Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudka16x

Wakacje z rodziacami i dzieckiem bez męża

Polecane posty

Gość troche to glupie
Wedlug mnie to idiotyczne, ze zakladasz najpierw temat na forum, zamiest porozmawiac o tym z mezem. Jakby Cie bardziej obchodzila opienia forumowiczek od tego, co powie maz na ten temat. W ogole, co to za "odpoczywanie" od siebie? Skoro nie macie, jak twierdzisz, problemow, to swietnie, ze latem, bedziecie mieli wiecej czasu dla siebie. A jeszcze jedno "wakacje" to maja dzieci w szkole, ty chyba na tym pozimie sie zatrzymalas. Bo normalni ludzie, ktorzy pracuja, maja URLOP. A Twoj syn, jest jeszcze na szkole za maly, wiec wakacji tez jeszcze nie ma. http://pl.wikipedia.org/wiki/Wakacje

Gość Twoi rodzice maja w
dupie twojego meza a ty jeszcze chcesz z nimi na wakacje jechac? Dla to by bylo nie do pomyslenia. Kiedys mialam "na pienku" z matka mojego meza to po prostu tam nie jezdzilismy, wszyscy , maz te i dzieciaki. Jestesmy malzenstwem i powinnismy sie trzymac razem, ja za mezem bym w ogien skoczyla. Mam w rodzinie podbna sytuacje tzn ziec jest nieakceptowany i tez tak jak u Ciebie nie przyjezdza do tesciow, za to ich corka razem z synkiem bardzo czesto przyjezdzaja do rodzicow ... dla mnie cos takiego tj zdrada ze strony tej dziewczyny, bo albo jestesmy zawsze razem albo...

Gość pomponikkk
Silmana, racja a ona jest za glupia zeby sie skapnąć.. autorku nie bron ich ze sie przez nich nie kłócicie..w koncu zaczniecie.. i komu wtedy podziekujesz jak maz cie kopnie w dupe..oj glupia jestes, glupia.. ps. a jak traktuja cie rodzice meza?? tak samo jak twoi jego? jakbys sie czula jakby to oni ciebie tak traktowali jak twoi meza?? albo z nimi powaznie pogadasz i skoncza sie te cyrki albo ograniczenie kontaktu!!! ty chyba masz 16 lat jak w nicku co? takie pytania zeby dorosla kobieta zadawala i to matka 2 letniego dziecka..porazka a mezowi wspolczuje takiej zony

Gość troche to glupie
sorry za literowki :)

Gość pomponikkk
Oni się nie akceptują i tyle, nie spędzają razem świąt ani po postu się nie spotykają. xxx a to przepraszam jak swieta spedzacie?? ty idziesz do rodzicow a on zostaje sam?? czy moze on jedzie do swoich rodzicow?? dla mnie to CHORE wrecz!!!! ogarnij swoich rodzicow.. jakby ci powiedzieli ze masz go zostawic to zrobilabys to????