Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagódkazlasu12345

mam podejrzenia wobec męża że jest bi albo wariuje??????

Polecane posty

no i nie dacie mi spać:-) tak na poważnie rozmowa z jego matką to porazka zawsze byłam z boku jego rodziny wautowana ile razy dzwoniłam do niej zeby z nim pogadał bo coć tam to zawsze jedna odpowiedź: dziewczyno ale o co ci chodzi???? długoooo by pisać on typowy mamisynek co 3 razy dziennie dzwoni przeciez nawet działkę z nią uprawia , ja jak kupiłam dla nas to jak aawantura była że przecież mamy działkę i tak dalej , jak mówiłam że działkę ma tesciowa a nie my to teraz ja mam swoją a oni swoją eh szkoda slow. ponadto to nie takie proste musze kupić ta kamerke itd it. ojciec o wszystkim wie i mnie wspiera ale tak jak pisałam DOwODY jeszcze troche czasu mam nadzieję mi to zajmie ale sie nie poddam i wiecie co coraz częsciej sobie myslę że jego matka i siostra doskonale znaja jego preerencje dlatego ja nigdy nie czułam się że jestem członkiem jego rodziny ale to za dłuuuuuga historia i na dzisiaj nie ma co roztrząsać pa

Gość mam pomysł
a może powiedz mężowi , że ten kolega spodobał się twojej koleżance i trzeba zorganizować spotkanie żeby się skumali. Zobaczymy co wtedy powie ...

Gość KOLEZANKA GEJA.
musisz dzialac ostroznie jak lisica i szybko jak lew. Wczesniej napisalam o kamerkach-to podstawa. decyzja nalezy do ciebie. druga sprawa- PRZYZNAJ SIE JEMU, ZE CI COS ODBILO, ZROB Z SIEBIE PRZYSLOWIOWA IDIOTKE ,PRZEPROS , POKAZ MU ZE MIAL RACJE. UKOZ SIE PRZED NIM(WIEM ,ZE TO DENNE, ALE ZROB TO!). TO USPI JEGO CZUJNOSC.... A TO BEDZIE PUS DLA CIEBIE-CZAS DZIALANIA.

Gość nie wiem czy
To dobry pomysł .Kup kartę do telefonu i napisz smsa do tego kolegi jako jakiś facet, że ci się podoba , chciałabyś go bliżej poznać, spytaj czy kogoś ma bo często widujesz go z jakimś gościem, może akurat przyzna się że jest gejem i ma romans z Twoim mężem.

Gość jak mozna tak powiedziec ,
napisac pomyslec. Do osob , ktore tu zyczyly zeby ktos zdechl i jego rodzina tez - jak mozna tak napisac , pomyslec , mowic ? ZEBY TA OSOBA I JEGO RODZINA BYLA CHRONIONA I ZEBY NIC IM SIE ZLEGO NIE STALO ,A DO WAS CO TAK NAPISALISCIE WROCILY WASZE ZLE ZYCZENIA Z CALA ICH MOCA.

Gość Facet t t ttt
Nie rób tego z mówieniem, że jesteś idiotką... To by przeszło w Trudnych Sprawach, on przecież pozna, że chcesz uśpić jego czujność, kto normalny najpierw mówi takie rzeczy, a potem nagle to odwołuje...

Gość jak mozna tak powiedziec ,
do tych co tak napisali-zeby to do was wrocilo ,zebys to wy zdechli i wasze rodziny , a nie tamci ludzie!!!

Gość Facet t t ttt
Ten pomysł z smsem - żenada, po pierwsze tamten od razu pozna, że do podpucha, przecież mąż mu na pewno powiedział o tym co autorka mówiła. Po drugie tamten siedzi całe dnie w domu, więc kto i gdzie miałby go niby zobaczyć... A poza tym to dowiedzie tylko tego, że ten kochanek jest homoseksualistą, a mężowi niczego nie udowodni. Poza tym może ten facet jest wierny tylko jej mężowi...

Gość autorka się już znudziła
czy nie ma nowych wieści?

witam, jak mozna pisac że się znudziłam.... nie tworzę tu taniej sensacji jak się niektórym zdaję , nie piszę bo po : 1. nie chcę korzystać z laptopa w domu ( boję się że jest program zainstalowany) 2. nie ma co roztrząsać a jedynie działać . W pracy moge cokolwiek tu napsiąc jak mam chwilę wolną. Ogólnie sytuacja wygląda tak że milczymy nie odzywamy się do siebie kompletnie i się mijamy . Wczoraj się spakował i wyszedł o 19 na koszykówkę , jedyne co podejrzane to że pojechał rowerem, samochód stał na parkingu a on zabrał kluczyki od samochodu które leżały na szafce, po co? a no pewnie po to żebym przypadkiem może nie pojechała na działkę ??? skoro coś podejrzewam. a tak byłam bez samochodu, roweru i autobusu który o tej porze nie kursuje . Z nagrań domowych niestety nic , dzisiaj pojadę na działkę oże coś będzie oby....

Gość Facet t t t t t t
A nie możesz sobie schować kluczyków do torebki, jak on wróci z pracy, to nie będzie miał jak ich zabrać na ten rower lub koszykówkę? Poza tym czy widać jakieś efekty tych jego ciągłych jazd na rowerze, biegania i grania w koszykówkę? Schudł od tego?

Gość bambarryla147
to juz ktorys raz z koli ci te kluczyki chowa, a nie mozesz ty tych kluczykow schowac pierwasz, albo poprostu powiedziec " halo, potrzebna mi kluczyk, bo musze podjechac tu i tu".... dlaczego tak sie dajesz "ubezwlasnowolnic"???

