Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagódkazlasu12345

mam podejrzenia wobec męża że jest bi albo wariuje??????

Polecane posty

sprawozdanie z wczoraj:wrócił o 21:30 nic ise nie odzywał, dzisiaj rano powiedziłama że wychodzę siedzi z dziećmi do 14 potem wróciłam i wyszedł dalej go nie ma, w międzyczasie wchodzę na jego 2 skrzynki i w dwóch skrzynkach zmienione hasła:-( jedynie światełko że może będzie u mnie na dziłące dzisiaj to to że zabrał kluczyki od samochodu ( a pojechał rowerem) ma wterdy pewność że nie skoczę na działkę ..:-( cóż pozostaje mi cieeeeeerpliwie czekać jak to mówią nie ma zbrodni doskonałej kłamstwo zawsze wyjdzie na jaw nie jutro to za rok a mi niepozostaje nic innego jak czekać

chyba tylko ja wiem jak się czuję:-( kiedy miewam wątpliwości to odsłuchuje nagranie gdzie mój mąż pod przykrywka roboty na działce od razu po moim wyjściu organizuje sobie spotkanie nawet na 40 min, żegnając się z rzekomym burakiem który do ludzi się nie nadaje buziaki pa, i niech mi nikt nie wmawia że jest inaczej, pzdr.

Gość to dzwoń ,
że masz robotę na działce, niech oddaje kluczyki! Co to, ubezwłasnowolniona jesteś że zabiera i siedzisz w domu?

ja bym chyba poprosiła kogoś zeby został z dziecmi i pojechala ich nakryc na tej dzialce, mowisz, ze klamstwo wyjdzie jak nie dzis, to za rok zamierzasz tyle czekac? jak on cie traktuje, dasz radę to znosic? przeciez ty sobie robisz krzywdę jako kobieta? kiedy on patrząc na ciebie zachowuje sie jakby sie brzydzil, to prędzej czy pozniej i ty bedziesz tak o sobie myslala coś jest na rzeczy, nie wiem czy dyma sie z tamtym facetem czy co, ale nie jest to normalne

Gość Askororoe
Dlaczego nie zainstalujesz małej kamerki na działce?

Gość Jjdnnsjsiffkfjjfrjjffdd
Na kompa zainstaluj keylogger, taki program, który rejestruje wszystko, co się pisze. Będziesz znać hasła, treść maili, to , co pisze na czacie...

jeszcze z tego co mi się przypomniało ostatnio, to że jak wrócił z roweru, to sikał tak, jak po seksie. faceci po seksie sikają wydając taki specyficzny odgłos .. :( no i on tak sikał w łazience po tym wypadzie na rower :(

Gość ZdegenerowanaMaupa
Jak??? zestarzałam się a tego nie wiedziałam ....

Gość ZdegenerowanaMaupa
o matko, że tez komyś sie chce wydurniac... :O

Gość drag Queen
celujaco

Gość kroldrag's
po angielsku to king of darg

Gość ZdegenerowanaMaupa
No ale ten nie wyglada na bi, bo w sumie to chyab nie lubi kobiet. Ja znałam jednego bi, który za cholere nie chce sie do tego przyznać. Jednak on bardzo lubi sie bzykac z kobietami i nawet mnie oralnie zadowalał, ciągle zachwyca sie moja budową anatomiczną, chociaż ja nie widzę w niej nic atrakcyjnego...:( Niestey podstepem weszłąm w posiadanie informacji, ze lubi też pukac facectów. Raz w chwili uniesienia poprosił mnie żebym mu wsadziła palca. Wystraszyłąm sie i odmówiłam z powodu długich paznokci. Cały czas zastanawiam sie kim on jest.

Gość lolata
do facet pedal ----widzisz , przynajmniej ty jestes normalny. Potrafisz normalnie pisac , wspolczuc autorce, masz w sobie empatie. Tez masz uczucia , bo ci faceci oszukuja nie tylko zony , ale i swoich kochankow. Potrafisz normalnie pisac, kulturalnie, nie obrazasz kobiet ani tym bardziej autorki. Wlasnie taki mam obraz gejow, kulturalnych , inteligentnych , wrazliwych , a ten ktos kto tu czasami wpada to przekracza wszelkie granice w chamstwie. Pisze tak wulgarnie , wyzywa, szkoda pisac. P.S. Do tego nie wstydzisz sie uzyc slowa ,,pedal,, Dla jednych obrazliwe dla innych mniej , ale sie go nie wymaze z jezyka polskiego . Wrosl w mowe potoczna ,a tobie nie przeszkadza go uzyc , masz dystans do siebie.Szacun.

jak sprawdzić czy na naszym komuterze nie ma tego programu???skoro pozmieniał hasła do skrzynek? może śledzi to co piszę? Przypomniała mi się taka sytuacja łóżkowa z dawien dawna jak się bzykalismy a ja tak dla jaj zaczęłam mu krążyć palcem koło dupci i jakie było moje zdziwienie że nie oponował ... jak ktoś tu pisał wystraszyłam się troszkę i dałam spokój. Powiem tak z dnia na dzień oswajam się z moją sytuacją i staram sie nie denerwować za 2 tg komunia syna zrobię wszystko tak jak zwykle czyli stanę na wysokości zadania i zrobię przyjecie zapięte na ostatni guzik z dbałościa o każdy szczegół , ( boje się tylko żeby mój ojciec nie dał po sobie poznać że coś wie- zwierzam się mu bo mama nie żyje a rodzeństwa nie mam:-( Żeby wyrzucac z siebie te złe emocje między innymi dlatego tu piszę, jak ktos chce może komentowac jak nie to niech sobie poczyta jedyne co to chamskie odzywki kiepsko widziane. Do tego Pana który pisal że spotykał się sam z żonatymi pseudogejami , czy może Pan napisac coś więciej?, co mówiloi o swoich kobietach jak sie w yrywali na spotkania itp. Dla jasności pomimo całej tej sytuacji nie mam nic do gejów i lesbijek natomiast do takich manipulantów i oszutstów to ehhhhh...

