Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagódkazlasu12345

mam podejrzenia wobec męża że jest bi albo wariuje??????

Polecane posty

Gość czarna dziuraaaaaaaaaaaa
A ja Ci autorko powiem tak ;Masz zapewne rację ze coś jest na rzeczy z T twoim mężem .Jak wspomniałaś komunia za dwa tygodnie .Mąż pewnie będzie musiał iść do spowiedzi ;) Obserwuj go ,jeśli nie pójdzie do spowiedzi tylko będzie unikał to wszystko da Ci odpowiedz.Mąż chyba podejrzewa że Ty coś węszysz i jeszcze bardziej będzie to krył i według Ciebie robił się obcy . Pozdrawiam.

Gość a autorka już w psychitryku...
mąż właśnie załatwił jej tam dożywocie:(

Gość Głupi się ten temat zrobił,
bo autorka nic nowego nie wnosi... Tylko ciągle opowiada o tym samym

nie nie kończy ..... nie pisze bo aktualnie nic się nie dzieje, milczymy a ja czekam na bryloczek z kamerką i dyktafonem.... który wszyję mu w plecak , dyktafon zostawiam na działce ale niestety nie bywa tam ... myślę że czas mimo wszystko działa na moja korzyść . Jeślui szukacie sensacji to zapraszam na inne tematy

gdybyś znała psychikę człowieka każdy z ich szuka sensancji. A gdybyś znała psychike Twojego męża wiedziałą byś ze juz zcas s konczyc z tym tematem. Zostaw GG komus zkim chcesz pogadac i rzmawiaj znim. Po co ma o tym cała Polska wiedziec ? Szanuj siebie. I szanuj jego. To w koncu Twoj maz. Przemysl to

Gość pomysł na
Gdybyś znał psychikę kobiety- wiedziałbyś, że ona nie powinna być z tym sama. Forum anonimowe. I to: ona nic złego nikomu nie zrobiła, on uczynił bardzo wiele zła. Bardzo...

Gość do bydgoszczanin...
o jakim szacunku Ty mowisz? kto w tym zwiazku kogo nie szanuje?????? moje zdanie takie: gdyby facet mial jaja to by odszedl z godnoscia tam gdzie mu "lepiej", ale on nie ma JAJ jest zwykla ciota!. Bo tak mu zyc wygodniej!, bo latwiej mu poniewierac autorka, robic z niej czuba, ktory nadaje sie do tworek. O czym Ty mowisz o jakim szacunku?, o jakiej calej Polsce???? a czy ona podala tu swoje namiary? I co sie tak goraczkujesz?, masz cos za uszami to zachowuj sie wedlug prawidel od wiekow znanych a nie chowaj glowe w piasek.

Gość do bydgoszczanin...
widze ze ktos powyzej mysli jak ja. Bydgoszczanin pomysl zanim napiszesz. Mam nadzieje ze gejem nie jestes, bo inaczej wstyd mi za ciebie, bo bylbys kolejnym stwarzajacym pozory " bo co sasiedzi powiedza". Trzeba miec odwage i przyznawac sie do swojej tozsamosci.

"To w końcu Twój mąż" Ty Bydgoszczanin chyba kpisz:o Gdyby to był prawdziwy mąż- nie byłoby tego topiku To jest KRYPTOGEJ najgorszy gatunek człowieka. Zero moralności, zero odwagi. tak- myślę podobnie jak przedmówczyni:)

u mnie cisza bezwzględna .... ja przychodzę on wychodzi .... chyba jest mocno wystraszony bo przesiaduje u naszych wspólnych znajomych robiąc sobie dobre wrażenie... sprzęcik już przyszedł do pracy od jutra działam.... co najlepsze jestem spokojnaaaaaa:-)))

Gość I tak ma być!
Zajdź go od tyłu.