Gość gdzie mieszkasz??????,,,,,,,,
moze ktos z forumowiczow by cie na ta dzialke podwiozl, jezeli nie masz zadnych znajomych........

Gość zal zal
Ja pierdole, ile można ciągnąc to prowo? ŻAL.

Gość bydgoszczabib1984
m

Gość Galileusz45
a badania na choroby weneryczne robiłas?

Autorko jesteś w bardzo trudnej sytuacji. Moim zdaniem są to Twoje urojenia i nawet nie chcesz o tym myśleć. Z tym " sikaniem " - przesadziłaś. Mężczyzna czuje się przez Ciebie osaczony i dlatego zmienia maile. To nie on węszy ale Ty węszysz. Wspólne relacje między wami na poziomie partnerskim już nigdy nie powrócą. Przynajmniej nie w bliskim czasie. Daj mu czas. Powiedz mu że przepraszasz za pomyłe i go kochasz. Autorko - módl się by nie przesiadywał na Kafeterii. Jeżeli jest tak to mam przechlapane. Nawet jeżeli okazało by się że masz racje to zna każdy Twój ruch i nie dowiedziesz mu nic. Pamiętaj też że nawet na najdlaszych zakatkach Polski o tym forum wie conjamniej 1 osoba. Mówie o wsiach liczacych po 20 30 rodzin. Wystarczy 1 znajoma osoba iBUM! Ty wiesz i on tez moze wiedzieć. Szukalas forum na ktorym sprzedac swoj problem on tez mogl poszukac. To jest TOP TEN. Ale pomijajac. Nawet jezeli to prawda a on sie ukrywa to ma niezbite dowody na Twoja niepoczytalnosc . Te forum to oswiadczyny. To Twoj podpis. Sad bedzie sie tym sugerował jeżeli... ale nie o tym mi teraz psiac bo w 90% odrzuca sie takie " dowody". Ale ty spelniasz wszelkie warunki by tak nie bylo. Byc moze juz ma Twoj I.P. A wtedy jestes w totalnej dupie. Sad zabierze Ci prawa rodzicielskie i wysle Cie na leczenie. Psycholog stwierdzi chorobe ktora nazywa sie " BORDERLINE" - bo wszytko na nia wskazuje ale jest wiele chorób "podobnych". Ty bedziesz sie leczyc a on bedzie posuwał pedałka. prawdopodoienstwo ? Sporo. Czym dluzej tu siedzisz Ryzyko sie zwieksza. Nie wracja tu nigdy i nie bierz numerow gg. Byl ciekawy temat ale , to Twoje zycie. Nie pisz bo na obre ci to nie wyjdzie. Lub pisz i czekaj az wpadnie to w jego rece. Musisz to przetrwac. pozdrawiam i powodzenia :)

Gość Facet t t t t t t
Ten bydgoszczanin to ewidentnie jej mąż, kto inny pisałby tyle na ten temat i za wszelką cenę chciałby ją przekonać, że to wymysły. Mąż na koniec rozmowy mówi do kolegi "buziak", a ten uważa, że to wymysły. Autorko, mąż Cię znalazł.

Bo nie mam co do roboty tylko sie pedalić :D :* A propos. Skad ta pewnosc rozmawial z nim ? Byc moze jakas kolezanke zaprosil na dzialke ? :) Think pll

Gość Facet t t t t t t
No nie masz, tylko dajesz tyłka na działce i niby miałbyś się tu przyznać...

Gość bambarryla147
Bydgoszczanian - to z sikaniem to byl podszyw....

Gość ten ybdgoszczanin to na 90%
jej mąż :o

hahaha rozbawił mnie bydgoszczanin 84 , chłopie mylisz podszywy z moimi wpisami masz chyba jakieś paranoje albo lęki ....:-) ja wiem swoje i udowadniać dzieciom na forum nie mam zamiaru,jak będę coś więcej wiedziała to napiszę pozdrwaiam wszystkich powaznych

Gość zaza zoli
Autorko ten Bydgoszczanin to pradwopodobnie twoj maz, proponuje to jakos sprawdzic

dla Waszej spokojności znam mojego męża i zarówno styl pisania jak i forma wypowiedzi nie mają z nim nic wspólnego proponuje łyk zielonej herbaty :-)))))))

po za tym mój mąż nigdy by nie zadbał o taką stopkę :-)))))))))) bo i po co????? skończe ten temat bo nie o tym jest wątek a zaczyna sie robić mało poważnie , pomimo że ochłonełam i złapałam wiatr w żagle to jednajk sprawa jest mało komfortowa dla mnie dlatego przestańcie karmić trola!

Gość Według mnie ten bydgoszczanin
to jej mąż!

Gość Wiesz co, autorko?
Jesteś debilką, chyba sama nie dopuszczasz do siebie tej myśli, że mąż cię zdradza z facetem. I nigdy nie zdobędziesz dowodów, twój facet uprawia seks z innym i zamiast szybko zainstalować kamerę i zdobyć dowody, to ty żyjesz z mężem, który wychodzi na seks z innym facetem, odpowiada ci to, z tego co widzę. A poza tym ten wpis o stylu męża, myślisz, że on by pisał tutaj swoim stylem? I niby nie mógł zrobić stopki dla niepoznaki! Jesteś tępą idiotką i dobrze ci tak, że ci ten mąż przyprawia rogi, zasługujesz na złe traktowanie!

Gość szkoda utorko, bo ja sie twoja
sytuacja przejelam i wiem ze lekko nie masz.