Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagódkazlasu12345

mam podejrzenia wobec męża że jest bi albo wariuje??????

Polecane posty

Gość kalikulaka
tak jak widzę niestety wszystko się potwierdziło - tak jak dziewczyny pisały...cholera a jeszcze były wątpliwości...autorko pamiętaj-nie daj się!

Gość dobra wrozka2O1
A no i jeszcze słówko do tej pani, która zaczernia mój nick, naprawdę nie musisz się tak wysilać.

Gość llllk
sluchaj , nie wiem w jakim towarzystwie sie obracasz , ale to nie jest zbyt dobre dla waszych dzieci

Gość llllk
chyba ze ten wasz kolega byl niezle najebany

Gość POMARAŃCZOWY CH...J
DOBRE JAK WENEZUELSKA TELENOWELA, 7/10.

Gość dobra wrozka2O1
to Ci się źle wydaje, nie jestem ani les, ani bi.

Gość dobra wrozka2O1
Tak jak napisałam wcześniej, na żartach też trzeba się znać. Naprawdę wy musicie być już zgorzkniałe!

Gość dobrawrożka201
nie mam meza, wkrecilam was

dzisiaj znowu na rower idą :( to straszne, przecież normalnie to chłop by mi zrobił awanturę, że go gejem nazwałam, porozmawiałby, wytłumaczył... A on tylko o tym psychiatrze :( Jestem załamana, on kłamie w żywe oczy. Co ja mam robić? Jak zdobyć dowody na rozwód...

a co do tej winy to staram się go zrozumieć i... naprawdę winne jest społeczeństwo, gdyby było więcej tolerancji, to on nie musiałby się ukrywać, tylko normalnie żyłby sobie z tamtym facetem. Ale nie mogę mu wybaczyć tego, że tak bardzo mnie skrzywdził... ale rozumiem powody, dla których to zrobił...

Gość ppiyiopoy
Może dopiero po czasie, jak już byliście razem, odkrył że interesują go faceci

Gość Iliadaaa
Nie sądzę, że tak późno to odkrył, to się wie gdy ma się kilkanaście lat.

Gość llllk
oczywiscie ,ze winne spoleczenatwo , bo przez to geje wstydzac sie swojej orientacji , bojac sie linczu itp. wiaza sie z kobietami i niszcza im zycie. Ale nie mozna tez do konca winic spol. mnie sie wydaje, ze istnieja tez b ( ktos pisal ze nie ) , ktorzy czerpia satysfakcje zarowno z bycia kobieta jak i z mezczyzna. Poszukaj jakiejs agencji detektywistycznej , zorientuj sie w cenach . Koszt na pewno duzy , ale taki detektyw bedzie ich sledzil ,zrobi zdjecia w intymnych sytuacjach , w lesie , na dzialce , tam gdzie jezdza. Bedziesz miala niezbite dowody , a w razie czego detektyw moze stanac na sprawie jako swiadek. Mozesz tez sama probowac , ale musisz miec jakis posluch , kamere zeby nagrac ich jak sie caluja badz kochaja itp.

Gość WYRAZY WSPÓŁCZUCIA AUTORKO ALE
NIE ROZUMIEM TEGO, ŻE STARASZ SIĘ WYBIELIĆ MĘŻA, KTÓRY CIĘ PRZEZ LATA OSZUKIWAŁ, UPOKARZAŁ I NIE TRAKTOWAŁ JAK PRAWDZIWEJ ŻONY KOSZTEM RZEKOMO 'NIETOLERANCYJNEGO' SPOŁECZEŃSTWA...CZY KTOŚ KAZAŁ MU SIŁĄ ŻENIĆ SIĘ Z TOBĄ, MYDLIĆ CI OCZY, PŁODZIĆ DZIECI, POZOROWAĆ MIŁOŚĆ I UDANE ŻYCIE? TERAZ JESZCZE JESTEŚ ZAŚLEPIONA MIŁOŚCIĄ, ALE KIEDY WYKOPIESZ WIĘCEJ WIĘCEJ SYFU ZMIENISZ SWOJE NAIWNE PODEJŚCIE DO TEGO TEMATU.

