Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

antyka

do 1 czerwca 10 kg mniej

Polecane posty

Gość guernsey
hej, ja mam 68 kg i do 1 czerwca chciałabym ważyć 63 kg :) Na razie zaczelam jezdzic do pracy rowerkiem ok. 10 km w jedną stronę, zajmuje mi to do 40 min. no i ograniczyłam jedzenie. Staram sie raz na kilka dni biegać. Czy bral ktoś L-karniityne przed ćwiczeniami, bo mysle zeby przed tym rowerkiem cos zażyć dla polepszenia spalania. Może ktoś doradzi?

damy rade dziewczyny :-) najwazniejsze jest miec konkretny cel.przed oczami - moim jest figura sprzed ciazy ...czyli 5 lat temu..ja juz po.kolacji - duza piers z kurczaka z surowka :-) a u Was ? jecie wegle ? bo.ja ziemniaki pieczywo makaron i sosy calkiem skreslilam , ryz rzadko .

ale sie ktos mądry odezwal.... tak jem activie na sniadania i o dziwo schudlam juz ponad 10 kg . i ? jeszcze jakies uwagi ?

Gość Mala91
Ja też jestem po kolacji:) dwie małe kanapeczki z sałatą rzodkiewką pomidorem i wędlina oczywiscie na ciemnym pieczywie:) Za jakieś pół godziny wybieram się na rower mam zamiar przejechać jakieś 6 km

Gość baja47
Fajny topik, przyłączam się. 168cmi 74 kg, bardzo chciałabym do 1 czerwca wazyć 64kg . Bardzo lubię jeśc wafle ryżowe, prawie sie od nich uzależniłam, chleba nie jadam, słodyczy też ale ruchu to tylko co w pracy. jestem z wami , dla wszystkich powodzenia

Hej dziewczyny można się przyłączyć? Ja zaczęłam w tamtą sobotę i jeszcze nigdy nie byłam tak zdeterminowana jak teraz :)

Gość anret
Clarice napisz dokładnij co jadłas i cwiczyłas coś? bo pieknie schudłas

Gość baja47
somersby 3 kilo w 6 dni - gratulacje! u mnie 3 kilo schodzi w miesiąc

chyba się pochlastam u mnie było git do wieczora, potem zachciało mi się zrobić ciasto i oczywiście najpierw sobie polizałam, potem kawałek ciasta i oczywiście dziś też już był kawałek ciasta. Żebym tak mogła przestać jeść wszystko co widzę, cholera jasna więc dziś już mam doła, ćwiczenia dobrze gorzej z jedzeniem.

Gość Mala91
Antyka każdy ma swoje słabsze dni...ja dziś też chyba taki będę miała.... Wczoraj mocno mnie przewiało na rowerze i czuje się masakrycznie....

Ja właśnie jestem zawzięta i trzymam się postanowienia zero słodyczy fast food i napojów gazowanych.. Tylko woda minerlana zielona herbata i regularne małe posiłki i biegam :)

Gość mamcia29
Witam od rana! Antyka dasz radę Ciasto już zjadłaś i na to nic nie poradzisz. Było minęło. Oby teraz już dietę pięknie trzymać. Clarice dziewczyno pisz nam tu szybko jak zgubiłaś te 10 kilogramów:) i ile czasu Ci to zajęło. Mala zdrowia życzę. Somersby gratuluje wyników i samozaparcia!!!! U mnie wczoraj kolacja wypadła za późno i boję się dziś wchodzić na wagę. Mnie gubia te późne posiłki... Ale dziś na kolację zapiekane warzywa i żem je przed 19. U mnie to i tak bardzo wcześnie bo mąż wraca późno z pracy. Wczoraj był przed 21. A przynajmniej kolację chciałabym z nim zjeść.

dzięki za wsparcie, w sumie jakby policzyć to nie zjadłam wczoraj więcej niż 1200 kal ale to mnie nie usprawiedliwia, też ćwiczę staram się jeździć na orbitreku 1 godz dziennie, do tego ok litr czerwonej herbaty, 1,5 litra zielonej, rzadko pije wodę ale jak zacznę jeść to mi się klapka w głowie otwiera, że tam w lodówce jest jeszcze więcej i zaczynam jeść obsesyjnie i to mnie gubi, ale nic nie narzekam tylko biorę się za siebie,

hej.dziewczyny , wiec zajelo mi to ok. 2 miesiecy . odstswilam weglowodany zadnych ziemniakow makaronu sosow ryz rzadko. moj jadlospis wyglada mniej wiecej tak: rano: jogurt lub kromka pieczywa wasa z wedlina obiad : piers lub ryba z surowka . lub zupa warzywna . albo salatka z tunczykiem itp ;-) kolacja najlepiej białka czyli jajko wszelkiej postaci ;-) lyb salatka z indykiem . ...makrela wedzona . mialam pare wpadek oczywiscie gorsze dni itp ale zawsze zaczynalam na nowo . co do cwiczen to roboe zumbe ale tylko od czasu do czasu jak mam ochote ;-)

Gość Mala91
clarice to pięknie schudlaś:) gratuluję!!!! mi waga bardzo powoli spada i to jest dołujące...jestem przed @ więc może to też dlatego

mala91 dzieki :-) ale to jeszcze nie to ...wiesz po ciazy calkiem.inaczej moje cialo wyglada nawet jak.juz schudlam ..jeszcze przynajmniej z 4 kilo by bylo super - dlatego jestem tu i walcze razem z wami :-) moze powiem cos o sobie kasia 23 lata , mama :-) mieszkam w niemczech . waga przed ciaza 54kg najwyzsza waga 71 :-\ moją slaboscia byly bulki pączki chipsy ...i tak dobilam do tej wagi . mialam dosyc dogadywan ze przytylam albo szczypania za "boczki" ...chcialabym wkoncu bez wstydu ubrac tego lata "normalne " bikini a nie znow meskie szorty :-P

Gość Mala91
clarice jesteśmy w podobnym wieku :) tylko nasza waga różni się znacząco:(:(:( kiedyś jak mieszkałam na wsi nie miałam problemu z wagą ale od kiedy przeniosłam się do Wawy to masakrycznie przytyłam...ale czas z tym skończyć!!!

