i tyle. Zobaczy, powęszy. Będzie jasna sytuacja. Z tym "buziakiem" rzeczywiście niepokojące, choć nie musi od razu świadczyć o jego zdradzie. TAK. MOŻE ŚWIADCZYĆ O JEGO CIĄGOTACH, ale nie o zdradzie. POZA TYM - może to ten jego znajomy nakręcił Twojego męża, żeby ten stał się gejem, to znaczy, że jeszcze nie jest za późno, żeby Twój mąż wyszedł na prostą i stał się znowu hetero. Walcz o niego.

co wy gadacie że może nie jest gejem ???????????? przeciez to jasne jak słońce ktory mąż ukrywa kolegę??????????? no ktory, który sie umawia niby na rowery a mówi żeby było szybciej to na działce u mamy , który mówi że kupi piwo bo ty przeciez nie kupisz( on nie pracuje) któremu by sie chciało po całym dniu roboty kombinować , kłamac i umawiac się na działkach chocby na 0,5 h???????????????????? mój mąż nawet do mnie nie mówi to buziaki pa co WY WYGADUJEEEEEECIE jestem pewna że jest zakochany znam go i słyszałam jak z nim rozmawia zwariujęęęęęęęęęęęęęęęęęęę

Gość hybrydaaa
Tylko że nie dostaniesz rozwodu na podstawie tego, że napisał do kogoś "buziaki". Musisz mieć dowody.

Gość o matkooo sakad sie tacy
dokladnie autorko , potrzebujesz dowodow . Tak ,zeby je miec w razie czego .Piszesz ,ze go kochasz , nawet jesli wszystko sie potwierdzi i zdecydujesz z nim byc , mozesz nie udzwignac tego ciezaru , tej swiadomosci ,ze mial romans z facetem . Moze byc tez tak ,ze on stwierdzi ,ze chce odejsc. Chociaz w to watpie , mysle ,ze bardziej ty nie wytrzymasz w tym malzenstwie . I dla twojego dobra lepiej miec dowody ,ze cie zdradzal ,rozwod z jego winy , alimenty na dzieci i byc moze na ciebie itp. A tak to slowo przeciko slowo , jego powtarzanie ,ze jestes chora psychiczna i rozwod z twojej winy ,bo sobie cos uroilas. On sie do sweich predyspozycji nie przyzna publicznie , tym bardziej ze ma zone , dzieci , co pomysli rodzina , znajomi , sasiedzi .

Gość Ró+
niech mi ktoś napisze jak zgrać nagranie z dyktafonu olympus VN-4100 PC na komputer nie mam płyty jaki sterownik zainstalować pleaseeeeeeeeeeeee niech mi ktoś pomoże