Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ptaszek 81

Okres w ciąży ? Jak to jest?

Polecane posty

Gość Ptaszek 81

Ja tak z ciekawości pytam bo słyszy sie takie przypadki. A ja właśnie jestem po okresie 2 dzień i dziwi mnie fakt ,że bola mnie piersi i takie dziwne szczypanie czuje, są większe. Zawsze przed okresem biust robił mi sie kraglejszy i napiety ale w trakcie okresu wracał do normy nigdy po nie bolał no chyba ,że to przez to ,że okres był taki krótki bo 2 dni a zazwyczj miałam 4 dni i 5 dni plamienia. I tak mi sie zaczełam sie zastanawiać, Czy istneje mozliwość ciąży ? Chyba byłabym w niezłym szoku .Dodam ,że okres dostałm w terminie.

Gość hbkn
jak 2 dni trwał to na 100 % ciąża. gratuluję ❤️

Gość mama3corek
We wszystkich 3 ciazach mialam okres jeszcze przez 3 miesiace wiec wyobraz sobie moj szok kiedy dowiadywalam sie w 16-17 tygodniu ciazy ze zostane matka, dodam, ze zadnych objawow nie mialam, nawet mdlosci, tylko od kawy mnie odzucalo, no ale jak okres mi sie spoznial to szlam do lekarza i po badaniu ginekolog mi oznajmial ze tu juz jest piekna ciaza. Teraz moja corka najstarsza jest w ciazy i tak samo miala jak jak, tylko ze zaslabla w domu i pojechalam z nia do lekarza, to jak sie dowiedziala to byla tak zaskoczona, ze przez godzine nie mogla uwierzyc lekarzowi, ze to nie mozliwe, jak poszla po kilku dniach na usg to dopiero uwierzyla a najsmieszniejsze jest to ze corka szczupla bardzo jest, a jak zobaczyla na usg dziecko to po prawie 2 godz. Jeu wyskoczyl brzuch, taki zaokraglony.

Gość tasia 600
autorka chyba jest 2-gi dzien po okresie.Nie pisz,ze miala 2 dni okres.

Gość tasia 600
a sorry teraz doczytalam ,ze miala tez 2 dni.Moze to byc ciaza,choc nie koniecznie.Moga byc tez zaburzenia hormonalne.Zrob test

w ostatniej ciązy (trzeciej ) krwawilam regularnie tyle samo ,w terminie jak na okres prze 3 mieisące, w 4 msc dowiedzialm sie dopiero przypadkowo o ciązy,wczesniej nie wiedzialam

Gość Arjada
Witam, Od 3 lat zażywałam antykoncepcje doustną. W styczniu odłożyłam, z zamiarem starania się o dziecko. Jak na razie bezskutecznie. Cykle po odstawieniu miałam regularne co 28 dni. @ raczej mało bolesną i obfitą. To się jednak zmieniło w tym miesiącu. Dostałam @ dwa dni przed terminem, tak silną i obfitującą w skrzepy, jakieś brązowe badziewia, że nie obeszło się bez wizyty w szpitalu. Dostałam lek który stosuje się przy krwotokach i aulin przeciwbólowo po czym zostałam wypisana bez cienia wyjaśnienia skąd owe zjawisko się wzięło. Na pytanie lekarz był w stanie odpowiedzieć, że to wina skurczy. Pisze bo chciałabym zapytać czy któraś z was dziewczyny miała podobnie. Jeszcze dwa dni przed w/w incydentem miałam silne bóle podbrzusza, podwyższoną tempke i zawroty głowy. Liczyłam, że to może efekt implantacji, ale po tym krwawieniu chyba nie ma co liczyć na fasolke.

Gość zapoznajcie się z biologią
nie znające swoich organizmów pseudo kobiety:o... okres w ciąży....nosz kurwa

Gość szaramyszzzzzzzzzs
kobitki ale jak jest okres to jest złuszczanie macicy to jak ten zarodek ma sie utrzymać ? ja jak powiedziałam ginowi że miałam 2 dni @ i zastanawiam sie czy to nie ciąża to mnie wyśmiał i powiedział że zadużo czytam bzdur w internecie :(

Gość ooooo jestem jaka jestem
moja bratowa dostała plamienia i normalny okres we wczesnej ciąży, teraz leży na patologii ciąży a jutro będzie miała zabieg usuwania, niestety nie zawsze krwawienie jest błahą i bezproblemową sprawą w ciąży :(

Gość kozadovozaa
niema okresu w ciąży , znowu jakieś głupoty

Gość mamo3curek
mamo 3 córek , okres w ciąży na pewno nie tylko pewno krwiak jakiś miałaś

Gość dxfcgvhjklkj
nie ma czegoś takiego jak okres w ciąży może występować krwawienie, ale nie jest to okres - nie występują bóle menstruacyjne, krwawienie nie jest obfite itd.