Gość AlaMaKotaaaaNAAAAA
bardzo Ci współczuję, kiedyś zgłębiałam ten temat i oni (geje) często mają tak, że to wszystko w nich długo dojrzewa. Co do przyczyn, to czytałam że często byli molestowani przez kogoś w dzieciństwie dokładniej przez mężczyznę. Pamiętasz 10 lat temu nie było tematu, o gejach to się tylko coś tam słyszało ale bez konkretów, a teraz ja znam co najmniej kilku gejów w małym mieście gdzie mieszkam!!! Łatwiej się im ze sobą spotkać. Co do sportu, to ich najczęściej używana przykrywka.... Przyko mi nie wyobrażam sobie jak musisz się czuć, pewnie wiele jest takich małżeństw, po prostu kobiety nie chcą nawet myśleć o takiej ewentualności i nie widzą problemu. Najgorsze jest to, że ich seks jest tak obrzydliwy że aż mi się płakać chce jak myślę o Tobie, kochana módl się żeby używali gumek...... CDN detektyw nie pomoże bo oni przecież nie chodzą po centrum miasta tylko spotykają się gdzieś na działkach albo w lasach a kontaktują przez telefon, tu tylko mini podsłuch, albo minikamerka może być dowodem. Najlepiej udawaj przed nim, powiedz że ci odbija bo nie lubisz tego typka itp., ukryj w sobie te emocje, bądź ponad tym żeby uśpić jego czujność, za jakiś czas przestaną być tacy ostrożni a wtedy ty kombinuj z kamerą i podsłuchem. ALE NIE RÓB TAKICH AKCJI JAK OSTATNIO

Gość deddibibi
Na poczatku czytalam to z zapartym tchem i wierzylam autorce w to co pisze, ale teraz mi to juz smierdzi na kilometr prowokacja:o

jestem ale już strzepkiem wczoraj zaprosił sąsiadów do nas potem robił szystko żebym poszła szybciej spać podeszłam go mówie przytul mnie na mój dotyk reakcja jak na trędowatą, masakra jestem na 100 % pewna że jest gejem , znowu nic mu nie pasowało jestem chora źle przy sasiadach się zachowuje, powiedział że chce separacji, proszę chodź spać do mnie, on gdzie mam swoja kołdrę nie da się dotknąc !!!!!! kąpał się wchodzę do łazienki to ręce położył na fiuta leżał w wannie jak zparaliżowany!!!!!! brzydzi się mnie próbowałam z nim rozmawiać wypiliśmy z sąsiadami parę piwek myslałam że uda mi się dotrzec nic z tego agresja teksty spierdalaj , ty głupia cipo lecz się itp. od rana już 6 smsów jak jestem psychiczna, że mu wstyd za mnie, że jak ja się zachowuję że nie powinnam do ludzi wychodzić ( trochę specjalnie próbowałam zabiegalam o kontakt cielesny) bronił się jak mógł;-))))) czułam że leżę z OBCĄ OSOBĄ jestem tak zdruzgotana że boje się o swoje zdrowie psychiczne!!!! z tym zgraniem to wcale nie łatwa sprawa musiałam ściągnąc program kupić kabel 9h nagranie ściągało się 1,5 h a jedyny dowód na razie to to że dzwonił po moim wyjściu i na koniec buziaki pa nie mam na razie nic więcej!!!!! musze kupić drugi dyktaon,, boże co robić chciałabym zniknąć ps. reszta wpisów od wczoraj to podszywy...

Gość loma
Są takie na allegro w kształcie pendrive'a kup kilka, musisz go nakryć i rozwód z orzeczeniem o jego winie. W programie Mała czarna psycholog mówił, że osoba która kocha bez problemu zerwie kontakt z innym człowiekiem, jeśli ten kontakt wywołuje cierpienie. Spytaj męża czy zrezygnuje z kolegi dla ciebie. I ty wtedy przeprosisz go za wszystkie bezpodstawne oskarżenia. A jak on się zajmuje dziećmi, bo przy tak intensywnych spotkaniach z kolegą to dla nich chyba już nie ma czasu?

Gość czasami sie ma to cos
powiem wam ,ze jak to czytam to az mna trzesie . Facet , ktory cie kochal , splodzil dzieci teraz sie brzydzi ? Nie mam nic do gejow , ale naprawde jak to czytam to zaczyna narastac we mnie zlosc do homoseksualizmu , do takiego traktowania kobiet ( zona-maz-gej)

Gość Dnjrhrhhhshssoe
Zapisuj daty o godziny z tymi chamskimi odzywkami do Ciebie. Będzie dobry materiał na sprawę o rozwód z jego winy.

Gość Dnjrhrhhhshssoe
I tych smsów tez nie kasuj...

