Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robercik27ortyn

KOBIETY!! CZY CZUJECIE SIE URAZONE GDY FACET NAZWIE WAS

Polecane posty

Gość robercik27ortyn

""DOBRA DUPA"" > ""LASKA"" itp? Co myslicie o facetach ktorzy tak mowia na dziewczyny..?

Gość disc bru h
Kobiety kochają jak się je nazywa swoją dupa

Gość hjijijii
dobra do czego?

Gość stevey
Kobieta się poczuje urażona - a "laska" się nie poczuje urażona. Zresztą żaden mężczyzna szanujący kobietę tak do niej nie powie - bo tak gadają tylko "kolesie"

moj innym najpierw przedstawial mnie jako -moja kobieta, w tej chwili zona choc nie mamy slubu jedynie jestesmy po zareczynach

Gość ytrttty
dvpa czyli taka no dvpa do ruchania, jak sie tak facet odnosi do kobiety to traktuje ją jak taką szmatę do ruchania. moj chlopak nigdy takich okreslen nie uzywa. i ja bym sie z takim prostakiem nie zadala co tak okresla dziewczyny.

Gość asia4680
Jak słyszę, że ktoś mówi o kobiecie "dupa" to od razu wyobrażam sobie wielką dupę chodzącą na cienkich nóżkach, albo galaktyczne dupostwory z Urana. Panowie chyba też by nie chcieli, żeby ich dziewczyny mówiły o nich per "a to mój chuj" więc chyba wszystko jasne?

Gość Macius275
ja zawsze muwie laska do dziewczyn i lubie moie za to :D

określenie "dupa" to porażka, nawet komentować tego mi się nie chce. ale jeśli mój mąż powie mi, że niezła ze mnie laska to się nie obrażę :-P

Gość nic na siłę
ja zawsze odpowiadam że "laske masz w gaciach" Dla mnie osobiście to poniżenie być nazwana laską a już tym bardziej dupą... Obrzydliwe... No ale puste dziewczyny się z tego cieszą. Poza tym żaden szanujący kobietę mężczyzna nie nazwie jej w ten sposób. Więc pewnie trafił swój na swego... Dla mnie to jak wyzwisko...

Gość po imieniu
nie wiem nie jestem kobietą