Gość sokolica777
kurcze, strasznie Ci współczuję, bo to naprawdę trudna sytuacja. Uważam, że nie zwariowałaś. Po tym co tu napisałaś, szanse na to, że z tym kolegą łączą go normalne kumplowskie relacje są bardzo, bardzo nikłe. Pomysł z wszyciem kamerki w plecak trafiony w 100%, o ile go zawsze ze sobą ma. Będę śledzić co u Ciebie. A tym czasem trzymaj się dzielnie, jesteś twardą, fajną babką. Ja nie mam nic przeciwko gejom, ale mam dużo przeciwko oszustwu i rujnowaniu komuś życia tylko dlatego, że jest się zwykłym tchórzem.Pozdrawiam

Gość AlaMaKotaaaaNAAAAA
RÓŻA pisz jak będzie coś nowego i bądź twarda, niech cię oszust nie próbuje ustawiac ;-))

Gość sranie w
banie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sranie w banie!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość atototo
i co dalej ? Jestem ciekawa !!!

Gość juz jej sie znidzilo....
wymyslac - co dalej......... to bylo prowo koniec historyjki....

Gość jlkjoqwuhrdfLGF
CZEKAMY, czekamy co tez bedzie dalej....

Gość A JA WAM MÓWIĘ
ŻE SRANIE W BANIE BĘDZIE!!!!!!! AUTORKA SIĘ ZNUDZIŁA WŁASNĄ KASZANĄ.

u mnie dramat dalej milczenie życie obok siebie na 3 próby podjęcia rozmowy żadna udana, nie wytrzymałam i powiedziałam mu o moich podejrzeniach -milczy wtedy , czasami próbuje żeby było normalnie. Ogólnie na razie wiem że się z nim nie spotyka ( pewnie się wystraszył) siedzi w domu zajmuje sie dziecmi. Jestem czujna i czekam....

Gość Milczenie jest bardzo wymowne
w tym konkretnym wypadku.Pprzestali się spotykać - gdyby nic między niemi nie było na pewno dalej by się widywali. Przestraszył się, zrobił bilans zysków i strat i wybrał Ciebie i dzieci. Ciekawe na jak długo...

Gość Szukam żonatego do analu homo
Szukam Pana który wprowadzi mnie w tajniki męskiej miłości analnej (w robieniu loda mam większe doświadczenie:)), możemy też razem przeżyć pierwszy raz:) Jestem młody, niedoświadczony, szczupłej budowy ciała, mam 18lat, 19cm w wzwodzie, cnota analna zapewniona:) Chętnie żonaty Pan (100% higieny i dyskrecja zapewniona:)) który zapewni mi wsparcie finansowe, jeśli będzie nam razem dobrze możliwy związek, mogę też zostać cwelem odpłatnie. Wiek jest dla mnie bez znaczenia - liczy się gorący fiut i ciasna szparka z tyłu:) Chętnych Panów zapraszam do kontaktu - TYLKO POWAŻNE OFERTY! kedlawt@interia.pl

Gość to może ja?
Spiknę się chętnie z Tobą słonko!

Gość Conan86
Obciągacie Panowie z połykiem? Chętnie spenetruję wasze ciasne tyłeczki - zerżnę na ostro jeśli tego wam brakuje w zamian za loda z wytryskiem w usta, mam wolną chatę, zapraszam do mnie!

Gość I jak autorko?
Mężuś dalej dupcię wypina?

Gość gość
autorko żyjesz????????

Postanowiłam napisac po długie przerwie;-((( wczoraj po tyle dni trwającym milczeniu nie wytrzymałam i powiedziałam mu że wiem że go sledziłam że wiem co robi itp. potem wyszłam z domu . Gdy wróciłam zrobił mi wykład że nie jest żadnym gejem że co mu sie w życiu przytrafiło że mnie spotkał, że go inwigiluje itp. Na kazde moje pytanie miał odpowiedzjak mu mówię że ukrywa znajomość że nazywa kolesia burakiem po czym dzwoni od razu do niego jak ja wychodze to tłumaczy sie że to kolega nic więcej , tekst buziaki wypiera twierdzi że nie przypomina sobie że tak mówił. Na koniec powiedział że jest mega wporządku wobec mnie, że powinnam z kims porozmawiac bo coś złego ze mną się dzieje, i że dla świętego spokoju zerwał z tym kolega znajomość bo rzeczywiście niewiekle wnosi w jego zycie itp. I CO JA MAM MYŚLEĆ JA MU NIE WIERZĘ NIESTETY.....