Gość a ja powiem Tobie tak
Sledze Twoj topic od dawna. Udzielałem sie tylko na poczatku i jestem ciekaw jak sie ta sprawa potoczy :D Nie umiem zbytnio pomoc wiec tylko obserwuje :P 3maj sie autorko. Przechodzisz syndromy toxycznej milosci. To wcale nie musi byc pedał. Ale to Ty za wszelka cene sie starsz o dowód. Borderline Personality. Juz kiedys Tb pisalem ze tez to mam. Ciezka choroba. Wmowimy sobie wszytko i wierzymy tylko w to Brak nam samokontroli. Dzialamy impulsywnie. Podaj mi mail przesle Ci artykul o sobie ktory sam stworzylem. Jestem pisarzem. Powaznie mowie. podaj mi maila albo GG przeczytaj to. To naparwde moze sie tyczyc i Ciebie. Ja to mam :)Moze pomoge :) a moze masz racje. sie okaze :)

Gość qyqqrtqrq
Nie podawaj mu nic! To świr!

Gość do pisarza z Bordeline
stresc mi prosze p krotce jak rozpoznac osbe z ta choroba .Moze jest cos charakterystycznego co cechuje ta osobowosc itp.Dzieki

a może ten koleś ma rację może ze mna jest cos nie tak mam taki mętlik ale tyle dzinych sytuacji jest to chyba nie mogę się mylić ???kasoanie maili tel. spotkania tajemnicy, te zachoania poóżcie napiszcie czy się nie mylę???????????

Borderline to przede wszytkim działania impulsywne . Niekontrolowane akcje. To brak światła ostrzegawczego. To czerwone i zielone. Podałem GG. jak ktoś chce popisac moge porozmawiac na gg. śledze ten topik ale zajmuje sie jesio wieloma innymi sprawami. Wiadomo jednak ze borderline to urojenia. Ta choroba wyroznia sie w szczegolnosci tym ze trudno ja dostrzec. Objawia sie tez fizycznie. Przez powracajace mysli samobojcze. nawroty depresji. Glownie to nerwica. czasem jest okaleczanie samego siebie. Borderline to wiele aspektów. temat rzeka

To co piszesz wskazuje na Twoja racje ale nie zapomnij ze moneta ma 2 strony. Mozeszmiec racje ale musisz tez przyjac teze ze mozesz byc w bledzie. Jezeli miala bys byc sedzina nie mogla bys patrzec w taki sposób. Osadz po dowodoach. Szukaj ich teraz ale zoreintuj sie tak czy inaczej. Czy masz racje czy nie. Twoja sytuacja jest bardzo skomplikowana. Wkrótce zamkniesz za soba kolejny etap zycia. Jezeli sie pomyslisz to zalezec bedzie wylacznie od meza czy Tb wybaczy . Jezeli nie -od Ciebie. Macie szanse na naparwienie zla ale.. Musicie oboje tego chcesz. Nie mozesz sila tworzyc ani probowac stworzyc wiezi. On to widzi i moze tez prze to sie tak zachowywac. Byc moze podloze waszych relacji jest calkowicie gdzie indziej Byc moze ten " gej " to tylko Joker wsród reszty kart. Niewinny facet znalazl sie w najwlasciwszym czasie i miejscu kiedy "to" miedzy wami zaczelo sie psuc

nie nie i nie to co piszę fAKTY!!!! nie moje przypuszczenia: dlaczego usuwa wszystkie slady tej znajomości!!!! dlaczego spotyka się nawet na 40 min. wmawiając mi inną historię, dlaczego tak się zachowuje dlaczego dzwoni do niego kilka razy dziennie a mi mówi że rzadko z nim się spotyka, dlaczego robi mu zdjęcia,dlaczego kasuje maile, dlaczego ostatnio nie potrai mnie dotknąć , dlaczego w łaziencce zakrywał iuta, to jest prawda która ma miejsce ja tego nie wymyslam!!!! tak zachowuje się normalny acet!!!! dlaczego ukrywa tę znajomość dlaczego widzę że wraca z innej strony miasta a mi mówi że był w garażu???? to prawda dlaczego na koniec rozmowy do kolesia mówi buziaki pa??? kto tu świiruje JA?????

Tak czy inaczej to co sie dzieje miedzy wami jest złe. Nie ma w tym nic dobrego. Jestescie na drodze niszczenia tego co wspolnie wybudowalicie. Pytanie do was. Czy naparwicie czy bedziecie sie temu przygladać jak obraca sie w gruz