Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagódkazlasu12345

mam podejrzenia wobec męża że jest bi albo wariuje??????

Polecane posty

Gość On ewidentnie chce się
oj literówka mi się wkradła:) Myślisz, że mąż zadawałby sobie tyle trudu na maskowanie tej znajomości tylko po to, zebyś nie pomyślała, że ma ciągoty? NONSENS!!!

"Tajemnicę Brokeback Mountain" - rxeczywiście mocno zbliżona sytuacja, tylko tam małżeństwo Ennisa jednak się rozpada, bo żona nie chce żyć w kłamstwie:(

a dlaczego nonsens ? ile kobiet dowiaduje sie ze ich mąż to gej , a zyja niby w szczęśliwym związku latami ... pomyśl ile trzeba zachodu ,żeby ukryć to przed swiatem ? a w tym konkretnym przypadku to jeszcze nie powiedziane ,ze facet jest gejem czi bi, a autorka nie ma na to tak faktycznie dowodów a tylko przypuszczenia .

Gość mkmnjiuhnLM
a ja sobie mysle, skoro jechal sam na rowerze, klamal, ze byl w garazu i nietraktuje cie za dobrze- moze ten koles to tylko przykrywka? MOze jakas doope obraca?

Nie zrozumiałaś mnie - ja neguję Twoje przypuszczenia i teorie, że maskuje się po to, żebyś czasem sobie czegoś nie pomyślała - gdyby nie miał nic za kołnierzem, to miałby w dupie Twoje domysły, no ale Ty dalej uparcie wypierasz prawdę i naskakujesz na ludzi, którzy Ci ją piszą to sory - Twój cyrk, Twoje małpy.

Gość nawet nie podejrzewasz
Lepiej w rowerze byś coś zamontowała. Wcale nie muszą na działce tego robić.

Brawo autorko za ten top. Wkręcili się wszyscy. Nieźle podtrzymujesz napięcie. Nikt nawet się nie zająknął i nie spostrzegł jak wiele rzeczy jest tu absurdalnych. BRAWO :)

A ma w rowerze taki dynks do mierzenia przejechanych km? Bo po tym też byś się zorientowała.Jeśli byłby na rowerze 4 godziny, a nabite by miał 2 km to znaczy, że jechał ale czymś innym.

Ja tu nie widzę absurdów...nie wiem dlaczego dla niektórych każdy, powtarzam karzdy topik to ściema i prowokacja..

Gość zanokcica
jak można w ogóle wierzyć w taki denny topik?

a ja bym poprosiła o wypisanie wszystkich rzeczy, które ci się nie zgadzają.

Gość fionnkaeee
autorka sama znudziła się swoim tematem ileż można ciągnąć ten nonsens?

zamontowałam ten minidyktafon w ramie od roweru. Pod kierownicą jest taka dziura, od spodu i tam go przymocowałam. Poproszę, żeby wieczorem podjechał samochodem do sklepu i wtedy wyjmę ten dyktafon i sprawdzę, co się nagrało.

Gość fionnkaeee
he he, budujesz napięcie :D chyba już nikt nie da się nabrać :D

Gość dolonna
to samo było z tym duchem w domu, tez dyktafon itd

dziewczyny słowo przyrzekam jakim cudem ktoś zalogował się na czarno!!!!!!!!!!! skoro ja się tym nickiem posługuję????? z tym dyktafonem wyżej to ściema!!!! nie odzywam sie bo po pracy pojechałam na działkę ,po kolei wrociłam z pracy do domu mąż od razu wyszeł jak się zapytałam gdzie to powiedział daj mi spokój no i włączyła mi się wwyobraxnia spakowałam się i pojechałam na działkę ( z zamiarem zostawienia dyktafonu) wchodzę a tam mój mąż kopie !!!! no to ja za swoja robotę sie wzięłam odzywaj się do mnie w miarę ok, nie był gadatliwy tyle co trzeba, w międzyczasie zadzwonił telefon ktorego nie odebrał i nie oddzwonił, wrociłam do domu on się kąpie a ja szybko piszę wiecej na dzisiaj się nie odzywam nie mam jak , a ztym nickiem na czarno jak to możliwe ŻE KTOŚ SIĘ NA MNIE ZALOGOWAŁ !!!!