Gość mamcia29
Mala ja również z wawy i to od niedawna. Tylko ją przy was babcią jestem. Trzydzieści lat na karku. Po ciąży rzeczywiście ciało inaczej wygląda... Mam dwuletnią corcie. Kurcze przyznam się dziś od rana zjadłam 2 pomarańcze i 2 kawałki razowca z szynką bez masła. A przed chwilą jakoś tak odruchowo zjadłam kawałek czekolady... Jeden malutki ale i tak zła jestem na siebie. A to wszystko przez męża wraca z pracy i zawsze a to czekoladki, a to migdaly w czekoladzie a to inne paczki przywozi a potem wala się to po domu. No i tak chwycilam bezmyślnie. Kurcze Clarice gratuluje!!!!!! 2 miesiące 10 kg to jest wynik!!! Aż Ci zazdroszczę. Ja mam plan schodząc do 59-60kg ( jestem dość wysoka i nie chce przesądzić). Moja waga w ciąży to masakra bo ponad 90 kg . W rok schudlam 24 ale od roku bujam. Się z tymi 6-7 kilogramami i jakoś nie mogę nic z tym zrobić.

mamcia29 to i tak.juz duzo schudlas super ! ale to prawda te ostatnie pare kilo jest najteudniej zrzucic :-\ moim problemem najwiekszym są uda :-\ jakos wszystko inne chudnie a na nogach wciaz tluszcz :-\ ja zjadlam dzisiaj talerz zupy brokulowej 2 kro mki pieczywa wasa. 1 paluszka rybnego bo corka nie dojadla ;-) i jednego loda mini milk i jakos narazie niechce mi sie jesc ... u mnie tez najgorzej jak maz z pracy wraca i slonce swieci na tarasie i on sobie zimne piwko otwiera i ja tez sie kusze czasem :-\

Gość somserby21
ja właśnie wróciłam z uczelni stoczyłam dzisiaj walkę sama ze sobą jak była przerwa i wszyscy zajadali się kebabem .. jakoś to wytrzymałam i musiałam zadowolić się bułką razową którą sobie zrobiłam

Gość Mala91
Mamcia miło wiedzieć:) w sumie to ja teraz tylko pracuje w warszawie, kiedyś też mieszkałam ale przeprowadziłam się do pruszkowa:) tutaj życie biegnie troszkę wolniej :) Ja już jestem po kolacji dzisiaj nawet zmieściłam się w 1000 kcal tak mi się przynajmniej wydaje:)

Gość Mala91
somserby gratuluje wytwałości :) oby tak dalej :) u mnie wszyscy z kolei na uczelni objadają się słodyczami i to dopiero masakra

Gość baja47
czytam was i stwierdzam,że to ja jestem między wami jak babcia. mam prawie 40 lat, dwóch synów i 10 kilo za dużo. Jesteście sympatyczne więc zostaje i mam nadzieje do czerwca ważyć 64kilo. Dzisiaj 1400kcl, za duzo ale oczywiście musiałam zjeśc po synku kiełbaskę no i.....zawsze coś mi dodatkowo wpadnie. Ale walcze dalej.

Gość Mala91
Witaj Baja:) dasz radę! wszystkie damy!:) a jaki masz plan żeby schudnąć??? :)

Gość mamcia29
witaj Baja:) Mala a ja do piaseczna:) a dokładniej józefosławia. Na kolacje zapiekane warzywa( cukinia, pomidory, bakłażan, papryka i cebula z serem feta typu light ) Normalnie grzeczna jestem jak nie wiem co:)

Gość baja47
głowa mnie boli od tej pogody wczoraj słońce wręcz upał , dzisiaj pochmurno . Piję kawkę i myślę ,co tu dzisiaj zjeść aby zmieścić się w 1000kcl. Co do ruchu to dzisiejsze sprzątanie zaliczam właśnie jako moje ćwiczenia.

Gość Mala91
Niestety pogoda nas nie rozpieszcza na weekendy:(:(:( dzisiaj w planach też mam sprzątanie domu+wieczorem basen albo rower.

witam dziewczynki :) ja dzisiaj 1300 kcal za sobą teraz już pije tylko wodę . dzisiaj za wiele nie ćwiczyłam bo cały dzień poza domem i nie mam dziś siły ćwiczenia . mój narzeczony za 5 tygodni wraca do polski i chcę żeby zobaczył moją przemianę . już nie mogę się doczekać jak 20 maja zrobię sobie fotke i porównam czy są efekty

baja dasz radę :) jak ja teraz nie schudnę to już nigdy nie schudnę muszę być cierpliwa tak mi się ciągnie ten tydzień a ja już bym chciała widzieć efekty w lustrze..

Gość Mala91
somserby21 zdradź proszę co robisz, że tak Ci ładnie waga spada....???:)