Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannaanna223323

staralam sie o dziecko ponad rok zaszlam w 1 cyklu z castagnusem

Polecane posty

Gość pannaanna223323

jestem bardzo szczesliwa :) staralam sie rok I 3 miesiace I nic, zaszlam w 1 cykly z castagnusem! castagnus bralam na wlasna reke. niestety mieszkam w anglii I tutaj nie mozna zrobic badania hormonow... ale jesli zaszlam z castagnusem to znaczy ze mam hiperprolaktynemie> jesli tak to czy to jest teraz grozne dla dzieciatka? czytalam ze castagnus trzeba odstawic odrazu

Gość joljulia
tez mieszkam w UK i jak najbardziej mozna miec zrobione badania na poziom hormonow nie wiem skad takei bzdety wymyslasz

Gość pannaanna223323
stad ze bylam u gp I powiedzial ze mam czekac na wizyte z midwife - on mi nic teraz nie bedzie robil badan - bo ciaza sie moze nawet nie utrzymac.

Gość pannaanna223323
jego slowa. przed 12 tygodnia masz tylko rozmowe z midwife itd pierwsze usg w 12 tygodnia, nie daja lekow na podtrzymanie ciazy, nie badaja krwi

Gość pannaanna223323
normalnie pewnie mozna robic badania na poziom hormonow ja teraz w ciazy nie moge bo nie ma ku temu wskazan - jak stwierdzil moj szanowny lekarz

Gość agnesuk35
joljulia pewnie w ciazy nigdy nie bylas. autorko nie przejmuj sie - w uk jest taki system juz nic z tym nie zrobisz. jak bedzie sie cos dzialo krwawienia etc - jedz szybko do szpitala tam cie zbadaja chociaz. wytrzymaj do 12 tygodnia I bedzie lepiej

Gość fdjetyy
z czego sie cieszysz ?ze bedziesz zaraz zygac jak kot?

autorko Castagnusa nie powinno sie odstawiac od razu, przeczytaj jeszcze raz ;)

Gość pannaanna223323
ciesze sie bo chcialam miec dziecko - proste. czemu mam od razu rzygac?

Gość pannaanna223323
avent czytalam mase forum I wszedzie pisalo ze odrazu tzn po 4 tygodnia (wtedy sie dowiedzialam)

Tez bralam Castagnusa i udalo mi sie z nim zajsc w 2 ciaze, po malych problemach. Lekarz mi powiedzial, ze jak zajde to mam nie odstawiac radykalnie Castagnusa bo nie powinno sie.. Z tym, ze ja bralam po 2 tabletki na dzien, wiec ograniczylam do tabletki i po kilku dniach odstawilam zupelnie

Gość pannaanna223323
ja bralam tylko 1 tabletke I z tego co czytalam kazdy lekarz mowi co innego :) moze przy 1 nie trzeba no bo jak? w sumie to juz odstawilam prawie 2 tyg temu I nic sie nie dzieje zlego ;)

Gość pannaanna223323
avent - skoro zaszlas z castagnusem to mialas hiperprolaktynemie? wszystko ok bylo z ciaza I donoszeniem jej? ;)

nie, nie wiem co sie ze mna działo. Nie mialam robionych badan hormonalnych, po prostu nie moglam zajsc w 2 ciaze a z 1 nie mialam najmniejszych problemow. Jeszcze jestem w ciazy, 25 tydzien :) Nic sie nie dzieje, czuje sie super i mysle, ze dziecko tez bedzie udane ;)

Gość pannaanna223323
u mnie prawie 6 tydzien pierwszej ciazy :) bardzo sie ciesze ale tez strasuje czy wszystko ok..

Gość carolinen
hej dziewczyny jestem tu nowa , szukam wszystkich możliwości żeby zajść w ciąże w pierwszą bardzo upragnioną możecie mi coś powiedzieć o tym leku , czy i mi może akurat pomoże . :D

Gość pannaanna223323
Hej - ja bralam castagnus na wlasna reke. Jest to lek ziolowy, reguluje cykl (ja mialam regularne I tak) zmniejsza napiecie przedmiesiaczkowe I obniza prolaktyne. W sumie ja nie wiedzialam co mi jest - staralam sie rok I 3 miesiace I zaszlam w 1 cyklu wiec mi na pewno pomogl ;) bralam castagnus + wiesiolek + witaminki

Gość carolinen
ja staram się juz od 11 miesięcy i nic więc szukam każdej możliwości żeby być mamą :P

Gość pannaanna223323
no to moze castagnus tobie tez pomoze :)

Gość pannaanna223323
jest bardzo duzo dziewczyn, ktore zaszly w ten sposob - poczytaj rozne forum na ten temat - oczywiscie nie kazdej pomaga - ale jest szansa, ze tobie pomoze ;)

Gość carolinen
jak wróce do pl to ide do apteki i odrazu kupie sobie to samo co ty moze i mi się uda :D bo mam iść na badania po majówce bo juz zaczynam sie martwic

Gość pannaanna223323
nie martw sie ja sie staralam jak juz mowilam 1,3 roku a wczesniej stosowalam przez pare lat stosunek przerywany I nie wpadlam. myslalam, ze jestem bezplodna :D

Gość carolinen
dzięki tobie wraca mi nadzieja ;D