Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ptaszek81

Okres w ciąży jak to jest?

Polecane posty

Gość ptaszek81

Ja tak z ciekawości pytam bo słyszy sie takie przypadki. A ja właśnie jestem po okresie 2 dzień i dziwi mnie fakt ,że bola mnie piersi i takie dziwne szczypanie czuje, są większe. Zawsze przed okresem biust robił mi sie kraglejszy i napiety ale w trakcie okresu wracał do normy nigdy po nie bolał no chyba ,że to przez to ,że okres był taki krótki bo 2 dni a zazwyczj miałam 4 dni i 5 dni plamienia. I tak mi sie zaczełam sie zastanawiać, Czy istneje mozliwość ciąży ? Chyba byłabym w niezłym szoku .Dodam ,że okres dostałm w terminie.

najlepiej jak zrobisz test. Czasem zdarza sie,ze wystepuje krwawienie ok terminu miesieczki i mylnie jest brane za okres. Ale nie jest powiedziane,ze jestes w ciazy. Jezeli niepokoi Cie krotka miesiaczka i bol piersi,to mozesz isc do ginekologa

Gość ptaszek81
Może jutro sie pokusze o test lub poczekam do czwartku bo akurat mam termin wizyty gdyż własnie z męzem mamy w planie powiekszenie rodziny.

moja Mama, będąc w ciąży ze mną, miała @ przez 3 pierwsze miesiące, jak jej lekarz powiedział, że jest w 3 miesiącu ciąży, to powiedziała mu, że chyba jest głupi :D

Gość ptaszek81
Ja bym chciała byc ! tylko żeby wszystko było dobrze

Gość szaramyszzzzzzzzzs
ptaszku robiłaś test ?

Gość marryjuana
Moja koleżanka w pracy też miała okres przez pierwsze trzy miesiące. I wymiotowała. Bardzo długo miała symptomy zatrucia kebabem... ;)

Gość pstryczekelektryczekk
nie ma okresu w ciąży , fizycznie niemożliwe , każdego lekarza zapytajcie, są krwawienia zdarzają się ale to nie okres, prosze nie piszcie głupot bo wprowadzacie w błąd młode dziewczyny a potem nie ma miejsc do ginekologa bo są zapełnione 17 latkami będącymi w ciąży ...

Gość mnie zastanawia...............
jak jest w takim przypadku z temperaturą? ciekawe czy spada?

Gość kozadovozaa
pewno jest niski progesteron , tempka niska dochodzi do krwawienia i obumarcia ciąży , to patologia krwawienie w ciąży