Gość CZyTAM TEMAT
Autorko ja juz dawno pomyslalam ,ze on moze wiedziec co ty tu piszesz, ewentualnie jego przyjaciel i jakos powiazali fakty..Nie wiem czemu , ale przeszlo mi przez mysl ,ze on on moze to czytac. Mialam sie nawet ciebie zapytac czy on wie ,ze czytasz kafeterie. O tym programie nie pomyslalam ,ale moze on sam taki zalozyl. Czy on wiedzial ,ze tu bywasz?

Gość Sorry, ja jestem homoseksualis
tą i ten "facet pedał" to jakiś typowy, zniewieściały debil, który się nie szanuje i puszcza na prawo i lewo. Ja nigdy nie umówiłem się na przygodny seks, zawsze tylko związki. A ktoś, kto sam siebie nazywa "pedałem" (co jest tak obraźliwe, jak np. czarnuch) jest nic niewartym ścierwem i sam o tym wie 🖐️

nie wiem też tak pomyślałam.... ale mam nadzieję że nie może ktoś wie jak sprawdzić czy nie tego programu na komp. ????

Gość meza masz totalna ciotę, wiec
możliwe , że przesiaduje na kafeterii. Wybierz się do informatyka. Powinnaś mieć swój komputer. Jemu nie powinnaś ufać.

keyloggera wykryje tylko informatyk. no,może nie tylko, ale na pewno nie antywir, to skomplikowane btw prowo fajne

Gość sypiajac z wrogiem...
zakladajac ze to prawda(??????) , to powinnas wziasc dedektywa. Nikt normalny dlugo nie wytrzyma takiej atmosfery. Mowilas ze wspominalas kuzynce. Powinnas kase wytrzepac chocby spod ziemi, by dowiedziec sie prawdy.

Gość NIE MOGE WVTO UWIERZXYC
moze nie kasujesz historii:/

czytajcie ze zrozumieniem!!!!!! napisałam że skro pozmieniał hasła do skrzynek i do teleonu to znaczy że węszy!!!! skoro dupa mu sie pali to możliwe że zrobi wszystko zeby siebie chronić i może zainstalował zainstaluje lub nie taki program na laptopie... na kaeterrii nigdy nie przesiadywał podejrzewam że nawet nie wie co to jest. Ja wszystko usuwam z kompa ale lich nie spi dobranoc jutro do pracy niestety

Gość KOLEZANKA GEJA.
ja na twoim miejscu wzielabym taxe i bym pojechala cichaczem na ogrodek jak wtedy gdy ci te kluczyki wzial. cos za szybko sie poddajesz. no i dyktafon przede wszystkim.jest taka kamerka, ze mozesz obserwowac kogos w swoim telefonie... musisz zamowic i poprosic o montaz kto sie na tym zna.

i co mi to da że pojade i tam będą np. razem siedzieć ????zakładając że nawet ich złapię jak coś robią to co???? wyprze się ze mnie zrobi wariata a nawet jak będę ich nagrywać to logiczne że ot tak mnie nie puszczą... muszę działać po mału i tyle a teraz naprawdę idę spać i życzę spokojnej nocki :-)

Gość Facet t t ttt
Ja jestem homoseksualistą i powiem tylko, że twój mąż to skurwiel. Przecież on ci pluje i śmieje się w twarz. Nie dość, że cię zdradza z facetem, to jeszcze poniża i traktuje jak szmatę! Nie wiem, jak możesz na to pozwalać! Poproś o pomoc swojego ojca, opowiedz mu dokładnie o dyktafonie itp. Może ojciec pomoże ci w zbieraniu dowodów do rozwodu.

czytam, czytam ze zrozumieniem. Tylko jak piszesz, ze bedziesz czekala cierpliwie moze i rok to mi rece opadaja. On z ciebie predzej zrobi wariatke niz pozwoli ci udowodnic ze jest gejem. Bierz zatem informatyka, dedektywa zacznij dzialac by odzyuskac spokoj. Mozna na interencie rozne rzeczy kupic np kamerka.

Gość Facet t t ttt
Oni przesiadują na działce matki tego kochanka, tak? To może Twój ojciec Ci pomoże, podjedziecie z drabiną, przejdziecie przez płot jak nikogo nie będzie na działce i zainstalujecie małą kamerkę w oknie domku (od zewnątrz), żeby nagrywała to, co się dzieje w środku? Najlepiej niech od razu przesyła sygnał na komputer lub smartfona.

Gość no to wybuchła miłość pod
no już ojca nie róbmy pajaca:(

Gość no to wybuchła miłość pod
czas na rozmowę z teściową chyba, zanim on przedstawi własną wersję...