Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seidicci

Coś dziwnego dzieje się ze mną!!

Polecane posty

Gość seidicci

Witam, Na wstępie zaznaczam, że dziękuje za wszelkie wpisy osób sfrustrowanych i probujących wylewać swoje żale na innych oraz szerokopojętych podszywów:) Mam problem, od dwóch miesięcy staramy się o dziecko i jak do tej pory nic z tego nie wyszło. Ostatni okres dostałam 19 kwietnia - był on mniej obfity, krwawienie trwało 2 dni a plamienie 3. Otóż co jest dziwnego - ostatni okres spóźnił się, był baaardzo bolesny i miałam bardzo powiększone piersi co przed okresem nnie dziwi - ale te piersi zostały takie, jest mi bardzo niedobrze....czuje się tak jakby te starania rozregulowały mi cykle - okresy się spóźniają, cały miesiąc mam straszną cerę, niedobrze mi cały czas... czy jest taka możliwość aby starania tak wpłynęły na organizm kobiety i rozregulowały jej cykle????......Dodam, że nie spodziewam się ciąży, bo to wykluczam

".Dodam, że nie spodziewam się ciąży, bo to wykluczam" 1 ty widzisz co Ty piszesz? Njapierw piszes , ze staraci sie o dziecko , a potem ze ciaze wykluczasz :D

Gość seidicci
To wy sie puknijcie, wykluczam, bo robilam test i byl negatywny a po za tym mialam jednak ten okres. pytalam czy jest mozliwosc aby starania rozregulowaly cykle!!!

Gość florentynka__
"starania tak wpłynęły na organizm kobiety i rozregulowały jej cykle????" ty sie z choinki urwalas czy skąd? starania czyli seks rozregulowały cykl:D no dobre:Dno chyba ze u ciebie starania wygladaja inaczej:D ps. Głupota twojego pokroju chyba raczej nie powinna sie rozmnażac:O

Gość seidicci
liamisou slyszalam i robilam ale ja nie pytam czy jestem w ciazy bo to jest jasne dla mnie skoro pisze ze wykluczam

Gość seidicci
Seks do konca - nie wiem czy wiesz meskie nasienie zawiera hormony, w trakcie staran o wiele wiecej seksu i koniec w srodku....nie wiem dlatego pytam.

Gość Ręce to opadają jak się was
czyta!!! Poprzedniczko skoro pisze że wykluczyła ciążę tzn że robiła test tak??Idźcie lepiej na naukę polskiego,trochę poczytajcie i zróbcie zadania z czytania ze zrozumieniem dopiero potem jak już będziecie bardziej douczone panoszcie się po forum i prawcie te swoje morały. ''''''''Autorko-myślę że to wynika z chęci posiadania dziecka.Wybierz zrób sobie badania a jak będą w porządku to po prostu za bardzo chcesz zajść w ciążę.A może prolaktyna?Ja mam podobne objawy.

Gość justtyynka
nie mogę nawet patrzec na ten nick jagody!!! kobieto przestań pisać na tym forum !!!! twoje zdanie nas nie interesuje!!!! idż plewić grządki w swoim DUŻYM ogrodzie, przynajmniej coś skorzysta z twoiego istnienia!!! ty pasożycie, nierobie!!!

Gość liamisou
hahahahahahahhahahahaa, no litosci:D seks, męskie hormony i twoj brak mozgu:D wczesniej nie uprawialas seksu, dopiero teraz starajac sie o dziecko zaczelas? nie no wiekszej głupoty dawno nikt nie walnął na kafe:D

Gość g____9
a może faktycznie prolaktyna ci się rozregulowała.

Gość do jagodyyy
SPADAJ!!!!!

Gość prinncessaofpersia
wiekszosc normalnych kobiet uprawia praktycznie codziennie lub prawie codziennie seks, idac twoim tokiem rozumowania wiekszosc musialaby miec cos nie halo z cyklem:D

Gość seidicci
Moze faktycznie powinnam się przebadać, zrobię to jak będe w PL, chociaż zawsze miałam regularne cykle. Ja nie uprawiałam seksu codziennie, więc wypowiadam się na podstawie tego co sama doświadczam a nie miliona kobiet które robią to codziennie....wcześniej uprawialiśmy seks ale z reguły mąż nie kończył w środku więc myślałam, że teraz takie intensywne starania mogły wpłynąć na moje cykle. - czy to taka straszna głupota pytać????